Wilma

Koululaiset oppimassa tietokoneella.

Wilma on koulun hallinto-ohjelman www-liittymä. Oppilaat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät oppilaiden ja huoltajien kanssa. Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta oppilaan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita. Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta ja johto.

Huoltajan on tärkeää säilyttää Wilma-tunnukset koko perusopetuksen ajan, koska Wilmaa käytetään yhtenä tiedotusvälineenä kodin ja koulun yhteistyössä. Perusopetus käyttää tiedottamisessa Wilman tiedotteita. Tiedotteet löytyvät Wilman etusivun välilehdeltä Tiedotteet. Wilman ilmoitusasetuksista voi säätää milloin ja miten haluaa saada tiedot uusista Wilma-viesteistä ja -tiedotteista. Kriisiviestinnässä käytetään tekstiviestejä ja/tai sähköpostia. Huoltajan Wilma-tunnus on tarkoitettu vain huoltajalle ja on henkilökohtainen.

Unohditko salasanasi?

Huoltaja, oletko unohtanut salasanasi? Mene osoitteeseen https://kuopio.inschool.fi ja vaihda salasanasi kohdassa “Unohditko salasanasi?”. Mikäli salasanan vaihto ei onnistu tai Wilman käytössä on ongelmia, ota yhteyttä koulun koulusihteeriin.