Ajankohtaista Ajankohtaista

Lippuja Kuopion Musiikkikeskuksen syyskauden tapahtumiin voi ostaa myös kesällä

Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumatarjonta hiljenee Kuopio tanssii ja soi –tapahtuman päätyttyä. Talon lippukassa on suljettu 19.6.-11.8. Lippuja syyskauden tapahtumiin myydään kuitenkin mm. Kuopio Infossa ja Lippupisteen verkkokaupassa koko kesän ajan.
Lue lisääTietojaLippuja Kuopion Musiikkikeskuksen syyskauden tapahtumiin voi ostaa myös kesällä »

Kuopion liikennepuisto uudistuu – kadunnimet syntyivät lasten ideoinnin tuloksena

Kuopion liikennepuistoa korjataan ja uudistetaan kesällä 2019. Puisto on suljettuna rakennustyön ajan, ja tavoitteena on avata puisto jälleen yleisölle syyskuussa 2019. Uuteen puistoon tulee muun muassa istutuksia, leikkipuisto, katuvalaistus ja liikennevalot sekä lasten ideoimat kadunnimet ja muraali.
Lue lisääTietojaKuopion liikennepuisto uudistuu – kadunnimet syntyivät lasten ideoinnin tuloksena »

Itä-Suomen kirjastoille yhteinen palvelulupaus

Tammikuussa 2019 alkanut Suunta selville Itä-Suomen kirjastoissa -hanke on työstänyt kaikille Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan kirjastoille yhteisen palvelulupauksen. Kirjallisuus ja lukemisen edistäminen sen kaikissa muodoissa on yhä tärkeällä sijalla kirjastoissa, mutta myös muut hyvinvointiin, aktiivisuuteen, osallisuuteen ja oleiluun liittyvät palvelut ovat tärkeitä.
Lue lisääTietojaItä-Suomen kirjastoille yhteinen palvelulupaus »

Tammikuinen vesivahinko romahdutti Kuopion kaupunginteatterin tuloksen

Kuopion kaupunginteatterin juuri päättyneen näytäntövuoden 2018-2019 tulos jäi huomattavasti jälkeen aiemmista vuosista. Tammikuun 17. päivä tapahtunut vesivuoto vaikutti suuresti esitystoimintaan ja katsojamääriin. Maria-näyttämön paloesiripun kastelujärjestelmä laukesi itsestään yöllä ja aiheutti mittavat vahingot näyttämön rakenteisiin.
Lue lisääTietojaTammikuinen vesivahinko romahdutti Kuopion kaupunginteatterin tuloksen »