Yritystontit

Kuopion kaupungin tavoitteena on tarjota yrityksellesi monipuolinen valikoima sijoittumisvaihtoehtoja, olipa kyseessä teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta.

Pääosa tonteista niin kaupan kuin muunkin yritystoiminnan osalta sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä. Pienen Neulamäen yritysalue Pitkälahdessa on uusin vaihtoehto tarjonnassamme.

Ota yhteyttä kaupungin yrityspalveluun ja kerro tarpeesi. Yrityspalvelusta saat tietoja Kuopion keskeisen kaupunkialueen ja maaseutualueiden yritystonteista. Räätälöimme tältä pohjalta ehdotuksemme tonttiratkaisuksi. Autamme tarvittaessa myös kiinteistösijoittajien löytämisessä tai vapaiden toimitilojen kartoittamisessa.

Ennen mahdollisen tontinvaraushakemuksen jättämistä pyydetään olemaan yhteydessä yritysasiamiehiin: Mika Raatikaiseen Kuopion kaupunkialueiden osalta ja Jari Kososeen maaseutualueiden/kuntakeskusten osalta.

Täytä yritystonttihakemus, kun olet ollut yhteydessä yritysasiamiehiin.
Tästä hakemukseen

Lisätietoa toimitiloista ja kehittyvistä alueista löydät myös yrityspalvelun toimitilat ja tontit -sivulta.

Yhteystiedot

Mika Raatikainen

Yritysasiantuntija

Yri­tys­ton­tit ja toimitilat, si­dos­ryh­mäyh­teis­työ

Jari Kosonen

Yritysasiantuntija

Yri­tys­neu­von­ta, toi­min­taym­pä­ris­tön ke­hit­tä­mi­nen ja toimitilat (Juankosken, Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Veh­mer­sal­men alueet).

Jarkko Meriläinen

Tonttipäällikkö