Osaamispolulta työmarkkinoille

Palvelun tavoitteena on lisätä alueellista työvoiman saatavuutta sekä tarjota asiakkaalle mahdollisuus kokeilla soveltuvuuttaan ja mahdollista sijoittumistaan työvoimapulasta kärsiville aloille.

Osaamispolulta työmarkkinoille -palvelu on tarkoitettu kuntakokeilun asiakkaille, jotka haluavat työkokeiluun ja kokevat tarvitsevansa tiiviimpää tukea ja valmennusta osaamisensa kehittämiseksi.

Tavoitteena on lisätä alueellista työvoiman saatavuutta sekä tarjota asiakkaalle mahdollisuus kokeilla soveltuvuuttaan ja mahdollista sijoittumistaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle.

Työkokeilun aikana kokeilet soveltuvuuttasi alalle, ja samalla hankit osaamista alan työtehtäviin.

Työkokeilun jälkeen saat työkokeilun järjestäjältä palautteen sekä osaamistodistuksen niistä työtehtävistä, mitä olet työkokeilun aikana tehnyt.

Työkokeilupaikat:

Mestar Oy

Tienpolvi Ky

  • Mahdollisia työtehtäviä mm. kiinteistön yleishoito ja koneiden käsittely, ulkoalueiden hoitotyöt, kotisiivous- ja kodin ruokapalvelujen tuottaminen
  • www.tienpolvi.fi/etusivu

Kuntakokeilun asiakkaat

Omavalmentajasi auttaa sinua tarvittaessa palveluun liittyvissä kysymyksissä. Yhteyden omavalmentajaasi saat TE-palveluiden Oma asioinnin yhteydenottopyynnön kautta.

Yhteystiedot