Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Uuden Kuntolaakson uimahallin uudet kujeet

Entiset liikuntakortit muuttuvat Liikkuva Kuopio -rannekkeisiin ja uintireissuille tulee muistaa ottaa oma pefletti mukaan. Palvelut laajenevat esimerkiksi uimahallin yhteydessä olevien kahvion ja ravintolan myötä. Kuntolaakson uimahalli avataan yleisölle maanantaina 3.8., ja varsinaista avajaisviikkoa vietetään 10.–16.8. Tuon viikon aikana kävijä pääsee kokeilemaan muun muassa uimahyppyjä, Wibit-rataa, taitouintia ja joogaa.
Lue lisääTietojaUuden Kuntolaakson uimahallin uudet kujeet »

Kuopioon elokuussa avattava Suomen toiseksi suurin uimahalli tähtää viiden tähden asiakaskokemukseen

Kuopion Kuntolaakson jää- ja uimahallikokonaisuus on suunniteltu yhdessä kuntalaisten kanssa. Uimahalli avataan yleisölle maanantaina 3.8., ja varsinaista avajaisviikkoa vietetään 10.–16.8. Tuolloin kävijät pääsevät kokeilemaan muun muassa uimahyppyjä, Wibit-rataa, taitouintia, joogaa ja kehonkoostumuksen mittausta.
Lue lisääTietojaKuopioon elokuussa avattava Suomen toiseksi suurin uimahalli tähtää viiden tähden asiakaskokemukseen »

Hyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan nyt lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia palveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kaikille kuopiolaisille alle 20-vuotiaille tarjotaan mahdollisuus harrastaa ja nauttia monipuolisista liikunta- ja kulttuuripalveluista sekä kansalaisopiston tarjonnasta edullisesti.
Lue lisääTietojaHyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti »

Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttö 29.6.-31.7.2020 

Kuopion kaupungin liikuntapaikkoja on avattu hallitusti ja asteittain kesäkuun aikana. Uusien suositusten ja määräysten perusteella liikuntapaikkojen käyttöä koskevia ohjeita päivitetään nyt – seuraavat ohjeet ovat voimassa heinäkuun 2020 loppuun asti tai toistaiseksi, riippuen valtion linjauksista.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttö 29.6.-31.7.2020  »