Päivähoito ja esiopetus

Ajankohtaista

Supersyyslomalla jälleen superkivaa tekemistä!

Supersyysloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa viikolla 42! Tarjolla on niin kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin. Tapahtumat noudattavat koronarajoituksia, joten tulethan tapahtumiin terveenä. Katso tarkemmat tiedot tapahtumista Kuopion seinältä: kuopionseina.fi/supersyysloma.
Lue lisääTietojaSupersyyslomalla jälleen superkivaa tekemistä! »

Lasten ja nuorten hyvinvointiranneke on nyt LIIKKIS-ranneke

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi Kuopion kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia hyvinvointipalveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kuopiolaiset lapset ja nuoret saivat viime vuoden lopulla äänestää hyvinvointirannekkeelle nimeä ja rannekkeen nimeksi valikoitui Liikkis-ranneke.
Lue lisääTietojaLasten ja nuorten hyvinvointiranneke on nyt LIIKKIS-ranneke »

Pohjois-Savoon julistettiin koulurauha - kiusaamiseen puuttuminen on kaikkien vastuulla

Pohjois-Savoon julistettiin tänään 27.8.2021 koulu- ja päiväkotirauha. Tapahtumaa pystyi seuraamaan suorana lähetyksenä YouTuben kautta ja tallenne on edelleen katsottavana osoitteessa www.kuopio.fi/lapset-ja-nuoret2. Koulurauhan julistajana toimi valovoimainen, supersuosittu tiktok-poliisi, Konstaapeli Daniel, ja esiintyjinä oli loistavia ja osaavia pohjoissavolaisia lapsia ja nuoria - räppäri Yung Nico, Iisalmen naisvoimistelijoiden voimisteluryhmä Pionit sekä muusikko Uni.
Lue lisääTietojaPohjois-Savoon julistettiin koulurauha - kiusaamiseen puuttuminen on kaikkien vastuulla »

Männistön päiväkodissa hyödynnetään hyviä yhteyksiä lähiympäristöön

Männistön päiväkodin hanketta suunniteltaessa tiedettiin, että tontille mahtuu 8-ryhmäinen päiväkotirakennus, mutta sen piha-alue jää pieneksi. Alueelle tarvittiin kuitenkin suuri päiväkoti palvelun tarpeen vuoksi. Päiväkotien toiminnan näkökulmasta oma, iso piha on tietysti paras ratkaisu, mutta aina tähän ei ole mahdollisuuksia. Päiväkotien ulkoilussa on aina hyödynnetty ympäröivää luontoa, kävelyetäisyydellä olevia liikuntapaikkoja sekä reittejä, joilla tuetaan arkiliikuntaa.
Lue lisääTietojaMännistön päiväkodissa hyödynnetään hyviä yhteyksiä lähiympäristöön »

Koronavirus-neuvontaa Koronavirus-neuvontaa

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni viikolla 42. Lista auki olevista päiväkodeista on tässä.