Omakotitontit

Kolme omakotitaloa keväisessä rinteessä.

Kaupunki laittaa haettavaksi vuosittain noin 30 uutta omakotitonttia. Uusia tontteja on haettavana yleensä keväisin ja/tai syksyisin. Muutoin vapaana olevat vuokrattavat ja kiinteällä hinnalla myytävät omakotitontit ovat haettavissa jatkuvassa haussa. Jatkuvassa haussa olevat tontit ovat jääneet jakamatta uusien tonttien haussa tai tontit ovat palautuneet varauksesta tai vuokrauksesta. Jatkuvassa haussa on haettavana myös muutamia omakoti- ja toimitilatontteja.

Uusien tonttien haku

Kaupunki laittaa haettavaksi Hiltulanlahdesta 30 uutta omakotitonttia. Tonttien hakuaika on 25.9 – 12.10.2023. Hakuaika päättyy torstaina 12.10.2023 klo 12.00. Tarkemmat tiedot tonteista hakuohjeineen ja hakemuskaavakkeineen on saatavilla kaupungin karttapalvelussa tonttien hakuaikana.

Ohita upote
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Jatkuvan haun omakotitontit

Jatkuvan haun omakotitontteja on haettavana ympäri vuoden. Tontteja on haettavana sekä keskeiseltä kaupunkialueelta että maaseututaajamista. Tarkemmat tiedot tonteista löytyvät kaupungin karttapalvelusta. Tontteja haetaan sähköisesti hakulomakkeella (e-lomake). Tonttihakemuksen voi tehdä vain yhdestä tontista. Lue lisää hakuohjeista.

Yhteystiedot

Kau­pun­kiym­pä­ris­tön asia­kas­pal­ve­lu

Val­tuus­to­ta­lo, Suokatu 42

PL 1097, 70111 Kuopio

This link will open to a new tab Avaa karttalinkki

Lisätietoja