Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen päivystys Loma-aikojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Maaningalle avautuu uusi, valoisa vuokrapäiväkoti

Maaningan koulukeskuksen yhteyteen, osoitteeseen Maaningantie 49 C, rakennettu uusi päiväkoti avautuu vuoden 2019 alussa. Vuokramallilla toteutetun päiväkodin rakennustyöt alkoivat toukokuussa ja piha-alueet viimeisteltiin syksyn 2018 aikana.
Lue lisääTietojaMaaningalle avautuu uusi, valoisa vuokrapäiväkoti »

Lukuklaanipalkinnosta iloa oppilaille

Keväinen palkinto Lukuklaani-haasteessa toi Rajalan koululle 5000 euron palkintorahan. Lukuklaani on valtakunnallinen lasten lukemista edistävä, Kopioston ja Suomen Kulttuurirahaston yhteinen...
Lue lisääTietojaLukuklaanipalkinnosta iloa oppilaille »

JHL:n lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa

Servica Itä-Suomen huoltopalvelut lky on ilmoittanut pystyvänsä paikallisella sopimisella turvaamaan päiväkotien ruokapalvelut 22.-23.10.2018 toteutuvan JHL:n lakon aikana. Servican laitoshuoltopalveluja ei saada kaikkiin päiväkoteihin. Varhaiskasvatuspalveluiden oma henkilöstö huolehtii kuitenkin välttämättömimmistä siivoustehtävistä lakon aikana.
Lue lisääTietojaJHL:n lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa »

Supersyyslomalla jälleen runsaasti toimintaa lapsille ja nuorille

Supersyysloma tarjoaa jälleen monipuolista ja hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille eri puolilla Kuopiota viikolla 42. Tiedossa on niin kulttuurisia kuin liikunnallisiakin aktiviteetteja ilmaiseksi tai alennushintaan.
Lue lisääTietojaSupersyyslomalla jälleen runsaasti toimintaa lapsille ja nuorille »