Hankkeet ja kampanjat

 

Lomautettu - kartoita osaamisesi!


Oletko lomautettu kuopiolainen?  Haluatko kartoittaa oman osaamisesi ja selvittää missä työpaikat ovat? 

Kuopion työllisyyspalvelu jakaa maksutta kuopiolaisille lomautetuille ForeAmmatti-tunnuksen.

ForeAmmattia käyttäen pystyy itsenäisesti:

1. kartoittamaan osaamisensa
2. tekemään itsearvion työ- ja toimintakyvystään
3. muodostamaan käsityksen henkilökohtaisesta työmarkkinatilanteesta nykyhetken ja tulevaisuuden osalta.

ForeAmmattia käyttäen pystyy lisäksi arvioimaan pitäisikö omaa osaamista päivittää. Koulutuksiin hakeutuminen ja oman työnhaun suuntaaminen on helpompaa, kun pohjatiedot ovat kunnossa. ForeAmmatin kautta voi myös hakea palveluja avukseen oman tulevaisuutensa rakentamiseksi. Esite (pdf)

Tilaa maksuttomat Foreammattitunnukset täältä (e-lomake)

Työllistymisen yhteispalvelu ASKEL -hanke


Työllistymisen yhteispalvelu ASKEL –hankkeen (ESR) päämääränä on rakennetyöttömyyden hillitseminen. Hankkeen tavoitteena on luoda työvoimahallinnon ja kunnan välille työllistymisen yhteispalvelumalli rakennetyöttömien asiakasprosessien hoitoon. Lisätietoa antaa projektipäällikkö Anita Mönkkönen 044 718 3954 anita.monkkonen@kuopio.fi. Tutustu työllistymisen yhteispalvelu ASKEL -hankkeen tiedotteeseen (pdf)

Taitopajat 2020 -kehityshanke


Taitopajat 2020 -kehityshankkeen (ESR) tavoitteena on luoda uudenlaista työllistymiseen tarvittavia taitoja vahvistavaa taitopajatoimintaa ajalla 1.1.2019–30.6.2021. Lue lisää hankkeen esitteestä (pptx).

Tutustu miten voit kartuttaa digitaalisen osaamisen työelämätaitoja digitaitopajoilla.

Niiralan Kulma ja Servica perehdyttävät ja valmentavat kiinteistöalan, varastoalan, monipalvelutyöntekijän ja laitoshuoltajan tehtäviin: Työtaitopajat Niiralan Kulma (pdf)  Oy Työtaitopajat Servica Oy (pdf)

Kielitaitovalmennus kotoutumiskoulutuksen käyneille Kielitaitopajat (pdf). Kielitaitopajojen esite viranomaisille (pdf).

Kiinnostaako yrittäjyys tai muu itsensä työllistämisen muoto? Tutustu: Yrittäjyystaitopaja (pdf), Pienryhmävalmennus helpolla suomella (pdf),Yrittäjyystaitojen pienryhmävalmennukset (pdf)

Taitopajoihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen. Ota yhteyttä omaan työllisyyspalvelun työntekijääsi (kts. työllisyyspalvelun yhteistiedot) tai kysy lisätietoja hankekoordinaattori Hely Korventaustalta 044 718 2512.

Nuorten työpolku -hanke


Nuorten työpolku -hankkeen (ESR) tavoitteenaon ehkäistä nuorten työttömyyttä ja katkaista jo syntyneet työttömyysjaksot mahdollisimman nopeasti. Hanke toimii ajalla 1.2.2020 - 31.1.2023. Lue lisää hankkeen esitteestä (PDF).