Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Terveisiä Puijon ja Tahkon ensilumenladuilta

Puijon ensilumenlatua (2 km) on jatkettu hiihtostadionin kentälle. Latu on hyväkuntoinen ja palvelee laajentuessaan nyt paremmin myös tasaisempaa maastoa kaivanneita hiihtäjiä. Itsenäisyyspäivän kunniaksi pe 6.12. ensilumenladun käyttö Puijolla on kaikille maksutonta. Tahkon ensilumenladun maksullisuus on poistettu, kun peruslatuverkkoa on pystytty avaamaan.
Lue lisääTietojaTerveisiä Puijon ja Tahkon ensilumenladuilta »

Pyöräile ja kävele kaupungin metsissä myös talvella

Talvipyöräily ja -kävely ovat mitä parhaimpia tapoja nauttia metsässä liikkumisesta. Kuopiossa talvipyöräilemään ja kävelemään pääsee muun muassa Puijolle, Tahkolle ja Kurkimäkeen. Usein reittien varrella on myös nuotiopaikka, missä voit nauttia eväitä nuotion ääressä. Tällaisia ovat esimerkiksi Pui-jonnokan laavu Puijolla ja ”kelokylä” Kurkimäessä.
Lue lisääTietojaPyöräile ja kävele kaupungin metsissä myös talvella »

Lippumäen uudelle tekojääradalle käyttöohjeita turvallisuuden takaamiseksi

Lippumäen tekojäärata on otettu vastaan käyttäjien parissa ilolla ja alueella on ollut nauttimassa jääurheilun riemusta heti startista lähtien monenlaisia käyttäjäryhmiä. Jotta kaikille käyttäjille voidaan taata miellyttävä ja turvallinen liikuntahetki, toivomme teiltä jokaiselta myötämielisyyttä toisia liikkujia kohtaan. Sopu sijaa antaa!
Lue lisääTietojaLippumäen uudelle tekojääradalle käyttöohjeita turvallisuuden takaamiseksi »

Kuntolaakson uusi uimahalli harjakorkeudessaan – valmiina polskutteluun syksyllä 2020

Kuntolaakson uuden uimahallin harjannostajaisia vietettiin marraskuun puolivälissä rennoissa tunnelmissa. Kuntolaakson uusittu jää- ja uimahalli antaa entistä paremmat mahdollisuudet kaupunkilaisten monipuoliselle liikunnalle ja ilmentää erinomaisella tavalla Kuopion visiota ”hyvän elämän pääkaupunkina”.
Lue lisääTietojaKuntolaakson uusi uimahalli harjakorkeudessaan – valmiina polskutteluun syksyllä 2020 »