Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Anna talven liikuttaa – talviurheilun superviikko Kuopiossa 20.–24.2.

Kuopiossa vietetään tällä viikolla talven superviikkoa: Finland Ice Marathon kokoaa noin 12 000 liikkujaa Kallaveden luonnonjäälle koululaisluisteluihin, nastapyöräilyyn, luistelumatkoihin ja tunnelmalliseen kuutamoluisteluun. Puijolla hiihdetään nuorten SM-hiihdot. Lisäksi Kuopion Palomiesurheilijat ry järjestää 20.–23.2. palomiesten, poliisien ja ensihoitajien Euroopan mestaruus -talvikilpailut.
Lue lisääTietojaAnna talven liikuttaa – talviurheilun superviikko Kuopiossa 20.–24.2. »

Viikon 7 lopun ulkoliikuntatiedote

Lauhtuva sää vaikeuttaa hieman latujen hoitoa, jäälatuja ei voida tällä hetkellä kunnostaa lainkaan. Huomioittehan myös, että viikonlopun navakka tuuli aiheuttaa maalatujen roskaantumista. Jäämaratonrataa on luistelijoiden käytössä edelleen käytössä 4 km.
Lue lisääTietojaViikon 7 lopun ulkoliikuntatiedote »

Viikon 6 lopun ulkoliikuntatiedote - varottehan tykkylumipuita latujen varsilla

Jäämaraton rataa on avattu luistelijoille 2 km lisää eli yhteensä rataa on auki nyt 4 km. Rataa kunnostetaan viikonloppunakin 2 kertaa päivässä. Jäälatujen hoito on lopetettu tältä erää runsaan jään päälle nousseen veden vuoksi. Hoitoa pyritään jatkamaan heti, kun se on turvallista. Edelleen varoitamme tykkylumipuista latujen varsilla!
Lue lisääTietojaViikon 6 lopun ulkoliikuntatiedote - varottehan tykkylumipuita latujen varsilla »

Paulin taival hiihdetään 45. kertaa su 10.3. läpi kauniin savolaismaiseman

Perinteinen Paulin taival -hiihtotapahtuma järjestetään 45. kertaa sunnuntaina 10.3.2019. Hiihto kulkee reittiä Lapinlahti-Varpaisjärvi-Tahkovuori. Laturetkelle ei ilmoittauduta lainkaan etukäteen. Osallistumiskortit ostetaan lähtöaamuna lähtöpaikoilta, Lapinlahdella monitoimitalolta ja Varpaisjärvellä koulukeskuksesta.
Lue lisääTietojaPaulin taival hiihdetään 45. kertaa su 10.3. läpi kauniin savolaismaiseman »