Ajankohtaista Ajankohtaista

Suomen itä valokuvissa -näyttely Kuopion korttelimuseossa 12.6.–25.10.2020

Suomen itä valokuvissa on hauska ja haikea tarina ihmisistä, luonnosta ja rajoista. Se kertoo idän sankareista – kehrääjäneidoista, tukkijätkistä, metsästäjistä ja evakkoäideistä, mutta myös varhaisesta teollistumisesta, nykyaikaisen elämäntavan rakentumisesta ja arvojen muuttumisesta.
Lue lisääTietojaSuomen itä valokuvissa -näyttely Kuopion korttelimuseossa 12.6.–25.10.2020 »

Hyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan nyt lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia palveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kaikille kuopiolaisille alle 20-vuotiaille tarjotaan mahdollisuus harrastaa ja nauttia monipuolisista liikunta- ja kulttuuripalveluista sekä kansalaisopiston tarjonnasta edullisesti.
Lue lisääTietojaHyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti »

Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin toiminta alkaa elokuussa

Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin tapahtumatoiminta alkaa jälleen elokuussa turvallisuuslinjaukset huomioiden. Kesäkauden ajan, 9.8. saakka Musiikkikeskus on suljettu.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin toiminta alkaa elokuussa »

Karita Mattilan ja Kuopion kaupunginorkesterin konsertit siirtyvät syksyyn 2021

Maailman kysytyimpiin sopraanoihin kuuluvan Karita Mattilan ja Kuopion kaupunginorkesterin konsertit Kuopion Musiikkikeskuksessa 3.9. ja 4.9.2020 siirtyvät vuodella eteenpäin. Uudet konserttipäivät ovat 2.9. ja 3.9.2021.
Lue lisääTietojaKarita Mattilan ja Kuopion kaupunginorkesterin konsertit siirtyvät syksyyn 2021 »