Julkaisuja Julkaisuja

Linkkejä muualle Linkkejä muualle


 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Yleisötilaisuus Haapaniementie 10 ja 16 asemakaavamuutoksen vireilletulovaiheesta 19.8.2019 klo 17.30

Haapaniementie 10 ja 16 asemakaavamuutosta esitellään avoimessa yleisötilaisuudessa 19.8.2019 kello 17.30 osoitteessa Haapaniementie 10.
Lue lisääTietojaYleisötilaisuus Haapaniementie 10 ja 16 asemakaavamuutoksen vireilletulovaiheesta 19.8.2019 klo 17.30 »

Osallistu kaupungin tarinakilpailuun ja vaikuta Kuopion keskustan tulevaisuuteen

Muistathan, että Kuopion kaupungilla on käynnissä tarinakilpailu torin ympäristön kehittämiseksi? Voit osallistua keskustan kehittämiseen kirjoittamalla lyhyen tarinan Kuopion keskustan näkymistä vuonna 2040. Parhaimpia tarinoita myös palkitaan! Kilpailuaika on 14.6.–27.9.2019.
Lue lisääTietojaOsallistu kaupungin tarinakilpailuun ja vaikuta Kuopion keskustan tulevaisuuteen »

Vastaa Ympäristöministeriön kyselyyn kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa!

Ympäristöministeriö on avannut kyselyn asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa kansalaisten näkökulmasta maankäyttö- ja rakennuslain uudistamisen tueksi.
Lue lisääTietojaVastaa Ympäristöministeriön kyselyyn kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa! »

Tarinakilpailu on alkanut – osallistu ja vaikuta Kuopion keskustan tulevaisuuteen

Torille oli kerääntynyt mukavasti yleisöä perjantaina 14.6., kun Kuopion kaupunki yleisötilaisuuden keskustan kehittämiseksi. Tilaisuudessa avattiin myös torin kehittämiseen liittyvä tarinakilpailu, johon kuka tahansa voi tarinallaan osallistua. Kilpailuaika päättyy 27.9.2019 ja voittajat palkitaan rahapalkinnoin. Toritapahtuman avasi apulaiskaupunginjohtaja Jari Kyllönen, joka toivotti paikallaolijat tervetulleeksi tilaisuuteen kuulemaan torin kehittämisen tulevaisuuden suunnitelmista.
Lue lisääTietojaTarinakilpailu on alkanut – osallistu ja vaikuta Kuopion keskustan tulevaisuuteen »