Haastatteluvalmennus

Valmennuksen tavoitteena on auttaa tunnistamaan työkykysi ja sen mahdollisuudet

Valmennuksessa vahvistat tuntemustasi omasta osaamisestasi ja vahvuuksistasi. Pääset harjoittelemaan haastatteluihin valmistautumista, esittäytymistä ja ensivaikutelman luomista sekä osallistumaan työhaastatteluihin eri henkilöstöpalvelualan yritysten kanssa. Saat kattavan palautteen haastatteluista sekä konkreettisia vinkkejä avoimista työmahdollisuuksista. 

Tässä valmennuksessa sinulla on siis mahdollisuus tehdä vaikutus rekrytoijaan ja työllistyä jopa suoraan haastattelusta!

Saat valmennuksen aikana henkilökohtaista ohjausta ja arvokasta palautetta työnhakusi tueksi. Valmennuksen voi aloittaa joustavasti nonstop-periaatteella ja itse valmennus toteutetaan 5 päivänä 3 viikon aikana. Valmennus on yksilöohjausta.

Valmennus toteutetaan etäohjauksena tai lähiohjauksena Kuopiossa viimeistään 7 arkipäivän sisällä ilmoittautumisesta. Etäosallistumiseen riittää älypuhelin, tietokone tai tabletti sekä perus it-taidot.

Valmennuksen tavoite ja hyödyt

  • Auttaa valmennettavaa oman osaamisen, vahvuuksien ja voimavarojen tunnistamisessa
  • Kehittää haastattelutaitoja, oman osaamisen kuvaamista ja markkinointia
  • Tukee valmennettavaa työllistymään tätä kautta työsuhteeseen

Työnhakuvalmennuksen sisältö:

  1. Osaamisen tunnistamisen keskustelu valmentajan kanssa
  2. Haastattelut 2-3 eri henkilöstöpalveluyrityksessä
  3. Loppukeskustelu: henkilöstöpalveluyritysten palautteet ja jatkosuunnitelma valmentajan kanssa

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

  • Asiakkaat, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea työhön hakeutumiseen ja osaamisen selkeyttämiseen sekä työhaastatteluihin valmistautumiseen koko Pohjois-Savossa TE-toimistossa ja kuntakokeilukunnissa.
  • Asiakkailla on oltava työnhakuasiakirjat kunnossa ennen palveluun ohjausta.
  • Asiakkaat, jotka ovat valmiit työllistymään henkilöstöpalveluyrityksen kautta.

Kiinnostuitko?

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Huomioithan kuitenkin, että ilmoittautuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä, vaan TE-toimistosta tai kuntakokeilusta ollaan sinuun yhteydessä.

Lisätietoa:
Arffman.fi

TE-palvelut.fi