Meidän Kuopio -festivaali


Meidän Kuopio -festivaali (ent. Kuopio Juhlii) on yhteisöllinen kaupunkifestivaali, johon kaikki kuopiolaiset ovat tervetulleita mukaan. Mukana on erilaisia tapahtumia naapuruston lettukesteistä ja pihakirppiksistä teatteriin ja konsertteihin. Tapahtumia on ympäri kaupunkia ajalla 5.8.-19.9.2021. Festivaali tekee Kuopiosta yhden suuren kohtaamispaikan.

Meidän Kuopio -festivaalin ohjelma (pdf)

Meidän Kuopio -ohjelman löydät myös Kuopion Seinältä!

 

Tuotantotuki Meidän Kuopio -festivaalia varten

 

Tuotantotuet on tältä vuodelta 2021 jaettu!
Kiitos kaikille hakijoille. Päätökset lähetetään asianomaisille sähköpostiin.

Mihin voi hakea tuotantotukea?

 

Tuotantotukea myönnetään Meidän Kuopio –tapahtuman ajanjakson aikana Kuopiossa järjestettävien kaikille avoimien yhteisöllisten, esteettömien, paikallista kulttuuritarjontaa täydentävien ja päihteettömien tapahtumien järjestelyistä aiheutuviin kuluihin. Myönnettyä rahaa voi käyttää mm. materiaali-, markkinointi ja palkkiokustannuksiin.

Tuotantotukea voi hakea yksittäiselle tapahtumalle tai tapahtumasarjalle. Tapahtumasarjalle haetaan tuotantotukea kokonaisuutena. Osatapahtumille ei myönnetä tukea erikseen. Hakemukseen saatetaan pyytää lisätietoja tai täydennyksiä.

Tukihakemuksen voi lähettää milloin vain ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hakemukset tulee jättää viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen toteutusta. Tuotantotukea jaetaan 100-600 €/ tapahtuma.  Keväällä saapuneita tuotantotukihakemuksia käsitellään viikolle 24 asti ja toisen kerran viikoilla 32.  Huom! Heinäkuussa ei käsitellä hakemuksia. Tukipäätökset tekee Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan palvelut/kulttuuripalvelut.

Kuka voi hakea?


Tukea voivat hakea yksittäiset henkilöt, työryhmät, itsenäiset tuottajat, taiteilijat sekä yhdistykset. Tukea ei myönnetä yrityksille. Kun hakija on rekisteröimätön työryhmä, on hakijana työryhmän edustaja. Muut ryhmän jäsenet mainitaan hakemuksessa nimellä ja he vastaavat avustuksesta yhteisesti.

Tilitys


Tuki maksetaan jälkikäteen tilityslomaketta vastaan myönnettyyn summaan asti. Kuitit liitetään mukaan, jos maksettava summa on yli 200 €. Jos maksettava tuki on tätä pienempi, tulee tuen saajan säilyttää kuitit itsellään vuoden ajan tuen maksamisesta mahdollisia pistotarkastuksia varten. Tiliselvitys on tehtävä kuukauden kuluessa tapahtumasta. Tiliselvityslomake (pdf).

Mihin tukea ei myönnetä


Tukea ei myönnetä tapahtumiin tai hankkeisiin, jotka tuottavat voittoa tai joiden keskeinen tavoite on yritystoiminta. Avustusta ei myöskään myönnetä tilaisuuksiin, jotka liittyvät esim. järjestön perustoimintaan. Näyttelytoimintaa ei pääsääntöisesti tueta. Tuotantotukea ei myönnetä tarjoiluihin, laitehankintoihin, tallenteisiin eikä julkaisuihin.

Lisätietoja antavat kulttuurisuunnittelijat Nina Venäläinen p. 044 718 5142 ja Jonna Forsman p. 044 718 2468

Tiliselvityslomake (pdf)

Meidän Kuopio -joukkorahoitus


Kuopion kaupunki aloittaa Meidän Kuopio -joukkorahoituskokeilun Mesenaatti.me kanssa. Käy tutustumassa kampanjoihin Mesenaatti.me palvelussa!