Etsitkö toimitilaa tai tonttia?

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi uutta toimipistettä? Tai tarvitseeko yrityksesi laajempia tiloja?

Business Kuopio ja Kuopion kaupungin yrityspalvelu auttavat yritystäsi sopivien toimitilojen kartoittamisessa. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi monipuolinen valikoima sijoittumisvaihtoehtoja, olipa kyseessä teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta.

Asiantuntijamme opastavat ja auttavat sinua esimerkiksi lupa-asioissa, tontin hakemisessa, kaavoitusasioissa ja neuvotteluissa kaupungin kanssa. Saat tietoja Kuopion keskeisen kaupunkialueen ja maaseutualueiden yritystonteista. Räätälöimme tältä pohjalta ehdotuksemme tonttiratkaisuksi. Autamme tarvittaessa myös kiinteistösijoittajien löytämisessä tai vapaiden toimitilojen kartoittamisessa.

Pääosa tonteista niin kaupan kuin muunkin yritystoiminnan osalta sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä. Pienen Neulamäen yritysalue Pitkälahdessa on uusin vaihtoehto tarjonnassamme.

Tarjoamme myös sijoittajille valmiita kartoituksia potentiaalisista sijoituskohteista Kuopion alueella.

Tontti- ja toimitila-asioissa sekä sijoituskohteiden kartoittamisessa sinua auttavat Mika Raatikainen ja Jari Kosonen. Ennen mahdollisen tontinvaraushakemuksen jättämistä pyydämme, että otatte yhteyttä yritysasiamiehiin.

Lisätietoja tonttitarjonnasta ja lomakkeista rakentamisen yritystontti -sivuilta

Tutustu Kuopion alueen toimitiloihin

Kehittyvä ja kasvava Kuopio

Kuopio on kehittyvä kaupunki, jossa panostetaan kestävään kasvuun. Kaupungin keskustan tuntumaan Savilahteen rakentuu 36 000 toimijan tutkimus-, opiskelu-, business- ja asumiskaupunginosa, johon investoidaan yhteensä miljardi euroa. 

Kehitämme aktiivisesti yritysympäristöjä yhdessä yritysten kanssa. Olemme kumppanina ideoimassa uutta toimintaa ja haemme alueille vetovoimaa edistäviä yritysryppäitä. Hienona esimerkkinä on Bellanrannan kehittämistyö, jossa vanhalle teollisuusalueelle on rakentumassa hyvinvointia edistävä keskus.

Tutustu Kuopion alueen kehittyviin alueisiin.

Lisätietoja:

Mika Raatikainen

Yritysasiantuntija

Yri­tys­ton­tit ja toimitilat, si­dos­ryh­mäyh­teis­työ

Jari Kosonen

Yritysasiantuntija

Yri­tys­neu­von­ta, toi­min­taym­pä­ris­tön ke­hit­tä­mi­nen ja toimitilat (Juankosken, Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Veh­mer­sal­men alueet)