Päivähoito ja esiopetus

Ajankohtaista

Kuopiossa vallitsee nyt koulu- ja päiväkotirauha

Kuopioon on julistettu jo kuudetta kertaa koulu- ja päiväkotirauha. Julistajana toimi tänä vuonna KuPSin tähti Ilmari Niskanen, joka koki tehtävän suurena kunniana. ”Meidän kaikkien pitää tehdä töitä, jotta kiusaamisesta päästäisiin eroon." Tilaisuudessa päästiin nauttimaan myös kuopiolaisen rap-duo Bojosin ja Cheer Stars -cheerleadingtanssijoiden mahtavista esityksistä.
Lue lisääTietojaKuopiossa vallitsee nyt koulu- ja päiväkotirauha »

Uuden toimintavuoden aloitus Kuopion varhaiskasvatuksessa

Koronatilanteen jatkuessa Kuopion kaupunki noudattaa OKM:n ja THL:n 4.8. päivitettyä ohjeistusta opetuksen ja varhaiskasvatuksen järjestäjille koronavirusepidemian aikana. Varhaiskasvatuksessa vältetään edelleen tarpeettomia lähikontakteja ja noudatetaan hyvää hygieniaa. Rajoituksista huolimatta on tärkeää huolehtia, että lapsi saa laadukasta hoitoa sekä tarvitsemansa aikuisen läheisyyden ja turvan.
Lue lisääTietojaUuden toimintavuoden aloitus Kuopion varhaiskasvatuksessa »

Varda - varhaiskasvatuksen tietovaranto

Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on vuoden 2019 alussa käyttöönotettu kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksen toimipaikoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä.
Lue lisääTietojaVarda - varhaiskasvatuksen tietovaranto »

Hyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan nyt lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia palveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kaikille kuopiolaisille alle 20-vuotiaille tarjotaan mahdollisuus harrastaa ja nauttia monipuolisista liikunta- ja kulttuuripalveluista sekä kansalaisopiston tarjonnasta edullisesti.
Lue lisääTietojaHyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti »

Koronavirus-neuvontaa Koronavirus-neuvontaa

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.