Vesi-, energia- ja jätehuolto Vesi-, energia- ja jätehuolto

Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Anna palautetta Tahkon matkailukeskuksen kehittämissuunnitelmiin

Tahkon matkailukeskuksen keskustan liikennejärjestelyjen ja -ympäristön kehittämishankkeen toisen vaiheen luonnos on nähtävillä 2 viikon ajan. Luonnoksesta voi antaa palautetta 4.12. mennessä kaupungin verkkosivuilla.
Lue lisääTietojaAnna palautetta Tahkon matkailukeskuksen kehittämissuunnitelmiin »

Yliopiston alueella poikkeuksia pysäköinnissä ja liikennejärjestelyissä viikolta 47 alkaen

Uusien hulevesilinjojen purkuputkien rakentaminen Savilahdentien ja Savilahden pohjukan välille aloitetaan viikolla 47. Töiden ajaksi osa nykyisistä pysäköintipaikoista poistuu käy-töstä. Lisäksi liikenteeseen tulee poikkeusjärjestelyitä.
Lue lisääTietojaYliopiston alueella poikkeuksia pysäköinnissä ja liikennejärjestelyissä viikolta 47 alkaen »

Kommentoi Jynkän ja Leväsen metsien hoidon ja käytön suunnitelmaa 29.11. mennessä

Kuopion kaupunki käynnisti toukokuussa Jynkän ja Leväsen alueen metsien hoidon ja käytön suunnittelun. Suunnittelu aloitettiin asukkaille suunnatulla kyselyllä. Asukaskysely lähetettiin noin 180 kiinteistön haltijalle ja alueen taloyhtiöille. Lisäksi kyselyyn oli mahdollista vastata sähköisesti kaupungin www-sivuilla. Vastauksia kyselyyn saatiin noin 160; sähköisesti annettiin noin 100 vastausta. Kyselyvastausten pohjalta laaditaan alustava suunnitelma, jota on mahdollista kommentoida.
Lue lisääTietojaKommentoi Jynkän ja Leväsen metsien hoidon ja käytön suunnitelmaa 29.11. mennessä »

Joulukuusen pystytys Kuopion torilla

Varmana merkkinä joulun tulosta Kuopioon on joulukuusen pystytys Kuopion torille. Torikuusi hankitaan tänä vuonna Neulaniemen Viinaniemestä. Torikuusi pystytetään torille kaupungin metsurien ja nosturiyrittäjän toimesta tiistaina arviolta noin klo 10.30 – 11.30.
Lue lisääTietojaJoulukuusen pystytys Kuopion torilla »