Meidän Kuopio -festivaali

Meidän Kuopio -festivaali on kuopiolaisten oma kaupunkifestivaali. Se järjestetään vuosittain elokuussa. Tapahtumat levittäytyvät festivaalin aikana ympäri kaupunkia lähiöistä maaseutualueille. Kuka tahansa voi osallistua tapahtumiin kokijana tai tehdä itse tapahtuman! Tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja avoimia kaikille.

Meidän Kuopio -festivaali järjestetään 10.-25.8.2024 ja Taiteiden yö 23.8.2024.

Minulla on idea tapahtumasta – kuinka pääsen mukaan?

Tuotantotukihaku festivaalien osalta on nyt päättynyt. Pääset kuitenkin edelleen osallistumaan Meidän Kuopio -festivaalin ohjelmaan mukaan ilmoittamalla tapahtumasi Kuopion Seinälle. Ohjelmatiedot tulee ilmoittaa Seinälle 31.7.2024 mennessä.

Tapahtumiin, jotka sijoittuvat Kuopio250 -juhlavuoden avajaisiin 17.11.2024 tai loppuvuoteen 2024, on vielä mahdollista hakea tuotantotukea. Voit olla yhteydessä Meidän Kuopio -festivaalin projektikoordinaattoriin, jos tarvitset apua tapahtuman suunnittelussa tai vaikkapa yhteistyökumppanin etsimisessä.

Muistathan, että hyvin järjestetty tapahtuma vaatii tarpeeksi suunnitteluaikaa. Erityisesti suuremmissa tapahtumissa kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Meidän Kuopio -festivaalin tapahtumat löytyvät Kuopion Seinältä
Linkki

Meidän Kuopio info-webinaarin esitys

Alla olevasta pdf-tiedostosta pääset tutustumaan info-webinaarin esitykseen.

Meidän Kuopio pop-up

Vuonna 2024 kannustamme toimijoita järjestämään tapahtumia myös festivaaliviikon ulkopuolella. Myös näihin Meidän Kuopio pop-up -tapahtumiin on mahdollista hakea Meidän Kuopio -festivaalin tuotantotukea. Pop-up -tapahtumien ideana on elävöittää Kuopiota tapahtumakaupunkina ja vahvistaa yhteisöllisyyttä vuoden ympäri. Pop-up -tapahtumat tuovat iloisia yllätyksiä arjen keskelle, odottamattomia elämyksiä sinne, missä niitä ei ehkä osaisi odottaa.

“Koko perheen tapahtuma ja maksuton. Ihan huippua!   ”

Kävijäpalaute, Meidän Kuopio -festivaali 2023

Meidän Kuopio -festivaalin tuo­tan­to­tu­ki ja Kuopio250-ohjelmahaku

Kysy lisää Meidän Kuopio -festivaalin tuottajalta

Hanna Kalliokoski

Projektikoordinaattori

Kan­sa­lais­toi­min­nan palvelut