Liikuntaa ikääntyneille

ihmisiä uimassa.

Ikääntyneiden ohjatut liikuntaryhmät ja kuntosalistartit 

Tietoa ryhmistä ja ilmoittautumisesta 

Kuopion kaupungin ryhmäliikuntatunnit ovat tarkoitettu ikääntyneille ja pitkäaikaissairaille. Tarjolla on kuntosaliryhmiä ja salijumppia sekä kevennettyä  vesiliikuntaa ja tuolijumppaa. Ryhmät kokoontuvat eri puolilla kaupunkia, myös maaseutualueilla (oman otsikon alla). Salijumppiin oma jumppapatja mukaan. 

Ryhmiä ohjaavat Kuopion kaupungin liikuntakoordinaattorit. 

Ilmoittautua voi kahdella tavalla: 

1. Sähköisesti: http://www.kuntapalvelut.fi/kuopio

2. Soittamalla liikuntakoordinaattoreille numeroihin: 044 718 2509 tai 044 748 2363. Vapaita paikkoja voi tiedustella ohjaajilta myös kesken kevätkauden. Kaupungin liikuntaryhmissä jokainen osallistuja liikkuu omalla vastuulla. Suosittelemme jokaista liikkujaa ottamaan vakuutuksen tapaturmien varalta. Kyseiset liikuntaryhmät ovat kaikille avoimia ryhmiä, eivätkä edellytä minkään järjestön jäsenyyttä. 

Kausimaksu 30€ / hlö / ryhmä, sisältää 13 ohjauskertaa. 

Toimintakeskuksien vesijumpparyhmiin ja kuntosaliryhmiin asiakkaalla on oltava ikääntyneiden Hyvinvointiranneke, jonka hinta on 6 kk/47,50 €, 12 kk/83 €. Halutessasi voit myös ostaa toimintakeskuksiin tarkoitetun oman rannekkeen 12kk/50€. Rannekkeita voi ostaa Kuntolaakson, Lippumäen tai Kuopiohallin kassoilta. 

Käyttöoikeus ladataan LiikkuvaKuopio -rannekkeelle, jonka kertaluontoinen ostohinta on 7,90 €. Ranneke on voimassa ostopäivästä lukien. Kuopion kaupunki pidättää oikeuden hinnan muutoksiin kurssitarjonnassaan. 

Lisätietoja

Carita Randelin-Kauppinen

Liikuntakoordinaattori / Ikääntyneet

Petra Haverinen

Liikuntakoordinaattori / Ikääntyneet

Haluatko ohjata muita? Tutustu ver­tai­soh­jaa­ja­na toimimiseen!