Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Leikkiä ja elämyksiä Kuopion kaupungin kerhoissa ja avoimissa päiväkodeissa

Kuopiossa on tarjolla maksutonta, ammattitaitoista ja kaikille avointa leikkitoimintaa kotihoidossa oleville päivähoitoikäisille lapsille. Mukaan toimintaan mahtuu pitkin vuotta. Kerhoissa ja avoimissa päiväkodeissa työskentelee Kuopion kaupungin varhaiskasvatuksen koulutettu henkilökunta.
Lue lisääTietojaLeikkiä ja elämyksiä Kuopion kaupungin kerhoissa ja avoimissa päiväkodeissa »

Kuopiossa vallitsee koulu- ja päiväkotirauha, jonka ylläpitäminen on kaikkien yhteinen asia

Perjantaina 23.8.2019 Kuopion torilla julistettiin koulu- ja päiväkotirauha jo viidennen kerran. ”Tehkää toiselle sellaisia asioita kuin toivoisitte itsellennekin tehtävän”, kannustivat rauhan julistaneet suositut tubettajat Niko ja Santtu.
Lue lisääTietojaKuopiossa vallitsee koulu- ja päiväkotirauha, jonka ylläpitäminen on kaikkien yhteinen asia »

Varhaiskasvatuksen tietoja tallennetaan kansallisiin Varda- ja KOSKI-tietovarantoihin 1.6.2019 lähtien

Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on uusi kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksen toimipaikoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja henkilöstöstä. Maksuttomassa esiopetuksessa olevien lasten osalta tallennetaan tietoja myös KOSKI-tietovarantoon 1.6.2019 lähtien.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuksen tietoja tallennetaan kansallisiin Varda- ja KOSKI-tietovarantoihin 1.6.2019 lähtien »

Varhaiskasvatuspalveluissa käyttöön sähköiset varhaiskasvatus- ja esiopetuspäätökset

Varhaiskasvatuspalveluissa on otettu käyttöön sähköiset varhaiskasvatus- ja esiopetuspäätökset toukokuussa 2019. Sähköisten päätösten vastaanottaminen edellyttää asiakkaan suostumusta. Suostumuksen antaminen sähköisten päätösten vastaanottoon sekä puhelin- ja sähköpostiosoitetietojen tarkistus tehdään Asioi verkossa -palvelussa.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuspalveluissa käyttöön sähköiset varhaiskasvatus- ja esiopetuspäätökset »