Päivähoito ja esiopetus

Ajankohtaista

Lakko 3.-9.5.2022 rajoittaa kaupungin palveluja

JUKO ry:n, JHL ry:n ja Jyty ry:n Kuopiossa ilmoittama työnseisaus toteutuu 3.-9.5.2022. Viikon pituisen lakon aikana kaupungin palveluja tarjotaan rajoitetusti. Lakko on rajattu siten, että se ei koske tehtäviä, joiden tekemättä jättäminen voisi aiheuttaa vaaraa kansalaisten hengelle, terveydelle, turvallisuudelle tai omaisuudelle.
Lue lisääTietojaLakko 3.-9.5.2022 rajoittaa kaupungin palveluja »

JUKOn, JHL:n ja Jytyn mahdollisen lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa 3.-9.5.2022

Edlevo-kyselyllä on kartoitettu lasten hoidon tarvetta mahdollisen lakon aikana 3.-9.5.2022. Kartoituksen perusteella ei varhaiskasvatusta pystytä järjestämään kaikille sitä tarvitseville. Varhaiskasvatuksessa vain pieni osa henkilöstöä on työssä työtaistelun aikana. Lakko koskee myös Servican ruoka-, laitos- ja kiinteistö-huollon henkilöstöä.
Lue lisääTietojaJUKOn, JHL:n ja Jytyn mahdollisen lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa 3.-9.5.2022 »

Lakolla vaikutuksia kaupungin palveluihin 12.-13.4.2022 – lakon ulkopuolelle rajattu tehtäviä myös paikallisesti

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn Kuopiossa ilmoittama työnseisaus toteutuu 12.4. - 13.4.2022, ellei uutta sopimusta saada siihen mennessä. Mahdollisen kaksipäiväisen lakon aikana kaupungin palveluja tarjotaan rajoitetusti. Lakko on rajattu siten, että se ei koske tehtäviä, joiden tekemättä jättäminen voisi aiheuttaa vaaraa kansalaisten hengelle, terveydelle, turvallisuudelle tai omaisuudelle. Lakon vaikutuksista kaupungin palveluihin voi lukea www.kuopio.fi-sivuilta. Kuopion kaupunki ja ammattijärjestöjen edustajat ovat 4.4. ja 7.4.2022 käyneet lakkorajaneuvotteluja tehtävistä, jotka eivät kuulu lakon piiriin.
Lue lisääTietojaLakolla vaikutuksia kaupungin palveluihin 12.-13.4.2022 – lakon ulkopuolelle rajattu tehtäviä myös paikallisesti »

Ylityö- ja vuoronvaihtokielloilla vaikutuksia Kuopion kaupungin palveluihin

Ammattiliittojen Tehy ja SuPer ylityö- ja vuoronvaihtokielto jatkuu 15.4.2022 saakka. Lisäksi kunta-alan pääneuvottelujärjestöt JUKO ja JAU (JHL ja Jyty) ovat julistaneet ylityö- ja vuoronvaihtokiellon ajalle 4.-10.4.2022. Ylityö- ja vuoronvaihtokiellot saattavat vaikuttaa Kuopion kaupungin palveluihin, mutta tarkkoja vaikutuksia on tällä hetkellä vaikea arvioida. Ylityö- ja vuoronvaihtokieltojen lisäksi myös koronalla on vaikutuksia kaupungin palveluihin.
Lue lisääTietojaYlityö- ja vuoronvaihtokielloilla vaikutuksia Kuopion kaupungin palveluihin »

Varhaiskasvatuksen palveluneuvonta Varhaiskasvatuksen palveluneuvonta

Haluatko kysyä lisää varhaiskasvatukseen hakemisesta?
Soita aluevastaavalle päiväkodinjohtajalle tiistaina ja keskiviikkona klo 9 - 12!

Ehkä kaipaat lisätietoa yksityisestä varhaiskasvatuksesta?
Yksityisen varhaiskasvatuksen palveluohjaajat auttavat mielellään!

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.