Päivähoito ja opetus

Tuoreimmat uutiset

Osallistu Kuopion uuden taidelukio Lumitin julkisen taideteoksen tekemiseen, jonka toteuttaja on kuvataiteilija Hanna Vihriälä

Kuvataiteilija Hanna Vihriälä tekee uutta, osittain kierrätysmateriaalista valmistuvaa taideteosta Kuopion taidelukio Lumitiin. Teos valmistuu samassa aikataulussa uuden taidelukiorakennuksen rakentamisen kanssa ja se julkistetaan kesällä 2022. Keräämme teosta varten pieniä (0,8 cm - 15 cm) muovi-, metalli- tai puuesineitä kuten esim. pääsiäismunien muovikoteloita, leluja, pinnejä, kertakäyttöastioita, muovisia korkkeja, pikkuautoja, kännykän kuoria, pillejä, palloja tai pelinappuloita.
Lue lisääTietojaOsallistu Kuopion uuden taidelukio Lumitin julkisen taideteoksen tekemiseen, jonka toteuttaja on kuvataiteilija Hanna Vihriälä »

Koulu-uhkaus Minna Canthin yläkouluun

Minna Canthin kouluun on kohdistettu torstaina 6.5. uhkausviesti, jossa viitataan maanantaina 10.5.2021 tapahtuvaan väkivallantekoon. Aiheesta on tehty poliisille rikosilmoitus. Poliisi suhtautuu kouluihin kohdistuviin uhkauksiin aina äärimmäisen vakavasti. Tämänhetkisen tiedon perusteella poliisi katsoo, että maanantaina koulupäivä voidaan järjestää normaalisti ja kouluun on turvallista tulla.
Lue lisääTietojaKoulu-uhkaus Minna Canthin yläkouluun »

Löydä harrastus Kuopion Seinältä!

Kuopion Seinä on kuopiolaisten oma tapahtumaportaali, josta voi löytää ajankohtaiset kulttuurimenot, tapahtumat ja mukavaa tekemistä lapsille, nuorille tai perheille koulujen loma-aikoina. Nyt Kuopion Seinältä voi etsiä ja löytää myös harrastuksia! Harrastuksia löytyy monipuolinen tarjonta eri-ikäisille ja erilaisille kohderyhmille liikunnasta kulttuuriin.
Lue lisääTietojaLöydä harrastus Kuopion Seinältä! »

Who Cares -webinaarissa 15.4. odotettu päihdeteema

Kevään kolmas Who Cares -webinaari HUUMAUSAINEET NYT! päivittää erityisesti nuorten huumausainetilannetta maassamme. Webinaariin on kutsuttu kolme kokenutta huippuasiantuntijaa, joiden työssä päihteet ja niistä johtuvat lieveilmiöt ovat arkipäivää. HUUMAUSAINEET NYT! -webinaari järjestetään torstaina 15. huhtikuuta kello 13 nettisivuilta avautuvassa linkissä: www.whocares.fi. Webinaarit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Lue lisääTietojaWho Cares -webinaarissa 15.4. odotettu päihdeteema »

Ilmoittautuminen Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoihin alkaa 19.4.

Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoiminnat ovat täällä taas! Kouluikäisille kuopiolaisille on tarjolla ikimuistoisia leirejä ja maksuttomia työpajoja eri puolilla kaupunkia. Leireille ilmoittautuminen alkaa 19.4.2021 klo 16:00.
Lue lisääTietojaIlmoittautuminen Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoihin alkaa 19.4. »