Vapaa-aika ja hyvinvointi

Tuoreimmat uutiset

Kuopion kaupunginorkesteri vie musiikin iloa kouluihin ja palvelutaloihin

Kuopion kaupunginorkesteri jalkautuu touko-kesäkuun vaihteessa Kuopion alueen kouluihin ja palvelutaloihin. Kaupunginorkesterin puhaltajat ovat kiertäneet Kuopion pitäjien kouluja viime ja tällä viikolla kapellimestari Antti Hartikaisen johdolla. Orkesterin jouset puolestaan esiintyvät ikäihmisten toimintakeskuksissa ensi viikolla.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginorkesteri vie musiikin iloa kouluihin ja palvelutaloihin »

Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo järjestävät School’s Out -tapahtuman la 4.6. koulujen päättymisen kunniaksi

Koulujen päättymisen kunniaksi Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo yhteistyössä järjestävät School’s Out -tapahtuman lauantaina 4.6.2022. Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo ovat juhlinnassa mukana ja tarjoavat nuorille taidetta, musiikkia, esiintyjiä ja mahdollisuuden yhdessäoloon. School's Out tapahtuma alkaa Taidemuseolla klo 15 ja jatkuu Kulttuuriareena 44:lla klo 17 alkaen.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo järjestävät School’s Out -tapahtuman la 4.6. koulujen päättymisen kunniaksi »

Palkittu britannialainen valokuvataiteilija Levon Biss luennoimaan Kuopioon 31.5.

Kuopion museon Microsculpture-näyttelyssä on ollut helmikuusta alkaen mahdollisuus tutustua Levon Bissin valokuviin, jotka on otettu Oxfordin luonnonhistoriallisen museon hyönteisnäytteistä. Levon Biss on tulossa Kuopioon kertomaan teoksistaan ja valokuvaustekniikastaan. Englanninkielinen luento järjestetään tiistaina 31.5.2022 klo 17.30–19.00 Kuopion pääkirjaston kokoussalissa (Maaherrankatu 12). Luennolle on vapaa pääsy.
Lue lisääTietojaPalkittu britannialainen valokuvataiteilija Levon Biss luennoimaan Kuopioon 31.5. »

Hollantilaistaiteilija Ruud van Empelin tuotantoa ensimmäistä kertaa esillä Suomessa VB-valokuvakeskuksen kesänäyttelyssä

Kuva:  Ruud van Empel: Floresta #3 Hollantilaistaiteilija Ruud van Empel (s. 1958) luo ainutlaatuisia maailmoja, joissa mikään ei ole sitä miltä se näyttää. Digitaalisen...
Lue lisääTietojaHollantilaistaiteilija Ruud van Empelin tuotantoa ensimmäistä kertaa esillä Suomessa VB-valokuvakeskuksen kesänäyttelyssä »

Mari Palo ja Tapiola Big Band yhdistelevät jazzia ja oopperaa 15.10.

Ensi lokakuussa Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa soivat oopperoiden melodiat jazzversioina, kun estradille nousee Tapiola Big Band laulusolistinaan Mari Palo. Kokoonpanoa johtaa trumpetisti Esko Heikkinen, joka on sovittanut konsertin musiikin. Lauantaina 15.10. klo 18 järjestettävän Diiva svengaa -konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 23.5.
Lue lisääTietojaMari Palo ja Tapiola Big Band yhdistelevät jazzia ja oopperaa 15.10. »