Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion kaupunginorkesterin joulukonsertin 19.12. solistina sopraano Tuuli Lindeberg

Kuopion kaupunginorkesterin Loistokas joulukonsertto –konsertissa keskiviikkona 19.12. klo 19 soivat mm. Vivaldin, Corellin ja Mozartin jouluiset ja talviset sävelet. Kuopion Musiikkikeskuksen konserttilavalla orkesterin kanssa nähdään kaksi valloittavaa taiteilijaa: orkesteria liidaa viulisti Antti Tikkanen, ja solistina esiintyy sopraano Tuuli Lindeberg.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginorkesterin joulukonsertin 19.12. solistina sopraano Tuuli Lindeberg »

Kuopion kaupunginorkesteri soittaa jouluisia säveliä Matkuksessa 16.12.

Kuopion kaupunginorkesteri soittaa kaksi joulukonserttia Matkuksessa sunnuntaina 16.12. klo 13 ja klo 15. Konsertteihin on vapaa pääsy. Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin lipunmyynti palvelee asiakkaita Matkuksessa konserttien ajan ja niiden välillä.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginorkesteri soittaa jouluisia säveliä Matkuksessa 16.12. »

Syksyn Sinfoniasarja päättyy Atson seurassa 13.12.

Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden Sinfoniasarja huipentuu Atson seurassa –konserttiin torstaina 13.12. klo 19 Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kaupunginorkesterin toinen kapellimestari Atso Almila on konsertissa sekä kapellimestarin että säveltäjän roolissa, kun Sibeliuksen Tapiolan ja Madetojan toisen sinfonian lisäksi konsertissa kuullaan Almilan käyrätorvikonsertto. Sen saapuu esittämään suvereeni Tommi Hyytinen.
Lue lisääTietojaSyksyn Sinfoniasarja päättyy Atson seurassa 13.12. »

Kuopio juhlii itsenäisyyttä kaupunginorkesterin sävelin

Kaikille avoin Kuopion kaupungin itsenäisyyspäivän juhla järjestetään torstaina 6.12. Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kahvitus yleisölle alkaa klo 12 ja itsenäisyyspäivän juhla klo 13. Juhlapuheen esittää tänä vuonna Kuopio-mitalilla palkittu kapellimestari, säveltäjä Atso Almila. Musiikkiesityksistä vastaa Kuopion kaupunginorkesteri johtajanaan ylikapellimestari Jaakko Kuusisto.
Lue lisääTietojaKuopio juhlii itsenäisyyttä kaupunginorkesterin sävelin »