Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Liikkuva Kuopio tarjoaa lentopallon Mestaruusliigapelin koululaisille ja kaupunkilaisille Kuopio-hallissa 20.1.

Maanantaina 20.1. klo 12 pelataan Kuopio-hallissa lentopallon naisten Mestaruusliigan peli Puijo Wolley – Kuortaneen Urheiluopisto. Ottelu on Puijo Wolleyn ja Kuopion kaupungin yhteistyötapahtuma ja otteluun on vapaa pääsy. Mestaruusliigan päiväpeliin osallistuu kaupungin koululaisia sekä Liikkuva Kuopio-hengessä ottelu tarjoaa samalla kaupunkilaisille mahdollisuuden tutustua naisten lentopalloon.
Lue lisääTietojaLiikkuva Kuopio tarjoaa lentopallon Mestaruusliigapelin koululaisille ja kaupunkilaisille Kuopio-hallissa 20.1. »

Lasten ja nuorten pakkaspäivät Kuopiossa 20.-26.1.2020

Sydäntalven aikaan vietetään jälleen perinteisiä lasten ja nuorten Pakkaspäiviä. Tapahtumaviikolla 20.-26.1. on tarjolla monipuolisesti toimintaa eri puolilla kaupunkia päiväaikaan sekä päiväkotiväelle että kouluikäisille ja perheille ilta-aikaan ja viikonloppuna. Pakkasjuhlia vietetään viikon lopulla Maaningalla, Brahen puistossa Kuopiossa ja Petosen lähiliikunta-alueella. Nilsiän pakkasjuhla siirretään lumen puutteen vuoksi maaliskuulle. Kaikissa pakkasjuhlissa on tarjolla ilmaista toimintaa lapsille.
Lue lisääTietojaLasten ja nuorten pakkaspäivät Kuopiossa 20.-26.1.2020 »

Viikon 2 lopun ulkoliikuntatiedote

Luistelijoiden iloksi Kuopionlahden ja Koulupuiston kaukalot ja luistelualueet ovat nyt käyttökunnossa. Muutkin kohteet alkavat valmistua käyttökuntoon lähiaikoina. Myös Lippumäen tekojäärata on luistelukunnossa. Puijon ensilumenladun kunnostusta tehdään edelleen päivittäin, mutta Kuopion taajama-alueen muita latuja ei kunnosteta ennen kuin sääolosuhteet sen sallivat.
Lue lisääTietojaViikon 2 lopun ulkoliikuntatiedote »

Puijon portaiden uusi valaistus kohdannut mahdollisesti ilkivaltaa – havainnot ilmoitettava poliisille

Puijon portaiden uusi valaistus on kokenut mahdollisesti ilkivaltaa joulun ja uudenvuoden välillä useamman kerran. Valot näyttäisivät taas tällä hetkellä toimivan, mutta häiriöt voivat vielä jatkua. Valojen ongelmat saattavat johtua jostain muustakin kuin ilkivallasta, asiaa selvitellään. Kaikenlaiset havainnot ilkivallasta tulee ilmoittaa suoraan poliisille.
Lue lisääTietojaPuijon portaiden uusi valaistus kohdannut mahdollisesti ilkivaltaa – havainnot ilmoitettava poliisille »