Hyvän työenergian välittäjä Hyvän työenergian välittäjä

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu tarjoaa työllistymistä edistäviä monialaisia yhteispalveluja pidempään työttömänä olleille työnhakijoille.

Tavoitteenamme on auttaa myös työnantajia löytämään sopivia henkilöitä erilaisiin työntekijätarpeisiin. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!

Työllisyyspalvelu somessa Työllisyyspalvelu somessa

Ajankohtaista Ajankohtaista

20 kesäyrityspaikkaa tarjolla kuopiolaisille opiskelijoille

Kuopion kaupunki kannustaa opiskelijoita yrittäjyyteen kesäyritystuen avulla. Kuopion kaupunki on käynnistänyt yhdessä oppilaitosten kanssa pilotin, jossa nuoret voivat kokeilla yrittäjyyttä kesän ajan. Kesäyrityksen avulla nuori saa kesätienestin lisäksi arvokasta kokemusta yrittäjyydestä.
Lue lisääTietoja20 kesäyrityspaikkaa tarjolla kuopiolaisille opiskelijoille »

Kuopion työllisyyspalvelujen neuvonta

26.3.2018 alkaen voit asioida työllisyyspalvelussa ilman ajanvarausta, kun haluat yleistä neuvontaa koskien työllisyyspalvelujen palveluja, työnhakemista ja muuta nopeaa asiointia. Neuvontapiste on auki maanantaista torstaihin klo 9-14.
Lue lisääTietojaKuopion työllisyyspalvelujen neuvonta »

Megatärskyt Kuopio-hallissa tiistaina 20.2. klo 12 - 15

Maakunnallinen Megatärskyt-kiertue starttaa Kuopiosta tiistaina 20.2.2018. Tapahtuma on Kuopio-hallissa 20.2. kello 12 – 15. Teemana ovat aiempien vuosien tapaan rekrytointi, koulutus ja yrittäjyys.
Lue lisääTietojaMegatärskyt Kuopio-hallissa tiistaina 20.2. klo 12 - 15 »