Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Pääsiäisen ajan ulkoliikuntatiedote

Latujen kunnostus on lopetettu Kuopiossa tämän talven osalta, mutta hiihtämään voi toki mennä, jos jossain vielä lunta riittää. Kiitokset kaikille kuluneesta hiihtokaudesta! Sen sijaan Litmasen tekonurmikenttä on nyt jo käyttökunnossa. Lisäksi myös Keskuskentän tenniskenttä on pelikunnossa.
Lue lisääTietojaPääsiäisen ajan ulkoliikuntatiedote »

Tule mukaan kaupunkipyörien ulosajotapahtumaan Kuopiossa 28.4.2019

Kuopion kaupunki saa vihdoin kaupunkipyörät käyttöönsä 1.5.2019. Kaupunkipyörät ovat yhteiskäyttöpyöriä, joita kuka vain voi käyttää maksamalla käyttömaksun. Kuopion kaupunkipyörät ovat ensimmäiset täysin sähköavusteiset kaupunkipyörät Suomessa.
Lue lisääTietojaTule mukaan kaupunkipyörien ulosajotapahtumaan Kuopiossa 28.4.2019 »

Museoilla, liikuntapaikoilla ja kirjastoilla kouluttaudutaan 12.4. palvelemaan asiakkaita entistä paremmin

Kaikki kaupungin museot, liikuntapaikat ja kaupunginkirjaston toimipisteet ovat suljettuina pe 12.4.2019 henkilökunnan päivittäessä asiakaskohtaamisen taitojaan. Myöskään kirjastoautot eivät liikennöi tuona päivänä. Omatoimikirjastot (Jynkkä, Karttula, Nilsiä) ovat avoinna omatoimisina.
Lue lisääTietojaMuseoilla, liikuntapaikoilla ja kirjastoilla kouluttaudutaan 12.4. palvelemaan asiakkaita entistä paremmin »

Hiihtokausi on lopuillaan, Puijolla ja Tahkolla pääsee laduille vielä

Keväisten lämpötilojen johdosta latuja kunnostetaan Kuopiossa enää ainoastaan Puijon hiihtostadionilla (1,5 km, Saunalenkki) ja Antikkalan yläpellolla. Nyt jo suljetut ladut ovat jälleen kävelijöiden ja pyöräilijöiden vapaassa käytössä.
Lue lisääTietojaHiihtokausi on lopuillaan, Puijolla ja Tahkolla pääsee laduille vielä »