Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen päivystys Loma-aikojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kansalaisopistojen suosituimmat kurssit täyttyvät jo toukokuussa

Ilmoittautuminen Kuopion ja Siilinjärven kansalaisopistojen tulevan lukuvuoden kursseille alkaa maanantaina 20.5.2019. Uuden harrastuksen voi löytää tuhansien kurssien joukosta. Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä jo toukokuussa. Ilmoittautuminen jatkuu aina kurssin alkuun saakka.
Lue lisääTietojaKansalaisopistojen suosituimmat kurssit täyttyvät jo toukokuussa »

Varhaiskasvatuspalveluissa käyttöön sähköiset varhaiskasvatus- ja esiopetuspäätökset

Varhaiskasvatuspalveluissa otetaan käyttöön sähköiset varhaiskasvatus- ja esiopetuspäätökset toukokuussa 2019. Sähköisten päätösten vastaanottaminen edellyttää asiakkaan suostumusta. Suostumuksen antaminen sähköisten päätösten vastaanottoon sekä puhelin- ja sähköpostiosoitetietojen tarkistus tehdään Asioi verkossa -palvelussa.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuspalveluissa käyttöön sähköiset varhaiskasvatus- ja esiopetuspäätökset »

Tulevan syksyn varhaiskasvatuksen kerhopaikkojen haku on avautunut

Varhaiskasvatuksen maksuton kerhotoiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille lapsille. Kerhoissa leikitään, taiteillaan ja liikutaan yhdessä. Haku syksyllä 2019 alkaviin kerhopaikkoihin on auki nyt, ja paikkoja haetaan sähköisellä lomakkeella.
Lue lisääTietojaTulevan syksyn varhaiskasvatuksen kerhopaikkojen haku on avautunut »

Sintit ja sopulit iloitsevat Päivärannan uudesta päiväkodista

Päivärannan uusi päiväkoti aloitti virallisesti toimintansa jo tämän vuoden alussa, mutta avajaisia vietettiin torstaina 14.3.2019. Samoista tiloista löytyvät nyt myös Päivärannan neuvola sekä avoimen päiväkodin tilat. Päivärannan päiväkoti on ensimmäisiä uusia päiväkoti-hankkeita, joissa on sovellettu uutta päiväkotikonseptia.
Lue lisääTietojaSintit ja sopulit iloitsevat Päivärannan uudesta päiväkodista »