Jääkiekkokaukalot ja luistelualueet

Finland Ice Marathon -rata

Radan kunnostaminen on lopetettu tämän kevään osalta.

Yksi Kuopion näkyvimmistä luistinradoista on joka vuosi Kallaveden jäälle matkustajasataman ja Väinölänniemen maisemiin jäädytettävä Finland Ice Marathon -rata.

Pituutta rantaviivaa myöten kiemurtelevalla radalla on muutamasta kilometristä yli kymmeneen kilometriin. Kevättalvella Finland Ice Marathon -kisojen aikaan radalla luistelevat myös kaikki kuopiolaiset koululaiset.

Jääkiekkokaukalot ja luistelualueet

Suurin osa jo alkutalvesta käytössä olevista luistelualueista sijaitsee koulujen kentillä ja lähiliikunta-alueilla eri puolilla kaupunkia. Lippumäessä, Kuopionlahdella, Keskuskentällä, Koulupuistossa on omat alueet kiekkoilijoille ja luistelijoille.

Karttulan luistinradat ja -kaukalot sijaitsevat kirkonkylässä sekä Kemppaanmäen ja Pihkainmäen kouluilla. Nilsiässä Tahkovuoren lähiliikuntapaikalla on uusi luistinrata, kentän aukiollessa valot palavat klo 6-22.

Lisätietoa:

Luistelualueiden käyttö ja pukukoppien aukioloajat

Luistelukauden aikaan kaukaloiden ja luistelualueiden yhteydessä olevat pukukopit ovat käytössä ja avoinna joka päivä klo 8–21.

Kaukalojen käytössä etuoikeus on vuoron varanneella. Jos kaukalossa on vapaata, niin se on avoinna kaikille ja käyttö on maksutonta.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Ice Marathon- radan kartat: 2 km,4km,7,5km ja 12,5 km
 

Kaukalovaraukset:
Tilavarauspalvelut
017 182 550
liikuntapaikkavaraukset(at)kuopio.fi

Lisätietoja jäädytyksestä ja luistelualueiden kunnossapidosta:
Mestar / työnjohtaja
Hannu Parviainen
044 718 5014

Jääkiekkokaukalot ja luistelualueet Jääkiekkokaukalot ja luistelualueet

Hinnasto Hinnasto

Jäähallit Jäähallit