Meidän Kuopio -festivaali

Meidän Kuopio -festivaali on kuopiolaisten oma kaupunkifestivaali. Se järjestetään vuosittain elokuussa. Tapahtumat levittäytyvät festivaalin aikana ympäri kaupunkia lähiöistä maaseutualueille. Kuka tahansa voi osallistua tapahtumiin kokijana tai tehdä itse tapahtuman! Tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja avoimia kaikille.

Meidän Kuopio -festivaali järjestetään 10.-25.8.2024 ja Taiteiden yö 23.8.2024.

Minulla on idea tapahtumasta – kuinka pääsen mukaan?

Pääset Meidän Kuopio -festivaalin ohjelmaan mukaan ilmoittamalla tapahtumasi Kuopion Seinälle. Ohjelmatiedot tulee ilmoittaa 31.7.2024 mennessä.

Voit tarvittaessa hakea tapahtumallesi Meidän Kuopio -festivaalin tuotantotukea. Voit olla yhteydessä Meidän Kuopio -festivaalin projektikoordinaattoriin, jos tarvitset apua tapahtuman suunnittelussa tai vaikkapa yhteistyökumppanin etsimisessä.

Vuoden 2024 tuotantotukihaku on nyt auki! Muistathan, että hyvin järjestetty tapahtuma vaatii tarpeeksi suunnitteluaikaa. Erityisesti suuremmissa tapahtumissa kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Infotilaisuus ti 23.4.2024 klo 17-18.30 Kuopion kaupunginteatterilla
Ilmoittaudu Tämä linkki aukeaa uuteen välilehteen

Seuraava infotilaisuus järjestetään tiistaina 23.4. klo 17-18.30 Kuopion kaupunginteatterilla (Niiralankatu 2).

Tule kuulemaan ajankohtaisia Meidän Kuopio -festivaalin uutisia ja tapaamaan muita toimijoita. Saat samalla tietoa teatterin amfi-lavan käytöstä. Ilmoittaudu mukaan 16.4. mennessä, niin osaamme varata riittävän määrän tarjoiluja (kahvia ja pientä suolaista tarjolla). Ilmoittaudu mukaan täällä: ilmoittautumislomake.

Paikalla Meidän Kuopio -festivaalin projektikoordinaattori Hanna Kalliokoski ja kaupunginteatterin tapahtumatuottaja Anna Rantakoski. Tervetuloa!

Meidän Kuopio info-webinaarin esitys

Alla olevasta pdf-tiedostosta pääset tutustumaan info-webinaarin esitykseen.

Meidän Kuopio pop-up

Vuonna 2024 kannustamme toimijoita järjestämään tapahtumia myös festivaaliviikon ulkopuolella. Myös näihin Meidän Kuopio pop-up -tapahtumiin on mahdollista hakea Meidän Kuopio -festivaalin tuotantotukea. Pop-up -tapahtumien ideana on elävöittää Kuopiota tapahtumakaupunkina ja vahvistaa yhteisöllisyyttä vuoden ympäri. Pop-up -tapahtumat tuovat iloisia yllätyksiä arjen keskelle, odottamattomia elämyksiä sinne, missä niitä ei ehkä osaisi odottaa.

“Koko perheen tapahtuma ja maksuton. Ihan huippua!   ”

Kävijäpalaute, Meidän Kuopio -festivaali 2023

Meidän Kuopio -festivaalin tuo­tan­to­tu­ki ja Kuopio250-ohjelmahaku

Kysy lisää Meidän Kuopio -festivaalin tuottajalta

Hanna Kalliokoski

Projektikoordinaattori

Kan­sa­lais­toi­min­nan palvelut