Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikolla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksikiden esimiehiltä. 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Lasten ja nuorten pakkaspäivät Kuopiossa 20.-26.1.2020

Sydäntalven aikaan vietetään jälleen perinteisiä lasten ja nuorten Pakkaspäiviä. Tapahtumaviikolla 20.-26.1. on tarjolla monipuolisesti toimintaa eri puolilla kaupunkia päiväaikaan sekä päiväkotiväelle että kouluikäisille ja perheille ilta-aikaan ja viikonloppuna. Pakkasjuhlia vietetään viikon lopulla Maaningalla ja maaliskuussa Kuopion Brahen puistossa ja Nilsiässä.
Lue lisääTietojaLasten ja nuorten pakkaspäivät Kuopiossa 20.-26.1.2020 »

Varda - varhaiskasvatuksen tietovaranto

Varhaiskasvatuksen tietovaranto Vardaan tallennetaan varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajien tietoja. Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on vuoden 2019 alussa käyttöönotettu...
Lue lisääTietojaVarda - varhaiskasvatuksen tietovaranto »

Esiopetukseen ja ekaluokalle ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-21 käynnissä

Maksuton esiopetus järjestetään lukuvuonna 2020–2021 vuonna 2014 syntyneille. Esiopetukseen ilmoittaudutaan 7.–31.1.2020. Syksyllä 2020 koulutiensä aloittavat puolestaan vuonna 2013 syntyneet lapset. Huoltaja tekee sähköisen ilmoittautumisen 12.1.2020 mennessä.
Lue lisääTietojaEsiopetukseen ja ekaluokalle ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-21 käynnissä »

Hiltulanlahden koulussa ja päiväkodissa juhlittiin avajaisia

Hiltulanlahden koulu ja päiväkoti aloittivat toimintansa upouusissa tiloissa elokuussa. Avajaisjuhlaa vietettiin perjantaina 22. marraskuuta juhlavin menoin.
Lue lisääTietojaHiltulanlahden koulussa ja päiväkodissa juhlittiin avajaisia »