Hyvinvoinnin päiväkahvit

Kuopion kaupunki kutsuu yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa sinut Hyvinvoinnin päiväkahville! 

Virtuaalisilla päiväkahveilla kuullaan ja keskustellaan laajasti hyvinvoinnin edistämisestä. Päiväkahveilla vierailee eri alojen asiantuntijoita ja jokaisella kerralla syvennytään eri teemaan.

Hyvinvoinnin päiväkahveja tarjoillaan kaikille hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille. Erityisesti:

  • Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiantuntijoille
  • kasvatus- ja opetusalan ammattilaiset
  • päättäjille
  • turvallisuustoimijoille
  • sekä järjestö- ja seuratoimijoille

Tiedote: Hyvinvoinnin päiväkahveilla syvennytään fyysiseen aktiivisuuteen, kouluterveyskyselyyn ja vapaaehtoistoimintaan

Missä ja milloin?

Päiväkahvit katetaan pöytään kolme kertaa keväisin ja syksyisin, aina kuun viimeisenä torstaina klo 13–14. Vuonna 2023 kahvitellaan 26.1, 23.2., 30.3., 28.9., 26.10. ja 30.11.

Kahvilan nimi: Microsoft Teams. Linkit liittymiseen löytyvät alta. Huom. erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Kutsuthan myös kollegasi mukaan päiväkahveille.

Hyvinvoinnin päiväkahvit syksyllä 2023

28.9.2023: Keinoja arjen fyysisen aktiivisuuden edistämiseen

Päiväkahveilla TtT Virpi Kuvaja-Köllner kertoo väitöskirjassaan tehdyistä havainnoista arjen fyysisen aktiivisuuden edistämisessä. Lisäksi Salla Lommi, Savonian Wellness Centerin palvelukoordinaattori kertoo oppilaitosten kanssa tehtävän yhteistyön mahdollisuuksista liikkumisen edistämisessä.  Liity päiväkahveille tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

26.10.2023: Katsaus kuopiolaisten lasten ja nuorten hyvinvointiin – tuloksia Kouluterveyskyselystä

Tule kuulemaan tuoretta tietoa kuopiolaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnista, terveydestä, koulunkäynnistä ja opiskelusta, osallisuudesta sekä avun saamisesta ja palveluista. Kouluterveyskyselyn on toteuttanut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos keväällä 2023. Kouluterveyskyselyn tuloksia esittelee Kuopion kaupungin hyvinvointikoordinaattori Tanja Tilles-Tirkkonen.
Liity päiväkahveille tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

30.11.2023: Vapaaehtoistoiminta nyt ja tulevaisuudessa

Mitä vapaaehtoistoiminta voisi olla Kuopiossa? Onko vapaaehtoistoiminta muuttumassa tulevaisuudessa? Näitä kysymyksiä pohditaan päiväkahveilla. Päiväkahveilla ovat mukana Kansalaisareenan Kohti tulevaa -hankkeesta tulevaisuusmuotoilija, projektipäällikkö Mari Tähjä ja viestintäkoordinaattori Anyara G. Wise sekä Kuopion kaupungin yhteisökoordinaattori Heidi Kotikumpu.
Liity päiväkahveille tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

Aiemmat vuoden 2023 päiväkahvit

Hyvinvoinnin päiväkahvit vuonna 2022

Hyvinvointikoordinaattori Tanja Tilles-Tirkkonen

Tanja Tilles-Tirkkonen

Hyvinvointikoordinaattori