Pohjois-Savon energianeuvonta


Kuopion kaupunki tarjoaa puolueetonta energianeuvontaa asukkaille, kunnille sekä pk-yrityksille koko Pohjois-Savon alueella. Neuvonnan puitteissa tiedotetaan alueen kuntia ja pk-yrityksiä energiatehokkuussopimuksista ja niihin liittymisen hyödyistä sekä toteutetaan kuluttajille suunnattua energianeuvontaa. Neuvonnassa hyödynnetään Motiva Oy:n asiantuntijuutta ja työkaluja. Alueellista energianeuvontaa on kehitetty valtakunnallisella tasolla vuodesta 2009 lähtien. Energiaviraston alueellisen energia- ja ilmastotyön rahoituksen myötä on energianeuvonnan verkosto saanut uusia vahvistuksia ja lisää resursseja neuvontatyöhön. Energianeuvontaa annetaan jo noin 12 maakunnan alueella ja tavoitteena on laajentaa toimintaa 18 maakuntaa kattavaksi vuosien 2019-2022 kuluessa.

Energianeuvonta kuluttajille


Kuluttajien energianeuvonta sisältää mm. lämmitykseen, uusiutuvaan energiaan, laitteisiin, kuluttamiseen ja liikkumiseen liittyviä asioita.

Energianeuvonta kunnille


Kunnille tarjotaan tietoa mm. kunta-alan energiatehokkuussopimuksista ja niihin liittymisen hyödyistä sekä energiakatselmuksista ja uusiutuvan energian kuntakatselmuksista.

Energianeuvonta pk-yrityksille


Yrityksille tarjotaan tietoa mm. elinkeinoelämän energiatehokkuussopimuksista sekä niihin liittymisen hyödyistä.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Energianeuvoja
Mari Turunen
044 718 2870
 

Tapahtumat Tapahtumat

Linkit Linkit