Liikunta ja ulkoilu

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Liikuntaluurissa vastataan kuopiolaisten liikuntaan liittyviin kysymyksiin

Kuopion kaupungin liikunnanohjaajat ovat aloittaneet uuden Liikuntaluuri-palvelun kuntalaisille. Liikuntaluuri-palvelu antaa neuvoja, vinkkejä, virikkeitä ja tietoa liikuntaan liittyvissä asioissa. Liikuntaluuri on maksutonta palvelua ja se palvelee torstaisin klo 12.00-14.00. Soita maksuttomaan palveluun 044 718 2505 tai lähetä whatsapp-viesti! Palvelua annetaan myös tarpeen mukaan englanniksi.
Lue lisääTietojaLiikuntaluurissa vastataan kuopiolaisten liikuntaan liittyviin kysymyksiin »

Huutavanholman reitin avajaisia vietetään Tahkolla 16.10.

Näin korona-aikaan ulkoilijoiden määrät ovat selvästi kasvaneet, mikä on näkynyt myös Tahkolla. Tahkon Kyläyhdistys ry on yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa viime vuodet rakentanut...
Lue lisääTietojaHuutavanholman reitin avajaisia vietetään Tahkolla 16.10. »

Ensilumenladun kausikortit etuhintaan verkkokaupasta 10.11. mennessä

Puijon hiihtokausi avataan ensilumenladulla perjantaina 12.11.2021. Avauspäivästä alkaen hiihtämään pääsee vaikka vuorokauden ympäri, latu on kuitenkin valaistu klo 7-21 välisenä aikana. Puijon ensilumenlatu on maksullinen, kunnes lumitilanne sallii hiihdon maastossa. Kun ostat kausikortin verkkokaupasta ennen ladun käyttöönottoa, 10.11. mennessä, säästät selvää rahaa ja pääset ilman jonottelua heti 12.11. ladulle.
Lue lisääTietojaEnsilumenladun kausikortit etuhintaan verkkokaupasta 10.11. mennessä »

Kuopion kaupunki ja KalPa – yhteistyötä hyvinvoinnin tueksi

Kuopion kaupunki ja KalPa ovat vahvistaneet yhteistyötään pyrkimyksenään edistää kuopiolaisten hyvinvointia. Yhteistyötä tehdään pääasiassa viestinnällisin keinoin. Syksyn aikana kuvataan muun muassa erilaisia videoita, joiden teemoina ovat arjen fyysinen aktiivisuus, ruokailutottumukset sekä lepo ja palautuminen. Videot ovat nähtävissä myöhemmin KalPan ja Liikkuva Kuopio -sometileillä.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunki ja KalPa – yhteistyötä hyvinvoinnin tueksi »

Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.