Vesi-, energia- ja jätehuolto Vesi-, energia- ja jätehuolto

Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa Hyvän asumisen Kuopio Instagramissa

Lisätietoa Hyvän asumisen Kuopiosta instagramissa.

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion keskustan hiekanpoisto siirtyy toiselle pääsiäispäivälle 13.4.2020

Kuopion keskustan hiekanpoisto siirretään toiselle pääsiäispäivälle 13.4.2020 lumisateiden vuoksi. Sääennuste lupaa pakkasia ja lisää lumisadetta, minkä vuoksi hiekanpoistoa ei voi tehdä suunnitellussa aikataulussa. Alueille jo asennetut pysäköintikieltomerkit tullaan päivittämään 2.4. alkaen. Työt aloitetaan näin ollen maanantaiyönä 13.4. viimeistään klo 02.00
Lue lisääTietojaKuopion keskustan hiekanpoisto siirtyy toiselle pääsiäispäivälle 13.4.2020 »

Vilkku-fillarit heräävät talviunilta jo 15.4.

Kuopion kaupunki on päätynyt aikaistamaan kaupunkipyörien käyttöönottoa kahdella viikolla, sillä kevät on jo pitkällä. Lisäksi kaupunki haluaa tuoda kaupunkipyörät kaupunkilaisten käyttöön mahdollisesti supistuvan joukkoliikenteen tueksi. Kaupunkipyöriä tuodaan kaupunkipyöräasemille jo 8.4. alkaen, mutta käyttöön ne tulevat vasta 15.4. alkaen. Lisäksi valikoimaan tulee uusia tuotteita, kuten minuuttitaksalla pyöräily sekä kolmen kuukauden käyttöoikeus.
Lue lisääTietojaVilkku-fillarit heräävät talviunilta jo 15.4. »

Kuopion ympäristökertomus 2019 julkaistu – tietoa ympäristön tilasta ja suojelusta

Kuopion ympäristökertomus 2019 on valmistunut ja luettavissa kaupungin verkkosivuilla. Ympäristökertomus sisältää tietoa Kuopion ympäristön tilasta ja ympäristönsuojeluun liittyvistä toimenpiteistä sekä vuonna 2019 Kuopiossa toteutetuista hankkeista. Ympäristökertomus lisää myös ymmärrystä ympäristöasioiden merkityksestä.
Lue lisääTietojaKuopion ympäristökertomus 2019 julkaistu – tietoa ympäristön tilasta ja suojelusta »

Vastaa asukaskyselyyn Päivärannan Lampipuiston kehittämisestä

Kuopion kaupunki aloittaa laatimaan Päivärannassa sijaitsevan Lampipuiston alueen peruskorjaussuunnitelmaa. Kaupunki on avannut kyselyn, jolla halutaan kartoittaa asukkaiden mielipiteitä Lampipuiston käytöstä, toimivuudesta ja viihtyisyydestä. Kysely on avoinna 30.3.2020 - 26.4.2020 ja vastaamiseen kuluu aikaa noin 10 minuuttia.
Lue lisääTietojaVastaa asukaskyselyyn Päivärannan Lampipuiston kehittämisestä »