Liikuntakortit

Päiväpassi ja kuukausipassi liikuntahalleille


Kuopiossa on käytössä päivä- tai kuukausipassi liikuntahalleihin. Ne oikeuttavat Kuntolakson ja Lippumäen uimahallien ja niiden kuntosalien sekä Kuopio-hallin kuntosalin ja juoksurata-alueiden käyttöön.

Päiväpassilla voi liikkua Kuopion liikuntahalleissa joka päivä klo 10–15 välisenä aikana ja sen hinta on 22,50 € / kk.

Kuukausipassilla saa käyttää kuukauden ajan rajattomasti Kuopion liikuntahallien palveluja vain 40 € kuukausihintaan.

Molemmat passit voi ostaa Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalleilta sekä Kuopio-hallista, ja ne ovat henkilökohtaisia. Lisäksi tarvitaan 7,90 € maksava Terve Kuopio -ranneke, johon palvelu ladataan.

Kuukausipassi ja päiväpassi ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden käyttöön, ei yrityksille.

Kuntosaleilla on 15 vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu vanhemman tai valmentajan läsnä ollessa ja vastuulla. Turvallisuussyistä alle 13-vuotiaat eivät pääse kuntosalille.

Lasten ja nuorten hyvinvointiranneke

Lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeeseen ovat oikeutettuja kaikki alle 20-vuotiaat kuopiolaiset. Rannekkeen voi hankkia Kuopio-hallin ja Kuntolaakson uimahallin asiakaspalvelupisteistä 6 tai 12 kuukaudeksi kerrallaan. Voimassaoloaika lasketaan ostopäivästä lähtien. Rannekkeen hinta on 42 € / 6 kk ja 73,50 € / 12 kk, ja lisäksi tulee ostaa 7,90 € maksava ranneke, johon etu ladataan. Ranneke on henkilökohtainen ja se täytyy olla mukana palveluja käytettäessä ja käyttöoikeus (henkilöllisyys, ikä) todennettavissa.

Rannekkeella voi käyttää Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalleja sekä niiden kuntosaleja ja Kuopio-hallin kuntosalia sekä juoksurata-aluetta.

Huom! Kaupungin kuntosaleille on 15 vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu
vanhemman tai valmentajan läsnäollessa. Turvallisuussyistä alle 13-vuotiaita lapsia ei saa ottaa mukaan kuntosalille.

Eläkeläisen hyvinvointikortilla kuntosalille ja uimaan


Hyvinvointikortti on tarkoitettu kaikille eläkepäätöksen saaneille sekä 65 vuotta täyttäneille henkilöille. Kortti oikeuttaa rajoittamattoman käytön Kuopion kaupungin liikuntahalleissa (Kuopiohalli, Kuntolaakson uimahalli ja Lippumäen uimahalli).

Puolen vuoden kortti maksaa 47,50 € ja koko vuoden kortti 83 €. Kortti ladataan Terve-Kuopio rannekkeelle, jonka hinta on ensimmäisellä kerralla 7,90 €. Niitä voi ostaa liikuntahallien kassoilta. Uusi kortti kadonneen tilalle 9,10 €.

Lasten ja nuorten hyvinvointiranneke

Lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeeseen ovat oikeutettuja kaikki alle 20-vuotiaat kuopiolaiset. Rannekkeen voi hankkia Kuopio-hallin, Kuntolaakson uimahallin tai Lippumäen uimahallin asiakaspalvelupisteistä 6 tai 12 kuukaudeksi kerrallaan. Voimassaoloaika lasketaan ostopäivästä lähtien. Rannekkeen hinta on 42 € / 6 kk ja 73,50 € / 12 kk, ja lisäksi tulee ostaa 7,90 € maksava ranneke, johon etu ladataan. Ranneke on henkilökohtainen ja se täytyy olla mukana palveluja käytettäessä ja käyttöoikeus (henkilöllisyys, ikä) todennettavissa. Uusi ranneke kadonneen tilalle 9,10 €.

Rannekkeella voi käyttää Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalleja sekä niiden kuntosaleja ja Kuopio-hallin kuntosalia sekä juoksurata-aluetta. Etuihin kuuluu myös Kino Kuvakukon näytökset teatterin ikärajojen mukaisesti. Lisäksi rannekkeella saa 10 € alennuksen Kuopion kansalaisopiston alle 20-vuotiaille suunnattujen kurssien kurssimaksuista. Rannekkeen palvelutarjontaa voidaan vielä täydentää jatkossa.

Katso lisää: www.kuopio.fi/liikkisranneke
 

Pitkäaikaissairaiden ranneke


Rannekkeen voivat hankkia Kelan eläkkeensaajan hoitotuen saajat sekä vammaistuen saajat.

Hinta on 83,00 € ja se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lukien. Rannekkeita voi ostaa liikuntahallien kassoilta. Kortti käy Kuntolaakson uimahalliin, Lippumäen uimahalliin sekä Kuopio-halliin.

Vapaa kortti


Kaupunginhallituksen päätöksellä uimahallien uintipalveluiden ja kaikkien liikuntahallien kuntosalien ja Kuopio-hallin rata-alueen ilmaiskäyttöön ovat oikeutettuja

 • Rintamatunnuksen omaavat veteraanit
 • Kansaneläkelaitoksen päätöksellä
  • korotetun vammaistuen saaja + hänen saattajansa
  • erityisvammaistuen saaja + hänen saattajansa
  • eläkkeensaajien korotetun hoitotuen saaja + hänen saattajansa
  • erityishoitotuen saaja + hänen saattajansa
  • lapsen korotetun hoitotuen saaja + hänen saattajansa
  • lapsen erityishoitotuen saaja + hänen saattajansa


Kortin voi lunastaa Kelan päätöstä vastaan molemmista uimahalleista ja Kuopio-hallin kassoilta.

Henkilökohtaiset avustajat


Kaikkien niiden, jotka tarvitsevat henkilökohtaista avustajaa palveluihin, avustajan sisäänpääsy maksuton.