Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen päivystys Loma-aikojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Päivähoidon maksuasioihin puhelinpalveluajat

Päivähoitomaksuasioissa asiakkaita palvellaan puhelimitse arkisin maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 9-11 ja keskiviikkona 13-15.30.
Lue lisääTietojaPäivähoidon maksuasioihin puhelinpalveluajat »

Haku syksyn kerhoihin 2-5-vuotiaille on käynnissä

Kerhotoiminta on maksutonta varhaiskasvatusta 2-5-vuotiaille kotihoidossa oleville lapsille. Toiminta on monipuolista, lapsilähtöistä ja tavoitteellista. Kerhossa lapsi pääsee leikkimään, musisoimaan, taiteilemaan ja liikkumaan yhdessä kavereiden kanssa.
Lue lisääTietojaHaku syksyn kerhoihin 2-5-vuotiaille on käynnissä »

Hyperhiihtoloma ja uusi Kids-ranneke tekevät Kuopiosta ison hiihtolomapuiston

Kuopion alueen hiihtolomatarjonta laajenee tänä vuonna niin maantieteellisesti kuin ajallisesti. Kuopion alueen hiihtoloma-ajan lapsille suunnattu palvelutarjonta kootaan ensimmäistä kertaa yhteen ja näin synnytetään Kuopion ”hiihtolomapuisto”.
Lue lisääTietojaHyperhiihtoloma ja uusi Kids-ranneke tekevät Kuopiosta ison hiihtolomapuiston »

Tiedote päiväkotilasten huoltajille työtaistelun vaikutuksista

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattijärjestöt JHL, Juko, Jyty, Tehy ja Super ovat ilmoittaneet ylityö- ja vuoronvaihtokiellosta. Pyrimme järjestämään varhaiskasvatuspalvelut mahdollisimman kattavasti tästä huolimatta.
Lue lisääTietojaTiedote päiväkotilasten huoltajille työtaistelun vaikutuksista »