Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut 14.4.-13.5.2020

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalvelut on päättänyt, että asiakasmaksua ei peritä lapsen yhdenjaksoisen kokoaikaisen poissaolon ajalta 14.4.–13.5.2020, jos poissaolosta on ilmoitettu etukäteen viimeistään keskiviikkona 8.4.2020. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostitse tai puhelimella lapsen päiväkodin johtajalle tai perhepäivähoidon ohjaajalle.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuksen asiakasmaksut 14.4.-13.5.2020 »

Tukea poikkeustilanteeseen lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille

Kuopion kaupungin verkkosivuille on laadittu tukisivut eri kohderyhmille koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen. Erityistä huolta kannetaan lapsista ja perheistä, nuorista sekä yli 70-vuotiaista kuopiolaisista, joiden auttamiseksi palveluita on koostettu monipuolisesti.
Lue lisääTietojaTukea poikkeustilanteeseen lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille »

Varhaiskasvatuspalvelut ja esiopetus jatkavat toimintaansa - asiakasmaksua ei peritä yhtäjaksoisen poissaolon ajalta 23.3.-13.4.

Varhaiskasvatuspalvelut ja esiopetus jatkavat edelleen toimintaansa. Tällä turvataan yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen henkilöstön lasten pääsy varhaiskasvatukseen ja mahdollistetaan vanhempien työssäkäynti. Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalvelut on päättänyt, että asiakasmaksua ei peritä lapsen yhdenjaksoisen poissaolon ajalta 23.3.–13.4.2020, jos poissaolosta on ilmoitettu etukäteen.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuspalvelut ja esiopetus jatkavat toimintaansa - asiakasmaksua ei peritä yhtäjaksoisen poissaolon ajalta 23.3.-13.4. »

Tiedote varhaiskasvatuksen huoltajille koronaviruksen vaikutuksista päivähoitoon 15.3.2020

Osa varhaiskasvatuksen henkilöstöä saattaa enenevässä määrin joutua jäämään pois töistä koronaviruksen vuoksi ja se tarkoittaa enemmän erityisjärjestelyitä arjessa. Erityisjärjestelyt voivat tarkoittaa esim. ryhmien yhdistämistä ja päiväkodin vaihtumista määräajaksi. Huoltajia suositellaan pitämään lapsi kotihoidossa, mikäli se on huoltajan työjärjestelyjen kannalta tai muuten mahdollista.
Lue lisääTietojaTiedote varhaiskasvatuksen huoltajille koronaviruksen vaikutuksista päivähoitoon 15.3.2020 »