Liikunta ja ulkoilu

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Julkulan Kiviniemenrannan lähiliikuntapaikan sählypelikentän korjaus alkaa

Julkulan Kiviniemenrannan lähiliikuntapaikalla alkaa sählypelikentän korjaus torstaina 9.6.2022. Korjausajaksi on arvioitu 1,5 viikkoa. Arvioitu päivittäinen työaika on maanantaista...
Lue lisääTietojaJulkulan Kiviniemenrannan lähiliikuntapaikan sählypelikentän korjaus alkaa »

Rakenteilla olevassa Nuolimäenpuistossa räjäytystöitä

Hiltulanlahdessa rakenteilla olevassa Nuolimäenpuistossa tehdään räjäytystöitä kesäkuun alussa viikoilla 22 ja 23. Räjäytyksistä ilmoitetaan voimakkaalla äänimerkillä ennen työn suoritusta. ...
Lue lisääTietojaRakenteilla olevassa Nuolimäenpuistossa räjäytystöitä »

Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskus sai pohjantervajaisissa nimen – Luola avataan yleisölle keväällä 2024

Keskiviikkona 1.6. vietettiin Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskuksen pohjantervajaisia. Pohjantervajaisten yhteydessä julkistettiin uuden monitoimikeskuksen nimi: Luola – Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskus. Tämänhetkisen aikataulun mukaan Luola avataan yleisölle ja liikkujille keväällä 2024.
Lue lisääTietojaSavilahden liikunta- ja tapahtumakeskus sai pohjantervajaisissa nimen – Luola avataan yleisölle keväällä 2024 »

Kirjasto liikuttaa – ruumiinkulttuuria kaikille la 21.5.

Kuopion kaupunginkirjaston 150-juhlavuoden kunniaksi alkaa tapahtumasarja, jossa kirjastoon kutsutaan urheilijavieraita ja järjestöjä esittelemään yksilölajeja ja niiden harrastusmahdollisuuksia Kuopiossa. Kirjaston kokoelmista kootaan kirjanäyttelyitä ja kirjalistoja tarkempaa perehtymistä varten. Tapahtumasarja toteutetaan yhteistyössä Kuopion kansalaistoiminnan palvelujen kanssa.
Lue lisääTietojaKirjasto liikuttaa – ruumiinkulttuuria kaikille la 21.5. »

Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.