Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Koululaisten Supersyysloma viikolla 14.-20.10.2019: koko viikko superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille

Kuopiossa on koko syyslomaviikon ajan tarjolla superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille. Supersyyslomaviikon ohjelmassa on runsaasti taidetta ja kulttuuria, liikuntaa, työpajoja, tapahtumia sekä yhteistä tekemistä ilmaiseksi tai alennushintaan.
Lue lisääTietojaKoululaisten Supersyysloma viikolla 14.-20.10.2019: koko viikko superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille »

Lokakuinen syysluonto kutsuu retkelle Pisalle

Mietitkö, mitä tekisit kuulaana ja kirpeänä syyspäivänä? Tässä sinulle vinkki: Mitä, jos lähtisit käymään Pisan luonnonsuojelualueella, vain noin tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta. Pisalla on 8,5 km merkittyjä luontoreittejä sekä portaita ja levähdystasanteita. Kaiken kruunaavat näkötornista avautuvat maisemat, joilla palkitaan sinne asti kiivenneiden vaiva.
Lue lisääTietojaLokakuinen syysluonto kutsuu retkelle Pisalle »

Kuntolaakson uudesta uimahallista löytyy jokaiselle jotain

Kuopion Kuntolaakso rakentuu hurjaa vauhtia. Jäähallin puoli sekä parkkitalo ovat jo valmiita, ja uimahallin rakentaminen etenee suunnitellun aikataulun mukaisesti. Uimaan uuteen halliin pääsee syksyllä 2020 ja vanha uimahalli on auki siihen asti. Kuntolaakson uuteen uimahalliin on tulossa kahdeksan erilaista allasta. Altaiden määrät ja koot on päätetty yhdessä, eri käyttäjäryhmien edustajien mielipiteet huomioiden.
Lue lisääTietojaKuntolaakson uudesta uimahallista löytyy jokaiselle jotain »

Petosenpuiston korttelileikkipaikka avoinna käyttäjille

Petosenpuiston korttelileikkipaikan rakentaminen Varsanpolulla Jynkässä on päättynyt ja alue on luovutettu tilaajalle sekä käyttäjille. Puisto on avoinna käyttäjille, tervetuloa tutustumaan uuteen korttelileikkipaikkaan.
Lue lisääTietojaPetosenpuiston korttelileikkipaikka avoinna käyttäjille »