Asuminen


Kuopiosta löytyy asumisen alueita jokaiseen makuun. Minne tahansa kotisi teetkin, luonnonrauha ja kaupungin vilinä yhdistyvät Kuopiossa sopusointuiseksi kokonaisuudeksi – lisämausteet voit valita itse. Kuopion keskeisiä asuntoalueita esitellään tarkemmin uusilla Asumisen Kuopio -sivuilla.

Kuopio.fi-verkkosivuilta taas löydät tietoa eri asumismuodoista - kuten asumisoikeusasunnoista, opiskelija- ja nuorisoasunnoista sekä vuokra-asumisesta - sekä asumiseen liittyvistä avustuksista ja lainoista. Asumisen ongelmatilanteisiin saat apua ja neuvoja Asumisen haasteet -osiosta.

Tuoreimmat uutiset

Savilahden Vanhan Varikon alue etenee suunnitellusti

Savilahden alueluovutuskilpailun avulla on haettu kumppania kehittämään, suunnittelemaan ja rakentamaan Vanhan Varikon aluetta yhdessä kaupungin kanssa. Tavoitteena on ollut löytää alueeseen...
Lue lisääTietojaSavilahden Vanhan Varikon alue etenee suunnitellusti »

Kuopion kaupungin asukastoimintaa lähikirjastoilla - asukkaiden toiveina liikuntaa, jumppaa, digiä ja kohtaamisia

Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan palvelut toteutti alkukesällä 2021 asukaskyselyn Neulamäen, Maaningan ja Puijonlaakson asukkaille kaupungin avoimen asukastoiminnan toiveista ja tarpeista. Alueilla on käynnistetty vuoden mittaan Kuopion kaupungin lähiötyöntekijöiden ja mm. järjestöjen ohjaamaa ja asukkaita aktivoivaa asukastoimintaa lähikirjastoissa. Vastauksista valtaosa koski Neulamäkeä.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin asukastoimintaa lähikirjastoilla - asukkaiden toiveina liikuntaa, jumppaa, digiä ja kohtaamisia »

Uudet asumisen verkkosivut esittelevät Kuopion monipuolista asumistarjontaa

Kuopion asumisen uudet verkkosivut on avattu osoitteessa www.asumisenkuopio.fi. Sivuston kautta kaupunki esittelee erilaisia asumisen mahdollisuuksia ja mm. uusia kasvavia alueita kaupungissa. Sivuston tarkoituksena on myös viestiä erilaisista asumisen asioista, hankkeista ja tapahtumista Kuopiossa. Ajatuksena on, että kuopiolaiset ja Kuopiosta kiinnostuneet asukkaat löytäisivät sivuston ja saisivat sitä kautta uutta ja ajankohtaista tietoa Kuopion asumisesta.
Lue lisääTietojaUudet asumisen verkkosivut esittelevät Kuopion monipuolista asumistarjontaa »

Hannes Kolehmaisen kadun hulevesi- ja vesihuoltotyöt jatkuvat viikon 34 aikana

Hannes Kolehmaisen kadulla Mustinlammen suunnasta kohti Karjalankatua aloitetaan hulevesi- ja vesihuoltotyöt. Töiden arvioidaan jatkuvan syksyn ajan.
Lue lisääTietojaHannes Kolehmaisen kadun hulevesi- ja vesihuoltotyöt jatkuvat viikon 34 aikana »

Vesi-, energia- ja jätehuolto Vesi-, energia- ja jätehuolto

Vesi-, energia- ja jätehuolto
 

Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa

Lisätietoa Hyvän asumisen Kuopiosta instagramissa.