Hyvän työenergian välittäjä Hyvän työenergian välittäjä

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu tarjoaa työllistymistä edistäviä monialaisia yhteispalveluja pidempään työttömänä olleille työnhakijoille.

Tavoitteenamme on auttaa myös työnantajia löytämään sopivia henkilöitä erilaisiin työntekijätarpeisiin. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelun yhteystiedot

Työllisyyspalvelu somessa Työllisyyspalvelu somessa

Lisätietoa työllisyyspalvelujen facebook-sivulla.   Lisätietoa työllisyyspalvelujen instagram-sivulla. Lisätietoa työllisyyspalvelujen Linkedin-sivulla.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Työllisyyden palvelutori käynnistyy

Kuopion kaupunki sai huhtikuun 2020 lopulla Etelä-Savon ELY-keskukselta myönteisen rahoituspäätöksen Työllisyyden palvelutori -hankkeeseen. Hankkeen budjetti on noin 3,6 miljoonaa euroa ja hankkeen rahoitus koostuu ESR- ja kuntarahoituksesta. Hankeaika on 1.5.2020 - 30.4.2023 ja hankkeen hallinnoijana toimii Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutori käynnistyy »

Kuopioon avataan Ohjaamo

Ohjaamo aloittaa toimintansa kesällä 2020 Kuopiossa. Ohjaamon työntekijät auttavat ja ohjaavat nuoria (alle 30-vuotiaita) heidän elämäänsä liittyvissä pulmissa ja asioissa, kuten arjen haasteissa, työhön ja koulutukseen hakemisessa tai erilaisissa tukiasioissa.
Lue lisääTietojaKuopioon avataan Ohjaamo »

Pohjois-savon hankintatreffit 14.5.

Hankintatreffit ovat pohjoissavolaisten hankintayksiköiden ja tarjoajien yhteisiä tapahtumia, joissa verkostoidutaan, jaetaan julkisten hankintojen tekemisen hyviä käytäntöjä ja opitaan uutta.
Lue lisääTietojaPohjois-savon hankintatreffit 14.5. »

Etätyöhubit Nilsiään ja Juankoskelle

Call Waves Solutions Finland Oy on yhdessä Kuopion kaupungin kanssa pilotoimassa etätyöpisteitä Nilsiän ja Juankosken virastotaloille
Lue lisääTietojaEtätyöhubit Nilsiään ja Juankoskelle »