Etsimme perhepäivähoitajia!

Oletko varhaiskasvatuksen ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Haluatko tehdä työtä perhepäivähoitajana omassa kodissasi tai kolmiperhepäivähoitajana lasten kodissa?

Haemme perhepäivähoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin hoitajan omassa kodissa tapahtuvaan perhepäivähoitoon mm. Hiltulanlahden, Niiralan, Puijonlaakson, Vehmersalmen, Vehkalammen ja Kärängän alueille vaihtelevien lapsitilanteiden mukaisesti.

Työkokemus varhaiskasvatuksessa katsotaan eduksi. Työn ohessa työntekijä voi suorittaa perhepäivähoitajan ammattitutkinnon, mikä on suositus vakinaiselle työsuhteelle.

Työaika on 40 t/vko 12 viikon työaikajaksolla. Perhepäivähoitajalla saa olla samanaikaisesti ryhmässään neljä alle kouluikäistä lasta. Lapsilukumäärään lasketaan myös hoitajan omat lapset, eikä lapsilukumäärää saa ylittää edes tilapäisesti.

Hoitolapsista maksetaan palkkaa 400–500 €/lapsi/kk + kustannuskorvaukset sekä ilta- ja yötyölisät.

Kuten muukin varhaiskasvatus, myös perhepäivähoito noudattaa lakisääteisiä varhaiskasvatussuunnitelmia.

Perhepäivähoidossa tehdään alueellista tiimityötä ja hoitajille on vuosittain työaikana suunnittelu-, arviointi- ja koulutuspäiviä.

Ota yhteyttä palvelupäällikkö Tuula Nuotioon, 044 718 6134  tuula.nuotio(at)kuopio.fi, tai alueesi perhepäivähoidonohjaajaan.

Linkkejä Linkkejä