Ympäristönsuojelupalvelut Facebookissa Ympäristönsuojelupalvelut Facebookissa

 

Linkki Materiaalit kiertoon -sivustolle
 

Julkaisut Julkaisut

Ympäristökertomus 2018 (pdf)
Ympäristökatsaus (pdf)

Ajankohtaista Ajankohtaista

Laaja Kuopion ja Siilinjärven ilmanlaatuselvitys valmistunut

Kuopion ja Siilinjärven tärkeimmille taajama-alueille on valmistunut ilmanlaadun mallinnus, jossa on selvitetty tärkeimpien ilman epäpuhtauksien eli hengitettävien hiukkasten, pienhiukkasten ja typpidioksidin pitoisuudet nykytilanteessa ja vuoden 2035 ennustetilanteessa. Selvityksen on tehnyt Ilmatieteen laitos.
Lue lisääTietojaLaaja Kuopion ja Siilinjärven ilmanlaatuselvitys valmistunut »

Ympäristövastuullinen toimija - hae Viksu Kuopio –tunnusta!

Toimitteko ympäristövastuullisesti ja resurssiviisaasti? Pyrittekö edistämään resurssiviisautta edistäviä tekoja ja viestimään niistä aktiivisesti? Tai tiedätkö organisaation tai yhteisön, joka toimii ympäristöasioissa erityisen esimerkillisesti? Nyt voit ehdottaa organisaatiota tai yhteisöä Viksu Kuopio -tunnuksen saajaksi!
Lue lisääTietojaYmpäristövastuullinen toimija - hae Viksu Kuopio –tunnusta! »

Holmien hirsitalossa tehdään viksuja valintoja

Myös Holman kotitalous lähti innoissaan Kuopion kaupungin järjestämään Viksu kuopiolainen-kokeiluun. Perhe asuu Maaningalla, jonne he muuttivat Helsingistä reilu 4 vuotta sitten, kun vastaan tuli unelmien hirsitalo. Kotitalouteen kuuluu Tanjan lisäksi hänen kaksi tytärtään Sanni ja Seela sekä Tanjan äiti Mirja.
Lue lisääTietojaHolmien hirsitalossa tehdään viksuja valintoja »

Torikuusen poisto viivästyy

Kuopion torikuusen poistaminen viivästyy navakan tuulen vuoksi. Tuulista säätä on luvassa loppuviikolle saakka. Torikuusi poistetaan heti, kun sääolosuhteet mahdollistavat turvallisen poiston.
Lue lisääTietojaTorikuusen poisto viivästyy »