Soveltavan liikunnan ryhmät nuorille ja aikuisille

Kuopion kaupungin Soveltavan liikunnan ryhmät ovat suunnattu nuorille ja aikuisille, joiden on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin ja joiden ohjaamisessa tarvitaan soveltamista ja erityisosaamista.

Paljon tukea tarvitsevat osallistuvat oman avustajan tai tukihenkilön kanssa. Avustaja osallistuu maksutta. Tuothan tämän ilmi, ilmoittautumisen yhteydessä.

Sirkustelua – ryhmä 

Maanantai 8.4.-6.5. (5 krt)

klo 12.00-13.00 

Kuopion Sirkus, Siikaranta 4

Ryhmä on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille.

Ryhmässä päästään oman toimintakyvyn mukaan kurkistamaan Sirkuksen saloihin haastamalla mm. koordinaatiota, tasapainoa ja rohkeutta. Luvassa turvallista harjoittelua mm. jongleerauksen, ilma-akrobatian ja tasapainoilun parissa. Toimintaa sovelletaan ja tehtävien haastavuutta säädetään jokaisen omien tarpeiden mukaan. Ohjaajina toimivat Kuopion Sirkuksen ammattitaitoiset ohjaajat.


Paljon tukea tarvitseva henkilö osallistuu avustajan kanssa. Avustaja osallistuu maksutta.

Hinta 20€ / 5 krt.

Luovaa tanssia

Maanantai 8.1.2024

klo 14.00-15.00

Suokadun toimintakeskus

Luovan tanssin kurssi on yhdistelmä nykytanssia, improvisaatiota ja musiikkia.
Tule tunnille omana itsenäsi, aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssilla tehdään tanssiharjoituksia ryhmässä ja yksin, kuullaan erilaisia musiikkeja ja tutustutaan tapoihin tuottaa omasta kehosta kumpuavaa liikettä.

Hinta on 30€

Kuntosaliryhmä 

Torstai 11.1.2024 alkaen

klo 12.00-13.00 

Suokadun toimintakeskus

Ryhmä on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. Ryhmässä opit käyttämään kuntosalilaitteita itsenäisesti ja saat vinkkejä harjoitteluun. Paljon tukea tarvitsevat osallistuvat oman avustajan kanssa. Avustaja osallistuu maksutta.

Hinta on 30€

Maija Miettinen

Liikuntakoordinaattori / Soveltava liikunta