Työllisyys ja yrittäminen

Tuoreimmat uutiset

Työllisyyden palvelutorin aukioloajat

Aikuisten ohjaus- ja neuvontapalvelut ja Ohjaamo Kuopio palvelevat 1.9 alkaen osoitteessa Torikatu 5. maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutorin aukioloajat »

Parasta palvelua -kisassa etsitään alueemme huipuinta palveluosaamista

Parasta palvelua -kilpailu etsii alueemme palveluosaajia jo seitsemättä kertaa. Kilpailun järjestävä Kuopion alueen kauppakamarin palveluvaliokunta haluaa nostaa palvelualan arvostusta,...
Lue lisääTietojaParasta palvelua -kisassa etsitään alueemme huipuinta palveluosaamista »

Kuopiolaisille lomautetuille maksuton palvelu oman osaamisen kartoittamiseen

Poikkeusajat ovat saaneet Kuopion lomautettujen määrän kasvamaan. Monella lomautetulla voi olla tarve oman osaamisen kartoittamiseen sekä henkilökohtaisen työmarkkinatilanteen selvittämiseen niin työnhaun, uusien urasuunnitelmien kuin koulutukseen hakeutumisen tueksi.
Lue lisääTietojaKuopiolaisille lomautetuille maksuton palvelu oman osaamisen kartoittamiseen »

Työllisyyden palvelutori on avannut ovensa 3.8 osoitteessa Torikatu 5

Työllisyyden palvelutorilla (ESR) kootaan työllisyyden edistämiseen liittyvät ohjaus- ja neuvontapalvelut helposti tavoitettavaksi kokonaisuudeksi yhteen palvelupisteeseen (Torikatu 5, Kuopio). Työllisyyden palvelutorille integroidaan nuorten Ohjaamo (kohderyhmänä 15-29 -vuotiaat), aikuisten ohjaus- ja neuvontapalvelut (kohderyhmänä yli 30-vuotiaat) sekä osa muuttajapalveluista.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutori on avannut ovensa 3.8 osoitteessa Torikatu 5 »

Työllisyyden palvelutori käynnistyy

Kuopion kaupunki sai huhtikuun 2020 lopulla Etelä-Savon ELY-keskukselta myönteisen rahoituspäätöksen Työllisyyden palvelutori -hankkeeseen. Hankkeen budjetti on noin 3,6 miljoonaa euroa ja hankkeen rahoitus koostuu ESR- ja kuntarahoituksesta. Hankeaika on 1.5.2020 - 30.4.2023 ja hankkeen hallinnoijana toimii Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutori käynnistyy »