Hyvinvointiseminaari "Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta!" 11.-12.6.2019

Sairaalamaailman ja kuntien roolit tuloksekkaassa HYTE-työssä


Kaksipäiväisen seminaarin teemana on yhteistyö hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä (HYTE). Voit ilmoittautua joko molempiin tai vain toiseen seminaaripäivään. Myös etäyhteys mahdollinen. Linkki suoraan lähetykseen julkaistaan tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Ensimmäisenä seminaaripäivänä, 11.6.2019, pureudumme sairaalamaailman rooliin ja mahdollisuuksiin väestön terveyden edistämisessä: Kuinka siirretään painopistettä korjaavasta toiminnasta ennaltaehkäisyyn ja kuinka yhteistyö kuntien kanssa toteutetaan?

Toisen seminaaripäivän, 12.6.2019, keskiössä on kunnan rooli hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Tavoitteena on pureutua hyvinvoinnin edistämiseen strategia- ja menetelmätasoisesti. Seminaarissa tarkastellaan myös muutoksia hyvinvoinnin kentässä sekä kannustetaan rohkeasti muutokseen ja tekemään yhdessä ”jottain toesiinnii”.

Katso seminaarin tarkempi ohjelma tästä!
 

Kohderyhmä: Tilaisuuteen ovat tervetulleita kuntien, sairaanhoitopiirien, järjestöjen ja eri yhteistyökumppanien edustajat sekä kuntalaiset, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä.

Seminaarit ovat maksuttomia. Lounas on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen seminaareihin 5.6.2019 mennessä: https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen11-12.6.2019seminaariin

TERVETULOA!

Lisätietoja:

  • Pekka Puustinen, pekka.puustinen(at)kuh.fi, 044 717 9325
  • Säde Rytkönen, sade.rytkonen(at)kuopio.fi, 044 718 2462

Yhteystiedot Yhteystiedot

  •  

Linkkejä Linkkejä

  •