Hyvinvoinnin päiväkahvit

Kuopion kaupunki kutsuu yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa sinut Hyvinvoinnin päiväkahville! 

Virtuaalisilla päiväkahveilla kuullaan ja keskustellaan laajasti hyvinvoinnin edistämisestä. Päiväkahveilla vierailee eri alojen asiantuntijoita ja jokaisella kerralla syvennytään eri teemaan.

Hyvinvoinnin päiväkahveja tarjoillaan kaikille hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille. Erityisesti:

  • Kuopion kaupungin ja Pohjois-Savon hyvinvointialueen asiantuntijoille
  • kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille
  • päättäjille
  • turvallisuustoimijoille
  • sekä järjestö- ja seuratoimijoille

Missä ja milloin?

Päiväkahvit katetaan pöytään kolme kertaa keväisin ja syksyisin, aina kuun viimeisenä torstaina klo 13–13.45. Vuoden 2024 keväällä kahvitellaan 29.2., 28.3. ja 25.4.2024.

Kahvilan nimi: Microsoft Teams. Linkit liittymiseen löytyvät alta. Huom. erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Kutsuthan myös kollegasi mukaan päiväkahveille.

Hyvinvoinnin päiväkahvit keväällä 2024

29.2.2024: Kuopion Lapsiystävällinen kunta –työn ajankohtaiset kuulumiset

Kuopio on mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta –toimintamallissa. Mallin avulla edistämme lasten ja nuorten hyvinvointia sekä turvaamme lapsen oikeuksien toteutumista lasten arjessa ja päätöksenteossa. Näillä päiväkahveilla kuullaan Kuopion UNICEF -lapsiystävällinen kunta -mallin koordinaattorin Sanna Korhosen tuoreimmat kuulumiset suoraan työn tiimellyksestä. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulolle ja tekemään yhdessä Kuopiosta parasta paikkaa lapsille ja nuorille, jolloin se on myös paras paikka meille kaikille.
Liity päiväkahveille tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

28.3.2024: Miten kuopiolaiset voivat? Tuloksia hyvinvointikertomuksen vuosiraportista

Kuinka moni kuopiolainen liikkuu terveytensä kannalta riittävästi? Kuinka moni kokee yksinäisyyttä? Minkä verran Kuopiossa tapahtuu liikenneonnettomuuksia? Onko Kuopiossa asunnottomuutta? Hyvinvointikertomuksen vuosiraportti nostaa esiin kuopiolaisten hyvinvoinnin tilaa ja toimia sen edistämiseksi. Tule kuulemaan tuloksia viimeisimmästä raportista hyvinvointikoordinaattorin Tanja Tilles-Tirkkosen kertomana.
Liity päiväkahveille tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

25.4.2024: Kuopio250 -juhlavuosi

Kuopion kaupunki täyttää 250 vuotta vuonna 2025. Juhlavuoden ohjelma rakentuu kaupunkiorganisaation, erilaisten toimijoiden sekä kaupunkilaisten itse tuottamista tapahtumista ja tuotannoista. Juhlavuosi mahdollistaa erilaisia osallistumisen tasoja, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan juhlavuoden toteutukseen. Juhlavuosi toimii myös työkaluna matkalla hyvän elämän pääkaupungiksi. Kuopio250 -juhlavuoden projektipäällikkö Nina Venäläinen kertoo miten osallisuutta ja hyvinvointia tuetaan juhlavuoden avulla. Tervetuloa kuulemaan miten juhlavuoden yhteinen rakentaminen etenee ja keskustelemaan miten voisit mahdollisesti itse osallistua ja olla luomassa hyvinvointia juhlavuoden kautta!
Liity päiväkahveille tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Hyvinvointikoordinaattori Tanja Tilles-Tirkkonen

Tanja Tilles-Tirkkonen

Hyvinvointikoordinaattori