Ajankohtaista Ajankohtaista

Nilsiän musiikki- ja tanssileirillä kansainvälinen huippuvierailu

Nilsiän musiikki- ja tanssileirillä 25.6.-1.7.2018 tullaan kuulemaan kovatasoinen konserttikattaus kansainvälisiä huippunimiä unohtamatta. Leirillä on tarjolla opetusta yli 30 eri aineessa lastentanssista viihdeorkesteriin. Uutuuskursseina tänä vuonna ovat mm. Paritanssin ABC- ja Pilates-lyhytkurssit.
Lue lisääTietojaNilsiän musiikki- ja tanssileirillä kansainvälinen huippuvierailu »

Luontovartti Kuopion taidemuseossa ke 25.4. klo 13: Vierailijoita lintulaudalla

Keskiviikkona Veljekset von Wright -näyttelyyn tutustutaan luonnontieteilijän näkökulmasta ja estradille astuu Kuopion luonnontieteellisen museon luontopedagogi Mari Wikholm. Vartin teemana ovat pikkulinnut, jotka ovat aiheena useissa esillä olevissa Ferdinand von Wrightin maalauksissa sekä Wilhelm von Wrightin kuvituksissa.
Lue lisääTietojaLuontovartti Kuopion taidemuseossa ke 25.4. klo 13: Vierailijoita lintulaudalla »

Uudenlainen toimintamalli - Minimi muuttaa teatterille vuoden 2019 alussa

Tanssiteatteri Minimi siirtää esitystoimintansa Kuopion kaupunginteatterin Maria-näyttämölle vuoden 2019 alussa, myös Minimin toimisto siirtyy samalla teatterille. Tanssiteatterin nykyinen esityspaikka Sotku jää harjoitustilaksi. Teatterinjohtaja Pekka Laasosen mukaan nyt tehty sopimus tuo uudenlaista tekemistä molempiin taloihin.
Lue lisääTietojaUudenlainen toimintamalli - Minimi muuttaa teatterille vuoden 2019 alussa »

Hulvaton komediakonsertti 26.4. tarjoilee musiikkia oopperasta Abbaan

Torstaina 26.4. klo 19 Kuopion kaupunginteatterissa voi ottaa varaslähdön vappuun, kun omaperäistä hauskuutta ja sinfoniaorkesterin soittoa yhdistelevä musiikkikomedia Big Bang Siegfried valtaa Minna-näyttämön. Yleisön nauruun tikahduttaa The Fabulous Bäckström Brothers: tenori Petri Bäckström, baritoni Jouni Bäckström ja pianisti Jukka Nykänen, ja muhkeasta orkesterisoundista vastaa Kuopion kaupunginorkesteri kapellimestari Florian Ludwigin johdolla.
Lue lisääTietojaHulvaton komediakonsertti 26.4. tarjoilee musiikkia oopperasta Abbaan »