Osaamispolulta työmarkkinoille

Palvelun tavoitteena on lisätä alueellista työvoiman saatavuutta sekä tarjota asiakkaalle mahdollisuus kokeilla soveltuvuuttaan ja mahdollista sijoittumistaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle.

Osaamispolulta työmarkkinoille -palvelu on tarkoitettu kuntakokeilun asiakkaille, jotka haluavat työkokeiluun puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työtehtäviin ja kokevat tarvitsevansa tiiviimpää tukea ja valmennusta osaamisensa kehittämiseksi.

Tavoitteena on lisätä alueellista työvoiman saatavuutta sekä tarjota asiakkaalle mahdollisuus kokeilla soveltuvuuttaan ja mahdollista sijoittumistaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle.

Työkokeilun aikana kokeilet soveltuvuuttasi puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle, ja samalla hankit osaamista alan työtehtäviin.

Työkokeilun jälkeen saat työkokeilun järjestäjältä palautteen sekä osaamistodistuksen niistä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työtehtävistä, mitä olet työkokeilun aikana tehnyt.

Työkokeilupaikat:

Mestar Oy

Tienpolvi Ky

  • Mahdollisia työtehtäviä mm. kiinteistön yleishoito ja koneiden käsittely, ulkoalueiden hoitotyöt, kotisiivous- ja kodin ruokapalvelujen tuottaminen
  • www.tienpolvi.fi/etusivu

Kuntakokeilun asiakkaat

Omavalmentajasi auttaa sinua tarvittaessa palveluun liittyvissä kysymyksissä. Yhteyden omavalmentajaasi saat TE-palveluiden Oma asioinnin yhteydenottopyynnön kautta.

Yhteystiedot