Lapset ja nuoret


Päivittäinen iloinen ja monimuotoinen liikunta on lasten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeä.

Liikuntapolku-toimintamalli kannustaa lapsia omatoimiseen liikkumiseen. Tarkoituksena on kiinnittää huomiota lasten arkiliikuntaan, ei niinkään liikuntatuntien sisältöön tai määrään. Lapset liikkuvat luonnostaan, ja liikunta tukee merkittävästi lasten ja nuorten tervettä kehitystä ja kasvua.
 

Lasten liikuntakerhot kesällä 2017


Lasten liikuntakerhot 5.-9.6.2017 (pdf)

Niiralan liikennepuisto


Liikennepuisto on maksuton ja puistossa ovat ohjaajat paikalla antamassa autoja ja neuvomassa liikennepuiston sääntöjä ja liikennesääntöjä. Ajaessa on käytettävä kypärää ja jos mahdollista, ota oma pyöräilykypärä mukaan. Tarvittaessa kypäriä saa myös ohjaajilta. Lapset ovat liikennepuistossa vanhempien vastuulla. Ruuhka-aikoina ajoaika on 10 min./lapsi, mutta muulloin voi ajella niin kauan kuin jaksaa.

Niiralan liikennepuisto sijaitsee vanhan Niiralan koulun takana lähellä Valkeisenlampea, osoitteessa Huuhankatu 2.

Liikennepuiston toiminnasta tiedotetaan myös Liikuntapolun Facebook-sivulla.

Aukioloajat 2017:
Päivitetään kevään aikana.

Liikennepuiston puhelinnumero: 044 793 0806 (käytössä puiston aukioloaikoina)

Vesipeuhulat


Vesipeuhuloita järjestetään heinäkuussa ympäri Kuopiota. Vesipeuhuloissa lapsi pääsee tutustumaan veteen yhdessä osaavien ohjaajien kanssa. Tavoitteena on antaa lapselle valmiudet uinnin oppimiselle ja mukavia yhteisiä leikkituokioita ryhmässä yhdessä toisten kanssa.

Ryhmät kokoontuvat ma–pe 45 minuuttia kerrallaan. Alaikäraja vesipeuhuloihin on 5 vuotta (täytettävä kuluvan vuoden aikana). Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan otetaan max. 12 lasta/ryhmä. Ryhmät toteutuvat, jos ilmoittautuneita on vähintään 5 lasta/ryhmä.

Vesipeulat ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen vesipeuhuloihin netissä osoitteessa http://www.kuntapalvelut.fi/kuopio/ (ilmoittautua voi vain yhteen ryhmään)

Ilmoittautumisen alkaminen päivitetään tähän viimeistään toukokuun aikana.

Vesipeuhulat 2017 (pdf)

Yhteystiedot Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja
Laura Korhonen
044 718 1303
laura.maria.korhonen(at)kuopio.fi