Julkaisuja Julkaisuja

Linkkejä muualle Linkkejä muualle


 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Tarinakilpailu on alkanut – osallistu ja vaikuta Kuopion keskustan tulevaisuuteen

Torille oli kerääntynyt mukavasti yleisöä perjantaina 14.6., kun Kuopion kaupunki yleisötilaisuuden keskustan kehittämiseksi. Tilaisuudessa avattiin myös torin kehittämiseen liittyvä tarinakilpailu, johon kuka tahansa voi tarinallaan osallistua. Kilpailuaika päättyy 27.9.2019 ja voittajat palkitaan rahapalkinnoin. Toritapahtuman avasi apulaiskaupunginjohtaja Jari Kyllönen, joka toivotti paikallaolijat tervetulleeksi tilaisuuteen kuulemaan torin kehittämisen tulevaisuuden suunnitelmista.
Lue lisääTietojaTarinakilpailu on alkanut – osallistu ja vaikuta Kuopion keskustan tulevaisuuteen »

Kuopionlahden kaupunkikehittämishanke ja alueen asemakaavan muutosehdotukset tulevat uudelleen nähtäville ja etenevät hyväksymiskäsittelyyn

Kuopionlahden asemakaavan muutosehdotuksiin (Musiikkikeskuksen ympäristö ja Lumit sekä hotelli- ja kongressikeskus) on tehty olennaisia muutoksia lausuntoihin, muistutuksiin sekä tarkentuneisiin tavoitteisiin perustuen kevään 2019 nähtävilläolon jälkeen. Tästä syystä aineisto on päätetty asettaa uudelleen nähtäville.
Lue lisääTietojaKuopionlahden kaupunkikehittämishanke ja alueen asemakaavan muutosehdotukset tulevat uudelleen nähtäville ja etenevät hyväksymiskäsittelyyn »

Tule paikalle toritapahtumaan perjantaina 14.6. ja osallistu tarinakilpailuun torin ympäristön kehittämiseksi

Kuopion kaupunki järjestää toritapahtuman perjantaina 14.6 klo 14.00-15.00 ja käynnistää tarinakilpailun torin ympäristön kehittämiseksi. Voittajille on luvassa rahapalkintoja ja heidät palkitaan yleisöäänestyksen perusteella. Kilpailuaika on 14.6.-27.9.2019.
Lue lisääTietojaTule paikalle toritapahtumaan perjantaina 14.6. ja osallistu tarinakilpailuun torin ympäristön kehittämiseksi »

Kuopionlahden kaupunkikehittämishanke ja alueen asemakaavan muutosehdotukset tulevat nähtäville ja etenevät hyväksymiskäsittelyyn

Kuopionlahden kaupunkikehittämishanke käsittää kaksi nähtäville asetettavaa asemakaavan muutosta: Musiikkikeskuksen ympäristön ja Lumitin sekä hotelli- ja kongressikeskuksen asemakaavat. Hotelli- ja kongressikeskuksen tontti on erotettu ehdotusvaiheessa omaksi asemakaavan muutosehdotuksekseen, mutta molemmat kaavat tulevat samanaikaisesti nähtäville.
Lue lisääTietojaKuopionlahden kaupunkikehittämishanke ja alueen asemakaavan muutosehdotukset tulevat nähtäville ja etenevät hyväksymiskäsittelyyn »