Ajankohtaista Ajankohtaista

Savilahden suunnittelussa päästään jälleen harppaus eteenpäin

Kuopion Savilahti on ainutlaatuinen, uudenlainen kaupunginosa, jossa elämän kaikki osa-alueet ovat läsnä lähellä keskustaa, vain parin kilometrin päässä torilta. Alueella yhdistyvät opiskelu, työssäkäynti ja asuminen KYSin ja yliopiston vieressä, erinomaisten vapaa-ajanvietto- ja virkistysmahdollisuuksien äärellä.
Lue lisääTietojaSavilahden suunnittelussa päästään jälleen harppaus eteenpäin »

”Vinskin piha” voitti Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelin tontinluovutuskilpailun

Kuopion kaupunki järjesti 1.11.2016–31.1.2017 tontinluovutuskilpailun Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelin rakennuttajien/rakentajien valitsemiseksi. Ensimmäiselle sijalle arviointiryhmä asetti yksimielisesti ehdotuksen nro 7, Vinskin piha, jonka olivat tehneet YIT Rakennus Oy / Jani Knuuttila sekä Arkkityypit Oy / Saara Repo, arkkitehti SAFA ja Janne Repo, arkkitehti SAFA.
Lue lisääTietoja”Vinskin piha” voitti Puistokadun ja Torikadun kulmakorttelin tontinluovutuskilpailun »

Kolme koulutusastetta keskelle Savilahtea

Osaamiskeskittymän vahvistaminen on ollut keskeinen tavoite Savilahden kaupunginosan kehittämisessä. Savilahden alue saa odotetun kolmen koulutusasteen oppilaitoskeskittymän, kun Savonia-ammattikorkeakoulu ja Sakky eli Savon koulutuskuntayhtymä, ovat ratkaisseet oppilaitostensa sijainnin.
Lue lisääTietojaKolme koulutusastetta keskelle Savilahtea »

Itkonniemen aluesuunnitelmasta tilaisuus 10.4. klo 17.30

Kaavoitusohjelman mukaisesti aloitettu Itkonniemen aluesuunnitelma etenee. Seuraava tilaisuus järjestetään jo tutuksi tulleella Männistön nuorisotalo Latarilla maanantaina 10.4.2017 klo 17.30 alkaen.
Lue lisääTietojaItkonniemen aluesuunnitelmasta tilaisuus 10.4. klo 17.30 »