Ajankohtaista Ajankohtaista

Oi maamme luonto - Suomalaisen luonnon kirjo näyttelyssä Kuopion museossa 21.9. alkaen

Näyttely esittelee luontomme rikkautta Itämeren rannikolta havumetsiin, aapasoille ja tunturiylängöille. Matkan varrella tutustutaan erilaisiin eläimiin, kasveihin ja sieniin, jotka kertovat tarinaa omasta Suomestaan. Jotkut lajit ovat saaneet kunnian tulla valituksi kansallis- tai maakuntalajeiksi. Mitä ne kertovat suomalaisista ja suomalaisten luontosuhteesta?
Lue lisääTietojaOi maamme luonto - Suomalaisen luonnon kirjo näyttelyssä Kuopion museossa 21.9. alkaen »

Luolamiehen tekijät esittäytyvät - ilmaistilaisuus teatterilla la 30.9.

Millaista on työskennellä teatterissa? Mitä tapahtuu ennen esiripun nostoa, ja kuinka näyttelijä muuntautuu roolihahmokseen? Ja mikä on ohjaajan rooli tässä kaikessa? Suositut, jonkun vuoden tauolla olleet Näyttelijä valmistautuu -tilaisuudet saavat jatkoa uudella teemalla: Tekijät esiin.
Lue lisääTietojaLuolamiehen tekijät esittäytyvät - ilmaistilaisuus teatterilla la 30.9. »

Kuopion Musiikkikeskuksessa keskustellaan kansainvälisestä Kuopiosta 5.10.

Kuopion Musiikkikeskuksen Suomi 100 –vuotta keskustelusarja ”Yhdessä” jatkuu torstaina 5.10. klo 17.30 Valohallissa. Kansainvälisyyden merkityksistä ja toteutumisesta Kuopiossa keskustelevat Katja Hedbergin johdolla Sudipta Chatterjee-Paukkonen, Leea Keski-Nisula ja Tuukka Eloranta.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskuksessa keskustellaan kansainvälisestä Kuopiosta 5.10. »

Improvisoitua meditaatiokonserttia voi kuunnella jumppamatolla maaten 30.9.

Kuopion Musiikkikeskuksen Kamarimusiikkisalissa voi hiljentyä musiikin äärelle lauantaina 30.9. kahdessa meditaatiokonsertissa. Säveltäjä-pianisti Eero Hämeenniemi improvisoi kaksi ainutkertaista kokonaisuutta klo 14 ja klo 17 alkavissa konserteissa.
Lue lisääTietojaImprovisoitua meditaatiokonserttia voi kuunnella jumppamatolla maaten 30.9. »