Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion kaupungin ohjattu liikunta, elokuvatoiminta ja asukastuvat suljettu 1.6.-31.7.2020

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaan koronan vuoksi suljettuina olevia julkisia sisätiloja voidaan avata 1.6.2020 alkaen hallitusti ja asteittain. Tartuntatautilaki kuitenkin velvoittaa kunnan tekemään aktiivisesti toimia alueellaan tartuntatautien leviämisen ehkäisemiseksi. Tämän vuoksi Kuopion kaupungin ohjattu liikunta, elokuvatoiminta ja asukastuvat ovat suljettuna 1.6.-31.7.2020.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin ohjattu liikunta, elokuvatoiminta ja asukastuvat suljettu 1.6.-31.7.2020 »

Poikkeuksia jalankulku- ja pyöräliikenteeseen Puutarhakadulla sekä matkakeskuksen alueella 1.6. alkaen

Matkaajanpolun hulevesilinja liitetään Puutarhakadun runkolinjaan 1.6.2020 alkaen. Työt aiheuttavat poikkeusjärjestelyitä alueen jalankulku- ja pyöräliikenteeseen. Työt kestävät noin viikon. Myös Kuopion Portin matkakeskusalueella tehdään suunniteltuja muutostöitä sekä palautetaan linja-autojen liikennöintialueita ennalleen viikolta 23 alkaen. Työt valmistuvat syksyyn mennessä.
Lue lisääTietojaPoikkeuksia jalankulku- ja pyöräliikenteeseen Puutarhakadulla sekä matkakeskuksen alueella 1.6. alkaen »

Piipolun alikulkutunneli Savilahdessa suljetaan 8.6.2020

Piipolun alikulkutunnelin Viestikadun päästä lähtevä väylä suljetaan 8.6.2020 vesihuoltolinjan rakentamisen vuoksi. Väylä kulkee moottoritien ali ja sen sulkeminen vaikuttaa alueen jalankulku- ja pyöräilyliikenteeseen. Kiertoreitti on merkitty alla olevaan kuvaan punaisella. Työn arvioidaan valmistuvan kuluvana kesänä.
Lue lisääTietojaPiipolun alikulkutunneli Savilahdessa suljetaan 8.6.2020 »

Ohjeistusta sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen käyttöön Kuopiossa kesäkuussa 2020

Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikkoja avataan 1.6. alkaen hallitusti ja asteittain turvallisen käytön takaamiseksi. Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa THL:n ja OKM:n ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. Erityistä huomiota tulee kiinnittää turvavälien ja hygieniaohjeiden noudattamiseen.
Lue lisääTietojaOhjeistusta sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen käyttöön Kuopiossa kesäkuussa 2020 »