Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen päivystys Loma-aikojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Esiopetukseen ilmoittautuminen käynnissä, 1. lk ilmoittautuminen alkaa ma 8.1.!

Esiopetukseen ilmoittaudutaan 3.–31.1.2018. Perusopetuksen 1. ja 7. luokalle ilmoittaudutaan sähköisesti 8.–15.1.2018. Samaan aikaan tehdään myös 3. luokalle siirtyvän valinnat Wilmassa.
Lue lisääTietojaEsiopetukseen ilmoittautuminen käynnissä, 1. lk ilmoittautuminen alkaa ma 8.1.! »

Kuopion kaupungissa on alkanut palveluverkoston selvitystyö

Kuopiossa on käynnistynyt palveluverkoston selvitystyö, jossa palveluverkostoa tarkastellaan laaja-alaisesti eri käyttäjäryhmien ja toimijoiden näkökulmasta. Kärkenä tarkastelussa ovat päiväkodit ja koulut, mutta tarkastelua tehdään yhdessä hyvinvoinnin edistämisen palvelualueen, Kuopion Tilakeskuksen, kaupunkisuunnittelun ja kaavoituksen kanssa.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungissa on alkanut palveluverkoston selvitystyö »

Musiikkipäiväkoti Priimi aloittaa toimintansa tammikuussa Saaristokaupungissa

Musiikkipäiväkodissa lapsi herkistyy kuunteluun sekä itseilmaisuun mm. laulamisen, soittamisen, liikkumisen, tanssin ja draaman kautta. Priimissä lasten kanssa työskentelee musiikkipedagogi yhdessä koulutetun varhaiskasvatushenkilöstön kanssa. Lapsi saa varhaiskasvatuksen lisäksi musiikkikasvatusta, jolloin polku perusopetuksen musiikkiluokille on luonteva.
Lue lisääTietojaMusiikkipäiväkoti Priimi aloittaa toimintansa tammikuussa Saaristokaupungissa »

Tervetuloa pikkujoulutapahtumaan Kompassille 13.12.2017!

Äitien ja lasten tapahtumassa ohjelmassa on jouluisia satuja, lauluja ja loruja lapsille. Myös joulupukki vierailee ja jakaa lapsille yllätyspussit.
Lue lisääTietojaTervetuloa pikkujoulutapahtumaan Kompassille 13.12.2017! »