Työllisyyspalvelu

Hyvän työenergian välittäjä


Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu tarjoaa työllistymistä edistäviä monialaisia yhteispalveluja pidempään työttömänä olleille työnhakijoille.

Tavoitteenamme on auttaa myös työnantajia löytämään sopivia henkilöitä erilaisiin työntekijätarpeisiin. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!

Ajankohtaista

Työllisyyden palvelutorin aukioloajat

Aikuisten ohjaus- ja neuvontapalvelut ja Ohjaamo Kuopio palvelevat 1.9 alkaen osoitteessa Torikatu 5. maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutorin aukioloajat »

Kuopiolaisille lomautetuille maksuton palvelu oman osaamisen kartoittamiseen

Poikkeusajat ovat saaneet Kuopion lomautettujen määrän kasvamaan. Monella lomautetulla voi olla tarve oman osaamisen kartoittamiseen sekä henkilökohtaisen työmarkkinatilanteen selvittämiseen niin työnhaun, uusien urasuunnitelmien kuin koulutukseen hakeutumisen tueksi.
Lue lisääTietojaKuopiolaisille lomautetuille maksuton palvelu oman osaamisen kartoittamiseen »

Työllisyyden palvelutori on avannut ovensa 3.8 osoitteessa Torikatu 5

Työllisyyden palvelutorilla (ESR) kootaan työllisyyden edistämiseen liittyvät ohjaus- ja neuvontapalvelut helposti tavoitettavaksi kokonaisuudeksi yhteen palvelupisteeseen (Torikatu 5, Kuopio). Työllisyyden palvelutorille integroidaan nuorten Ohjaamo (kohderyhmänä 15-29 -vuotiaat), aikuisten ohjaus- ja neuvontapalvelut (kohderyhmänä yli 30-vuotiaat) sekä osa muuttajapalveluista.
Lue lisääTietojaTyöllisyyden palvelutori on avannut ovensa 3.8 osoitteessa Torikatu 5 »

Työllisyyspalvelu somessa Työllisyyspalvelu somessa

Työllisyyspalvelun Facebook-sivu Työllisyyspalvelun Instagram-sivu Työllisyyspalvelun Twitter-sivu