Asiakaskysely Asiakaskysely

Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen päivystys Loma-aikojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Sintit ja sopulit iloitsevat Päivärannan uudesta päiväkodista

Päivärannan uusi päiväkoti aloitti virallisesti toimintansa jo tämän vuoden alussa, mutta avajaisia vietettiin torstaina 14.3.2019. Samoista tiloista löytyvät nyt myös Päivärannan neuvola sekä avoimen päiväkodin tilat. Päivärannan päiväkoti on ensimmäisiä uusia päiväkoti-hankkeita, joissa on sovellettu uutta päiväkotikonseptia.
Lue lisääTietojaSintit ja sopulit iloitsevat Päivärannan uudesta päiväkodista »

Varhaiskasvatuspalvelujen asiakaskysely on avoinna

Haluamme kehittää varhaiskasvatuksen toimintaa. Voit auttaa meitä vastaamalla kyselyyn 31.3.2019 mennessä. Kyselyssä pääset kertomaan muun muassa kokemuksiasi varhaiskasvatuksen ja kodin välisestä yhteistyöstä sekä varhaiskasvatussuunnitelman tärkeimmistä arvoista.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuspalvelujen asiakaskysely on avoinna »

Lapsille ja nuorille on jälleen runsaasti tekemistä Hyperhiihtolomalla

Hyperhiihtolomalla viikolla 10 on lapsille ja nuorille valtavasti puuhaa pomppulinnasta ja jättihanskanyrkkeilystä labyrinttiseikkailuihin ja wibit-rataan. Katso koko hyperrrryttävä ohjelma: kuopionseina.fi/hyperhiihtoloma
Lue lisääTietojaLapsille ja nuorille on jälleen runsaasti tekemistä Hyperhiihtolomalla »

Riistaveden ja Melalahden koulujen ja muiden palveluiden tarveselvitys on käynnistynyt

Melalahden ja Riistaveden koulujen ja päiväkodin sekä nuoriso- ja kirjastopalveluiden tarveselvitys on käynnistetty. Selvityksessä vastataan kysymyksiin, mitä tiloissa halutaan tehdä, millä tavalla ja millaisilla henkilömäärillä. Työssä kuullaan myös alueen asukkaita ja toimijoita.
Lue lisääTietojaRiistaveden ja Melalahden koulujen ja muiden palveluiden tarveselvitys on käynnistynyt »