Kaavoitus

Asiakastapaamisista valtuustotalolla kannattaa sopia

Asiakaskäynnit valtuustotalolla ovat vilkastuneet koulujen alettua. Asiakastapaamisista kannattaa asiantuntijoiden kanssa sopia etukäteen.
Lue lisääTietojaAsiakastapaamisista valtuustotalolla kannattaa sopia »

Ehdota toimintaa Maljalahden liike- ja yritystontille ja vastaa kyselyyn 3.7. mennessä

Osallistu kaupungin kehittämiseen ja ehdota toimintoja raken-tamattomalle tontille Maljalahden pohjukassa, osoitteessa It-konniemenkatu 5. Lähiympäristön asukkaat ovat toivoneet tontin rakentamista tai alueen siistimistä mahdollisimman pian.
Lue lisääTietojaEhdota toimintaa Maljalahden liike- ja yritystontille ja vastaa kyselyyn 3.7. mennessä »

Puijon laskettelurinteen hissin sekä tornin majan piha-alueen suunnitelma nähtävillä kesäkuun ajan

Yleissuunnitelmaluonnos Puijon urheilualueen nykyisen laskettelurinteen hissin uusimisesta on nähtävillä kesäkuun ajan. Suunnitelman mukaan parannettaisiin myös Puijon tornin sekä majan piha-alueita. Luontoreitteihin sekä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tarpeisiin esitetään lisäksi parannuksia.
Lue lisääTietojaPuijon laskettelurinteen hissin sekä tornin majan piha-alueen suunnitelma nähtävillä kesäkuun ajan »

Tutustu Puijon laskettelurinteen hissin sekä tornin majan piha-alueen suunnitelmiin – suunnitelma nähtävillä kesäkuun ajan

Kuopion kaupungin kaupunkisuunnittelupalvelut on laatinut yleissuunnitelmaluonnoksen Puijon urheilualueen nykyisen laskettelurinteen hissin uusimisesta myös muiden kuin urheilijoiden käyttöön. Lisäksi parannettaisiin Puijon tornin sekä majan piha-alueita. Myös luontoreitteihin sekä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tarpeisiin esitetään parannuksia. Yleissuunnitelmaluonnos esitetään hyväksyttäväksi kaupunkirakennelautakunnalle 27.5.2020 ja asetetaan nähtäville kesäkuun ajaksi.
Lue lisääTietojaTutustu Puijon laskettelurinteen hissin sekä tornin majan piha-alueen suunnitelmiin – suunnitelma nähtävillä kesäkuun ajan »

Tarinaäänestyksen tulokset ovat nyt selvillä!

Kuopion kaupungin kaupunkisuunnittelupalvelut käynnisti viime kesänä tarinakilpailun, jonka tavoitteena oli saada kuntalaisia visioimaan Kuopion keskustan tulevaisuutta. Voittajatarinat valittiin 22.3.2020 päättyneellä äänestyksellä. Voittajat palkittiin rahapalkinnoilla ja heihin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.
Lue lisääTietojaTarinaäänestyksen tulokset ovat nyt selvillä! »