Liikunta ja ulkoilu

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopio-hallin järjestelyihin muutoksia elokuun alusta alkaen - osittainen liikuntakäyttö mahdollistuu rokotusten ohella

Kuopio-hallin tiloista noin 2/3 avataan liikuntakäyttöön elokuun alussa. Tilat liikuntaa varten ovat Kuopio-hallin voimistelualueen puoleisessa päädyssä (sulkapallo ja pickleball) ja keskellä hallia (salibandy), rokotuskeskus jatkaa toimintaansa hallin Hatsalan koulun puoleisessa päädyssä.
Lue lisääTietojaKuopio-hallin järjestelyihin muutoksia elokuun alusta alkaen - osittainen liikuntakäyttö mahdollistuu rokotusten ohella »

Pesäpallon Nuorisoleiri tuo lähes 1 300 leiriläistä Kuopioon ja Siilinjärvelle

Maanantaina 19.7. virallisesti käynnistyneelle pesäpallon valtakunnalliselle Nuorisoleirille osallistuu lähes 1 300 leiriläistä. Leiri kestää lauantaihin 24.7. saakka ja leirillä pelataan lähes 450 pesäpallo-ottelua 15 eri kentällä. Leirille on ilmoittautunut 83 joukkuetta, joissa on tuo lähes 1 300 pelaajaa ja joukkueen taustahenkilöä.
Lue lisääTietojaPesäpallon Nuorisoleiri tuo lähes 1 300 leiriläistä Kuopioon ja Siilinjärvelle »

Ulkoilureiteillä noudatettava varovaisuutta

Eilisen illan myrskyn takia on ainakin Puijon ulkoilureiteille kaatunut puita, samoin rullahiihtoradalle. Mahdollisesti kaatuneita puita voi olla muillakin reiteillä.
Lue lisääTietojaUlkoilureiteillä noudatettava varovaisuutta »

Keskuskentän stadionhanke etenee

Keskuskentän jalkapallostadionin laajentaminen on edennyt siihen pisteeseen, että Kuopion kaupunki ja Kuopion Palloseura ovat laatineet yhteistyössä hankesuunnitelman 6 000-paikkaisesta stadionista. Hankemallissa kaupunki kilpailuttaa jalkapallostadionin toimitilojen toteuttamisen ulkopuolisen rahoittajan kustannettavaksi. Hanke toteutetaan kiinteistöleasing-rahoituksella.
Lue lisääTietojaKeskuskentän stadionhanke etenee »

Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.