Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalia 2020 ei järjestetä

Kesäkuun 10.–16. pidettäväksi valmisteltu Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali ei toteudu. Syynä muutokseen on koronaviruksen leviämisen aiheuttama epävarmuus. Tapahtuman taustayhteisö Kuopio Tanssii ja Soi ry suunnittelee syyskaudelle 2020 muuta tanssitaideohjelmaa Kuopion alueelle.
Lue lisääTietojaKuopio Tanssii ja Soi -festivaalia 2020 ei järjestetä »

Kuopion kaupunginteatterin kaikki kevään esitykset on peruttu

Kuopion kaupunginteatteri on perunut kaikki kevään 2020 esitykset koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Katsojat voivat vaihtaa lippunsa vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin tai pyytää rahansa takaisin. Lippujen vaihto lahjakorttiin tai rahojen palautuspyyntö tehdään sähköisellä lomakkeella. Linkki lomakkeeseen on teatterin nettisivulla.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginteatterin kaikki kevään esitykset on peruttu »

Kuopion kaupunginkirjaston asiakkaiden lainat on uusittu keskitetysti - uudet eräpäivät 9.6. lähtien

Kaikki Kuopion kaupunginkirjaston asiakkaiden lainat on uusittu tänään. Kaikkien lainojen eräpäiviä on siirretty 12 viikkoa eteenpäin eli varhaisin eräpäivä lainoilla on nyt 9.6.2020 ja siitä eteenpäin. Kannattaa tarkistaa kaikissa kirjaston palveluihin liittyvissä asioissa Usein kysytyt kysymykset -palsta, johon on koottu kaikki keskeiset tiedot sulkuajan toiminnoista.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginkirjaston asiakkaiden lainat on uusittu keskitetysti - uudet eräpäivät 9.6. lähtien »

Mitä tehdä viikonloppuna, kun julkisilla paikoilla liikkumista ei suositella?

Kaikki Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat on suljettu 17.4.2020 asti. Myöskään ulkoliikuntapaikkoja ei aktiivisesti ylläpidetä. Ulkoilu kevyen liikenteen väylillä ja luonnossa on kuitenkin hyväksi vaikeassa tilanteessa, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ihmisten on tärkeä pysyä toimintakykyisenä myös poikkeusolojen yli.
Lue lisääTietojaMitä tehdä viikonloppuna, kun julkisilla paikoilla liikkumista ei suositella? »