Vesi-, energia- ja jätehuolto Vesi-, energia- ja jätehuolto

Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa

 


 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Pirttiniemen uusi uimaranta on avattu

Kuopion Saaristokaupungin Pirttiniemen uusi uimaranta on nyt avattu. Uusi ranta on lapsiystävällinen ja loivasti syvenevä.
Lue lisääTietojaPirttiniemen uusi uimaranta on avattu »

Vastaa Ympäristöministeriön kyselyyn kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa!

Ympäristöministeriö on avannut kyselyn asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa kansalaisten näkökulmasta maankäyttö- ja rakennuslain uudistamisen tueksi.
Lue lisääTietojaVastaa Ympäristöministeriön kyselyyn kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa! »

Käsityökatu suljetaan liikenteeltä ja Hapelähteenkadulla poikkeuksia liikennejärjestelyissä 4.-5.7.2019

Hapelähteenkadun liikenteeseen poikkeusjärjestelyitä Puijonkadulla ja Käsityökadulla alueella tapahtuvien töiden vuoksi 4.-5.7.2019. Käsityökatu suljetaan myös kevyeltä liikenteeltä töiden vuoksi.
Lue lisääTietojaKäsityökatu suljetaan liikenteeltä ja Hapelähteenkadulla poikkeuksia liikennejärjestelyissä 4.-5.7.2019 »

Yliopistonrantaan poikkeuksia liikennejärjestelyihin 8.-10.7. pohjatutkimusten vuoksi

Savilahdentiellä Yliopistonrannan alueella suoritetaan pohjatutkimuksia 8.-10.7.2019 välisenä aikana. Työmaa-alueelle asetetaan alennettu nopeusrajoitus ja yksi ajokaista suljetaan liikenteeltä tutkimusten ajaksi. Työtä pyritään välttämään ruuhka-aikoina.
Lue lisääTietojaYliopistonrantaan poikkeuksia liikennejärjestelyihin 8.-10.7. pohjatutkimusten vuoksi »