Meidän Kuopio -festivaalin tuotantotuki

Mitä on Meidän Kuopio -festivaalin tuotantotuki?

Meidän Kuopio -tuotantotukea myönnetään Meidän Kuopio -festivaalin aikana Kuopiossa järjestettävien tapahtumien järjestelyistä aiheutuviin kuluihin. Myönnettyä rahaa voi käyttää mm. materiaali-, markkinointi- ja palkkiokustannuksiin.

Tuotantotukea voi hakea yksittäiselle tapahtumalle tai tapahtumasarjalle. Tapahtumasarjalle haetaan tuotantotukea kokonaisuutena. Osatapahtumille ei myönnetä tukea erikseen. Hakemukseen saatetaan pyytää lisätietoja tai täydennyksiä.

Tapahtumille myönnetään 500–10 000 € tuotantotukea. Tuotantotuki on osarahoitusta, eli hakemuksessa pitää näkyä myös muun rahoituksen osuus. Tukipäätökset tekee Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan palvelut.
Hakija voi olla esim. yksittäinen henkilö, työryhmä, yhdistys, yritys (mm. taide- ja kulttuurialan yritykset).

Tukihakemuksen voi lähettää milloin vain ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hakemukset tulee jättää viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen toteutusta. Tukea ei voi hakea takautuvasti. Tuotantotuen haku elokuun Meidän Kuopio –festivaaliviikoille päättyy 17.6. Tässä linkki: tuotantotukihakemus.

Vuonna 2024 kannustamme toimijoita järjestämään tapahtumia myös festivaaliviikon ulkopuolella. Myös näihin Meidän Kuopio pop-up -tapahtumiin on mahdollista hakea Meidän Kuopio -festivaalin tuotantotukea. Haku on jatkuva ja se päättyy 1.11.2024.

Jos tapahtumasi on 17.11.2024 tai sen jälkeen, voit hakea mukaan Kuopion 250-vuotisjuhlan ohjelmaan. Kuopion kaupunki osarahoittaa tarpeen mukaan tuotantotuella juhlavuoden ohjelmaan valittuja tuotantoja. Haku ja lisätietoja tästä linkistä: Kuopio250-juhlavuosi.

Infotilaisuus ti 23.4.2024 klo 17-18.30 Kuopion kaupunginteatterilla
Ilmoittaudu Tämä linkki aukeaa uuteen välilehteen

Seuraava infotilaisuus järjestetään tiistaina 23.4. klo 17-18.30 Kuopion kaupunginteatterilla (Niiralankatu 2).

Tule kuulemaan ajankohtaisia uutisia ja tapaamaan muita toimijoita. Saat samalla tietoa teatterin amfi-lavan käytöstä. Ilmoittaudu mukaan 16.4. mennessä, niin osaamme varata riittävän määrän tarjoiluja (kahvia ja pientä suolaista tarjolla). Ilmoittaudu mukaan täällä: ilmoittautumislomake.

Paikalla Meidän Kuopio -festivaalin projektikoordinaattori Hanna Kalliokoski ja kaupunginteatterin tapahtumatuottaja Anna Rantakoski. Tervetuloa!

Kysy lisää Meidän Kuopio -festivaalin tuottajalta

Hanna Kalliokoski

Projektikoordinaattori

Kan­sa­lais­toi­min­nan palvelut