Ajankohtaista Ajankohtaista

Communion with Birds - elektroakustista musiikkia taidemuseossa la 25.1. klo 14

TJ Hämärä​ (taiteilija Tuomas Ollikainen) esittää M_itä? Nykytaiteen biennaalissa kuultavana olevan Sydänmaa-ääniteoksen​ tekemisen rinnalla syntyneitä sävellyksiä, joissa kulkevat rinnakkain kevyt rakenne ja​ improvisaatio. Soitossa syntetisaattorit ja efektilaitteet yhdistyvät klarinettiin, jonka ominaisuuksia​ puhallinsoittimena TJ Hämärä koettelee.​
Lue lisääTietojaCommunion with Birds - elektroakustista musiikkia taidemuseossa la 25.1. klo 14 »

Pikku Papun Orkesterin ja Blind Gut Companyn esityksessä 25.1. yhdistyvät lastenmusiikki ja nykysirkus

Lasten ja nuorten Pakkaspäivien aikaan, lauantaina 25.1. klo 15 nähdään Kuopion Musiikkikeskuksessa sirkusryhmä Blind Gut Companyn ja lastenmusiikkiyhtye Pikku Papun Orkesterin esitys Pikku Papun Musiikkisirkus. Siinä yhdistyvät ihastuttava lastenmusiikki, leikkisä nykysirkus ja kiehtova visuaalisuus.
Lue lisääTietojaPikku Papun Orkesterin ja Blind Gut Companyn esityksessä 25.1. yhdistyvät lastenmusiikki ja nykysirkus »

Kuopio Tanssii ja Soin pääohjelmassa eri taidemuodot kohtaavat kiehtovalla tavalla

Kesällä 2020 Kuopio Tanssii ja Soi vie tanssia ulos teatteritiloista ja nostaa esille kohtaamispintoja muiden taidemuotojen kanssa. Festivaalin 51. vuosi tarjoaa yleisölle elämyksellisiä, ajankohtaisia ja tuoreita teoksia tekijöiltä, jotka kulkevat omia polkujaan ja rikkovat totuttuja muotteja. Ohjelma on uuden taiteellisen johtajan, Riku Lehtopolun ensimmäinen Tanssii ja Soille.
Lue lisääTietojaKuopio Tanssii ja Soin pääohjelmassa eri taidemuodot kohtaavat kiehtovalla tavalla »

Kino Kuvakukon ohjelmisto 17.1. alkaen

Kino Kuvakukossa aloittaa perjantaina 17.1. kaksi ensi-iltaelokuvaa. Klo 17.15 nähdään pensselinkärki kourassaan Laura Birn Helene Schjerfbeckinä kotimaisessa uutuusdraamassa 'Helene', jonka ohjauksesta vastaa Antti J. Jokinen. Elokuva nähdään myös Hopeatähti-kerhon kevään sarjan avauselokuvana ensi viikon tiistaina 21.1. klo 13 ja klo 15.20.
Lue lisääTietojaKino Kuvakukon ohjelmisto 17.1. alkaen »