Kulttuuriluotsiksi ikääntyneille

nainen puhuu vanhaan puhelimeen museolla.

Oletko kiinnostunut kulttuurista ja tahdot tukea ja auttaa ikääntyviä asukkaita kokemaan elämyksiä? Tule kulttuuriluotsiksi!

Kulttuuriluotsit ovat Kuopion kaupungin kouluttamia kulttuurista kiinnostuneita vapaaehtoistoimijoita. Kulttuuriluotsia voidaan pyytää ikääntyneen seuraksi kulttuurikohteeseen. 

Jokainen 60 + ikäinen kuopiolainen voi tilata vapaaehtoisena toimivan kulttuuriluotsin mukaan kulttuurikohteisiin. Toive välitetään kulttuuriluotsille ja hän saa tilaajan yhteystiedot. Kulttuuriluotsi soittaa ja sopii tilaajan kanssa tarkemmin käynnin yksityiskohdista. Palvelun tilaaja maksaa vain oman matkansa ja pääsylippunsa kohteeseen.

Kulttuuriluotsien kohteet

Missä kaikkialla kulttuuriluotsit voivat vierailla ikääntyneen kanssa? Kuopion kaupunginteatteri, Kuopion taidemuseo, Kuopion museo, Kuopion korttelimuseo, Kuopion kaupunginkirjasto ja lähikirjastot, VB-valokuvakeskus, Kuopion kaupunginorkesteri, Kuopion konservatorio, RIISA- Suomen ortodoksinen kirkkomuseo ja Kuvakukko/Hopeatähti -elokuvakerho. Lisäksi kaikissa kaupungin järjestämissä ilmaisissa tilaisuuksissa.

Tutustu lisää Kuopion kaupungin tarjoamiin vapaaehtois- ja vertaistukitoiminnan mahdollisuuksiin.

Ilmoittaudu kaupungin toimintaan vapaaehtoiseksi
Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Tämä linkki aukeaa uuteen välilehteen

Yhteystiedot

Kirsi Rönkkö

kulttuurisuunnittelija