Terve Kuopio -kioski

 

Huomioithan, että asioit Terve Kuopio -kioskilla ainoastaan hengitystieinfektio-oireettomana. Pidä odottaessasi turvaväli toisiin asiakkaisiin. Mikäli odotustilassa on jo runsaasti asiakkaita, pyri asioimaan myöhemmin uudestaan.

Terve Kuopio -kioski sijaitsee Kuopion torin alla Kauppakeskus Apajassa. Kirjaamme terveystiedot Kuopion kaupungin potilastietojärjestelmään sekä kansalliseen potilastietoarkistoon. Asiointi on mahdollista myös anonyymisti, jolloin tietoja ei kirjata.

Palvelupisteessämme työskentelee terveydenhoitaja, sairaanhoitaja ja fysioterapeutti, lisäksi käytettävissämme on ravitsemussuunnittelijan konsultointimahdollisuus. Pistämme rokotusohjelman rokotteet yli 7-vuotiaille, lisäksi rokotamme muitakin mukana tuotuja itse hankittuja rokotteita (esim. punkkirokote).  Tarjoamme fysioterapiassa 1-3 ohjauskäyntiä ja ohjaamme jatkokanavien löytämisessä. Itsepalvelupisteessä voit mitata verenpaineesi sekä käyttää asiakaspäätettä sähköiseen asiointiin ja omatoimiseen terveystiedon hakuun.

Teemapäivät:

 

Teemapäivät ovat tauolla toistaiseksi.

 

 

Muista huolehtia käsihygieniasta.

Yhteystiedot ja aukioloajat Yhteystiedot ja aukioloajat

Terve Kuopio -kioski
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
Kauppakeskus Apaja
torin alla Kuopio Infon vieressä

Terve Kuopio –kioski on koronatilanteesta johtuen suljettu toistaiseksi 21.8.2020 alkaen.

Aukioloajat
ma-to      klo 8-16
pe           klo 8-15

Ajantasaista tietoa teemapäivistä ja muista terveysaiheista:
Terve Kuopio -kioskin facebook-sivuilla