Jääkiekkokaukalot

kaukalot ei ole käyttökunnossa

Kohdeluettelosta näet oman luistinratasi tilanteen.

Jos maalit on poistettu ja valot eivät illalla pala, kenttä on suljettu.

Jääkiekkokaukaloita on ympäri kaupunkia ja suurin osa niistä sijaitsee koulujen kentillä ja lähiliikuntapaikoilla. Jos kaukalossa on vapaata, se on avoinna kaikille ja käyttö on maksutonta. Vuoron varanneella on kuitenkin etuoikeus kaukalon käyttöön.

Kuopionlahdella, Neulamäessä, Kuvelammella ja Koulupuistossa on omat alueet kiekkoilijoille ja luistelijoille. Karttulan luistinradat ja kaukalot sijaitsevat kirkonkylässä, syvänniemellä ja Pihkainmäen koululla. Nilsiässä Tahkovuoren lähiliikuntapaikalla on luistinrata.

Varauskalenterin rekisteröitymis- ja varaamisohje

Lisätietoja

Seuraaville kentille uusittu led-valaistus sekä valaistuksenohjaus lähiaikoina: – Kettulanlahden kaukalo, – Kuopionlahden jääkiekkokaukalo – Koulupuiston jääkiekkokaukalo – Peikkometsän jääkiekkokaukalo. Valaistuksenohjaus toteutettu seuraavasti: Ohjaimet ja painonappi ohjelmoidaan siten, että valaisimet syttyvät painonapista täydelle teholle 2 tunnin ajaksi, jonka jälkeen himmenevät 50%:iin viideksi minuutiksi ja tämän jälkeen 10%:iin niin kauan kunnes painonappia painetaan uudelleen. Kaikilla kentillä yösammutus kello 21.00 ja aamulla sytytys 06.00.

Ti­la­va­rauk­set

Käyn­tio­soi­te: Val­tuus­to­ta­lo, Suokatu 42, 70100 Kuopio. Puhelinajat ma: klo 12-14 ti, ke ja to: klo 9-11 ja klo 12-14, pe: klo 9-11