Päivähoito ja esiopetus

Ajankohtaista

Vuonna 2015 syntyneiden lasten esiopetukseen ilmoittautuminen käynnissä

Esiopetukseen ilmoittaudutaan 7. – 31.1.2021. Maksuton esiopetus järjestetään lukuvuonna 2021 – 2022 vuonna 2015 syntyneille. Ilmoittautumisohjeet varhaiskasvatuspalveluiden ja yksityisten päiväkotien järjestämään esiopetukseen löytyvät Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden nettisivuilta www.kuopio.fi/esiopetus
Lue lisääTietojaVuonna 2015 syntyneiden lasten esiopetukseen ilmoittautuminen käynnissä »

Perhekeskusmalli käyttöön koko Pohjois-Savon alueella

Perhekeskusmallin käyttöönotto etenee Pohjois-Savossa POSOTE20-hankkeen vauhdittama. Tavoitteena on, että lasten ja perheiden palvelut toimivat perhekeskusmallin mukaisesti kaikissa Pohjois-Savon kunnissa vuoteen 2022 mennessä. Käyttöönotto muuttaa toiminnan painopistettä ennaltaehkäisevään ja varhaiseen tukeen ja hoitoon. Perhekeskusmalli kokoaa nyt erillään olevat palvelut yhteen. Verkostoon kuuluvat mm. neuvolapalvelut, lapsiperheiden perhetyö, kasvatus- ja perheneuvonta, varhaiskasvatuspalvelut, oppilashuolto ja järjestöjen ja seurakunnan toiminnot.
Lue lisääTietojaPerhekeskusmalli käyttöön koko Pohjois-Savon alueella »

Supersyysloman tapahtumat kiinnostivat

Supersyysloma tarjosi tänäkin vuonna superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa! Viikolla 42 tarjolla oli monipuolista kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin. Supersyysloman tapahtumat ovat olleet jo muutaman vuoden haettavissa Kuopion seinä -palvelusta osoitteessa kuopionseina.fi. Toimijat ovat löytäneet palvelun ja tapahtumailmoitusten määrä kasvaakin jatkuvasti.
Lue lisääTietojaSupersyysloman tapahtumat kiinnostivat »

Koronavirustartunta Rauhalahden päiväkodissa

Kuopiossa Rauhalahden päiväkodissa on tullut ilmi koronavirustartunta ja siihen liittyviä altistumisia. Altistuneita lapsia ja henkilöstöä on yhteensä muutama kymmen. Päiväkodissa altistuneita tavoitellaan parhaillaan ja heidät asetetaan karanteeniin kaupungin tartuntatautiviranomaisen toimesta.
Lue lisääTietojaKoronavirustartunta Rauhalahden päiväkodissa »

Koronavirus-neuvontaa Koronavirus-neuvontaa

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.