Luistelukentät

Luistinradat on suljettu

Kohdeluettelosta voit etsiä ja tarkastaa kunkin alueen luistinratojen tilanteen. Mikäli maalit on poistettu ja valot ei illalla pala, rata on suljettu.

Kuopion luistelukentät sijoittuvat usein koulujen kentille ja lähiliikuntapaikoille. Luistelukenttiä on ympäri kaupunkia. Toisin kuin jääkiekkokaukaloita, luistelukenttiä ei voi varata, vaan ne ovat vapaasti kaikkien käytettävissä!

Kuopionlahdella ja Koulupuistossa on omat alueet kiekkoilijoille ja luistelijoille. Karttulan luistinradat ja kaukalot sijaitsevat kirkonkylässä, Syvänniemessä ja Pihkainmäen koululla. Nilsiässä Tahkovuoren lähiliikuntapaikalla on luistinrata.

Luistelukentät ovat jäädytettyjä kenttiä, joissa ei ole laitoja. Luistelukenttien lisäksi Kuopiossa on paljon laidallisia kaukaloita, joissa voi myös luistella ja pelata. Kaukalot löytyvät kaukalo-osiosta. Myös lisätietoa Liikunta ja ulkoilu-osiossa.

Luistelukauden aikaan kaukaloiden ja luistelualueiden yhteydessä olevat pukukopit ovat käytössä ja avoinna joka päivä klo 8–21.

Tarkista luistelukenttien sijainnit alempaa, kunkin kohteen omalta sivulta.