Kuopioon muuttavat ja Kuopiosta pois muuttavat oppilaat

Kaksi alakouluikäistä oppilasta tekee koulutehtäviä koulussa.

Muuttaminen Kuopioon


Jos oppilas muuttaa kesken peruskoulun Kuopioon, tulee huoltajan olla yhteydessä osoitteen mukaisen lähikoulun rehtoriin ja sopia hänen kanssaan tarkemmin käytännön yksityiskohdista.

Mikäli huoltajalla ei ole tiedossa osoitteen mukaista lähikoulua, voi hän varmistaa tiedon lähimmän koulun rehtorilta. Koulun asiointisähköpostiosoite muodostetaan koulunnimi(at)kuopio.fi. Osoitteen mukaista lähikoulua voi kysyä myös perusopetuksen tukipalveluista: suunnittelija Eila Kumpulainen, eila.anneli.kumpulainen(at)kuopio.fi, 044 718 4001.

Entinen kunta toimittaa Kuopioon muuttavan oppilaan paperit osoitteella:
Kuopion kaupunki / Kasvun ja oppimisen palvelualue / Perusopetuksen tukipalvelut
Valtuustotalo, Suokatu 42, PL 1097, 70111 Kuopio
Lisätietoja: hallintosihteeri Anni Hartikainen, 044 718 4211, hallintosihteeri Suvi Nyyssönen, 044 718 4370, sähköposti: oppilasasiat.kop(at)kuopio.fi

Muuttaminen Kuopion sisällä


Mikäli Kuopiossa asuva oppilas muuttaa kesken peruskoulun Kuopion sisällä, tulee oppilaan huoltajan olla mahdollisimman pian yhteydessä sekä oppilaan nykyisen koulun rehtoriin että oppilaan uuden lähikoulun rehtoriin. Oppilaalle osoitetaan uusi koulupaikka uuden asuinpaikan mukaisesti. Oppilaalla on kuitenkin oikeus käydä entisessä koulussaan kuluvan lukuvuoden loppuun. Huoltaja vastaa oppilaan kuljetuksesta aiheutuvista kustannuksista. Päätöksen tekee koulun rehtori.

Muuttaminen pois Kuopiosta


Mikäli oppilas muuttaa toiselle paikkakunnalle, tulee huoltajan ilmoittaa muuttamisesta nykyisen koulun rehtorille.