Vesi-, energia- ja jätehuolto Vesi-, energia- ja jätehuolto

Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa

Lisätietoa Hyvän asumisen Kuopiosta instagramissa.

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Piipolun alikulkutunneli Savilahdessa suljetaan 8.6.2020

Piipolun alikulkutunnelin Viestikadun päästä lähtevä väylä suljetaan 8.6.2020 vesihuoltolinjan rakentamisen vuoksi. Väylä kulkee moottoritien ali ja sen sulkeminen vaikuttaa alueen jalankulku- ja pyöräilyliikenteeseen. Kiertoreitti on merkitty alla olevaan kuvaan punaisella. Työn arvioidaan valmistuvan kuluvana kesänä.
Lue lisääTietojaPiipolun alikulkutunneli Savilahdessa suljetaan 8.6.2020 »

Osallistu nimikilpailuun ja ehdota nimeä uudelle asuinalueelle!

Kuopion kaupunki ja Skanska järjestävät nimikilpailun, jolla haetaan nimeä uudelle urbaanille asuinalueelle. Uusi asuinalue tulee sijoittumaan Kuopion keskustan tuntumaan. Voit ehdottaa nimeä uudelle asuinalueelle nimikilpailussa, joka alkaa 27.5.2020 ja päättyy 15.6.2020 klo 16. Kilpailun raati valitsee jatkoon 3–5 nimiehdotusta, joista kuntalaiset äänestävät voittajan. Kaikkien nimikilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan viisi 100 euron arvoista sisustuslahjakorttia. Nimikilpailun voittaja julkistetaan yleisöäänestyksen jälkeen elokuussa 2020.
Lue lisääTietojaOsallistu nimikilpailuun ja ehdota nimeä uudelle asuinalueelle! »

Saaristokaupungissa rakennetaan

Keilanrinteenkadun ja -aukion sekä Keilanrinteenpuiston leikkipaikan rakentaminen alkaa toukokuun viimeisellä viikolla. Lisäksi Pirttilahdenpuiston tekonurmikentän pohjatyöt aloitetaan 28.5.
Lue lisääTietojaSaaristokaupungissa rakennetaan »

Kuopion katuvalot sammuivat jälleen kesäksi

Kuopion kaupungilla on ollut jo usean vuoden ajan käytäntö, että katuvalot sammutetaan kesän ajaksi. Tänä vuonna katuvalot sammutettiin 18.5. ja ovat sammuksissa 17.7.2020 saakka. Valoja ei sammuteta kaupungin ydinkeskustan alueella.
Lue lisääTietojaKuopion katuvalot sammuivat jälleen kesäksi »