Omakotitontit


Kaupungin tonttipalvelut järjestää omakotitonteista kyselyn, jonka tavoitteena on selvittää tonteista kiinnostuneiden mielipiteitä niin tonteista, tonttien sijainneista kuin tontinvalintaankin vaikuttavista seikoista. Kerätyn tiedon avulla kaupungin tonttipalveluiden, asemakaavoituksen sekä strategisen maankäytön on mahdollisuus paremmin tunnistaa tontinhakijoiden tarpeita sekä mahdollisuuksien mukaan pyrkiä ottamaan ne huomioon kaupungin tonttitarjonnassa. Kyselyn vastausaikaa on 31.3.2018 asti. Kyselyyn vastanneiden kesken arvomme teatteriliput kahdelle. Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä >>>

Kaupunki laittaa haettavaksi vuosittain noin 60 uutta omakotitonttia. Uusia tontteja on haettavana yleensä keväisin ja/tai syksyisin.

Muutoin vapaana olevat vuokrattavat ja kiinteällä hinnalla myytävät omakotitontit ovat haettavissa jatkuvassa haussa. Jatkuvassa haussa olevat tontit ovat jääneet jakamatta uusien tonttien haussa tai tontit ovat palautuneet varauksesta tai vuokrauksesta. Jatkuvassa haussa on haettavana myös muutamia omakoti- ja toimitilatontteja.

Tarjousten perusteella on myytävänä omakotitontteja Saaristokaupungin Lehtoniemestä ja Savolanniemestä. Lisätietoja tarjousmyynnistä >>>

Vuokralainen voi ostaa vuokratonttinsa omaksi, kun maanvuokrasopimuksen mukainen rakentamisvelvoite on täyttynyt ja maanvuokrasopimuksen ehtoja muutoinkin noudatettu.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu
0800 918 511
017 185 044
Suokatu 42 (valtuustotalon pääaula)