Yritystontit

Kesäkahvila- ja jäätelömyyntipaikat

Kuopion kaupunki pyytää tarjouksia viidestä kesäkahvila/-jäätelömyyntipaikasta. Kaupunki ratkaisee paikkojen vuokraukset vuokratarjousten ja laatuarvioinnin perusteella. Tarjousten on oltava perillä perjantaina 5.1.2024 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja asiasta antavat tonttipäällikkö Jarkko Meriläinen (puh. 044 718 5531, jarkko.merilainen@kuopio.fi) ja maankäyttöinsinööri Mikko Kela (puh. 044 718 5511, mikko.kela@kuopio.fi).

Tarjouspyyntöasiakirja (pdf)
Maanvuokrasopimusmalli (pdf)


Yritystontit

Kuopion kaupungin tavoitteena on tarjota yrityksellesi monipuolinen valikoima sijoittumisvaihtoehtoja, olipa kyseessä teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta.

Pääosa tonteista niin kaupan kuin muunkin yritystoiminnan osalta sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä. Pienen Neulamäen yritysalue Pitkälahdessa on uusin vaihtoehto tarjonnassamme.

Ota yhteyttä kaupungin yrityspalveluun ja kerro tarpeesi. Yrityspalvelusta saat tietoja Kuopion keskeisen kaupunkialueen ja maaseutualueiden yritystonteista. Räätälöimme tältä pohjalta ehdotuksemme tonttiratkaisuksi. Autamme tarvittaessa myös kiinteistösijoittajien löytämisessä tai vapaiden toimitilojen kartoittamisessa.

Ennen mahdollisen tontinvaraushakemuksen jättämistä pyydetään olemaan yhteydessä yritysasiantuntijoihin: Mika Raatikaiseen Kuopion kaupunkialueiden osalta ja Jari Kososeen maaseutualueiden/kuntakeskusten osalta.

Täytä yritystonttihakemus, kun olet ollut yhteydessä yritysasiantuntijoihin.
Tästä hakemukseen

Lisätietoa toimitiloista ja kehittyvistä alueista löydät myös yrityspalvelun toimitilat ja tontit -sivulta.

Ohjeita yritystontteja hakeville (pdf).

Yhteystiedot

Mika Raatikainen

Yritysasiantuntija

Yri­tys­ton­tit ja toimitilat, si­dos­ryh­mäyh­teis­työ

Jari Kosonen

Yritysasiantuntija

Yri­tys­neu­von­ta, toi­min­taym­pä­ris­tön ke­hit­tä­mi­nen ja toimitilat (Juankosken, Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Veh­mer­sal­men alueet)

Jarkko Meriläinen

tonttipäällikkö