Työllisyyspalvelu

Hyvän työenergian välittäjä


Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu tarjoaa työllistymistä edistäviä monialaisia yhteispalveluja pidempään työttömänä olleille työnhakijoille.

Tavoitteenamme on auttaa myös työnantajia löytämään sopivia henkilöitä erilaisiin työntekijätarpeisiin. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!

Ajankohtaista

Työllisyyden palvelutorin aukioloajat laajenevat 1.9.2020 alkaen

Aikuisten ohjaus- ja neuvontapalvelut ja Ohjaamo Kuopio palvelevat 1.9 alkaen osoitteessa Torikatu 5. maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 17.45.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutorin aukioloajat laajenevat 1.9.2020 alkaen »

Kuopiolaisille lomautetuille maksuton palvelu oman osaamisen kartoittamiseen

Poikkeusajat ovat saaneet Kuopion lomautettujen määrän kasvamaan. Monella lomautetulla voi olla tarve oman osaamisen kartoittamiseen sekä henkilökohtaisen työmarkkinatilanteen selvittämiseen niin työnhaun, uusien urasuunnitelmien kuin koulutukseen hakeutumisen tueksi.
Lue lisääTietojaKuopiolaisille lomautetuille maksuton palvelu oman osaamisen kartoittamiseen »

Työllisyyden palvelutori on avannut ovensa 3.8 osoitteessa Torikatu 5

Työllisyyden palvelutorilla (ESR) kootaan työllisyyden edistämiseen liittyvät ohjaus- ja neuvontapalvelut helposti tavoitettavaksi kokonaisuudeksi yhteen palvelupisteeseen (Torikatu 5, Kuopio). Työllisyyden palvelutorille integroidaan nuorten Ohjaamo (kohderyhmänä 15-29 -vuotiaat), aikuisten ohjaus- ja neuvontapalvelut (kohderyhmänä yli 30-vuotiaat) sekä osa muuttajapalveluista.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutori on avannut ovensa 3.8 osoitteessa Torikatu 5 »

Työllisyyden palvelutori käynnistyy

Kuopion kaupunki sai huhtikuun 2020 lopulla Etelä-Savon ELY-keskukselta myönteisen rahoituspäätöksen Työllisyyden palvelutori -hankkeeseen. Hankkeen budjetti on noin 3,6 miljoonaa euroa ja hankkeen rahoitus koostuu ESR- ja kuntarahoituksesta. Hankeaika on 1.5.2020 - 30.4.2023 ja hankkeen hallinnoijana toimii Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutori käynnistyy »

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelun yhteystiedot

Työllisyyspalvelu somessa Työllisyyspalvelu somessa

Työllisyyspalvelun Facebook-sivu Työllisyyspalvelun Instagram-sivu Työllisyyspalvelun Twitter-sivu