Vesi-, energia- ja jätehuolto Vesi-, energia- ja jätehuolto

Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa

 


 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Omistatko mökin tai asunnon lähellä rantaa? Kiistelty jätevesisääntely astuu voimaan syksyllä, toimi nyt!

Jos omistat asuinrakennuksen tai loma-asunnon alle 100 metrin etäisyydellä rannasta tai pohjavesialueelta, saatat kuulua niiden 11 000 kiinteistönomistajan joukkoon, joita 31.10.2019 voimaan astuva laki koskee. Tiukentuviin jätevesisäännöksiin tulee reagoida nyt, jotta jätevesijärjestelmä ehditään saattamaan lain edellyttämälle tasolle ennen syksyn määräaikaa.
Lue lisääTietojaOmistatko mökin tai asunnon lähellä rantaa? Kiistelty jätevesisääntely astuu voimaan syksyllä, toimi nyt! »

Suokatu suljettu torstaihin 21.3.2019 saakka välillä Puijonkatu – Myllykatu

Aikaisemmasta tiedosta poiketen Suokatu pysyy suljettuna torstaihin 21.3. saakka välillä Puijonkatu – Myllykatu YIT:n työmaan vuoksi.
Lue lisääTietojaSuokatu suljettu torstaihin 21.3.2019 saakka välillä Puijonkatu – Myllykatu »

Kaupunkilaisten toiveisiin vastataan – Puijolle elämys- ja aktiviteettipuisto

Useiden eri maiden päävalmentajana toiminut Pekka Niemelä yhdessä SeikkailuKuopion toimitusjohtajan Arto Jauhiaisen sekä kansainvälisessä matkailussa toimivan Markku Komppulan kanssa ovat perustamassa Puijolle elämys- ja aktiviteettipuistoa, Nature Activity Parkia. Perustettava aktiviteettipuisto tulee tarjoamaan Puijolle elämyksellisiä ja moderneja liikunnallisia aktiviteetteja. Puijon torni ja Puijon maja tulevat tarjoamaan ravintolapalveluita jatkossakin.
Lue lisääTietojaKaupunkilaisten toiveisiin vastataan – Puijolle elämys- ja aktiviteettipuisto »

Maksuton infotilaisuus pientalon energiaremonteista 10.4.

Pohjois-Savon energianeuvonta -hanke järjestää 10.4.2019 klo 17.30-20.30 yhteistyössä Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry:n kanssa maksuttoman ”Energiatehokas remontti pientaloon –infoillan. Tilaisuus on suunnattu etenkin omakotitalon omistajille ja vanhan omakotitalon ostamista suunnitteleville, mutta sopii hyvin myös paritaloissa ja rivitaloyhtiöissä asuville.
Lue lisääTietojaMaksuton infotilaisuus pientalon energiaremonteista 10.4. »