Liikuntapalvelut Facebookissa Liikuntapalvelut Facebookissa

Liikuntavälineiden lainaus Liikuntavälineiden lainaus

Useista Kuopion kirjastoista on mahdollista lainata liikuntavälineitä.

Linkkejä Linkkejä

Ajankohtaista Ajankohtaista

Lähde mukaan Kuopion kaupungin kesäretkille!

Kuopion kaupunki järjestää tänäkin vuonna tuttuun tapaan kesäretkiä asukkaille. Tarjolla on monenlaisia luontoretkiä, risteilyjä sekä talkoita ja vaikkapa polkujuoksentelua. Retket ovat risteilyä sekä bussiretkeä lukuun ottamatta ilmaisia. Tule mukaan nauttimaan luonnosta kanssamme!
Lue lisääTietojaLähde mukaan Kuopion kaupungin kesäretkille! »

Ilkivaltaa Puijon hyppyrimäissä

Kuopion Puijon hyppyrimäissä on tapahtunut kevään ja kesän mittaan ilkivaltatapauksia. Hyppyrimäkien vauhdinottoon on kiipeilty mäkien kiinnioloaikoina kieltokylteistä huolimatta ja rikottu paikkoja. Lisäksi alas on laitettu irtotavaraa, joka aiheuttaa rakenteiden rikkoontumista ja jopa hengenvaaraa. Alueelle asennetaan valvontakamerat, millä pyritään saamaan vahingon aiheuttajat kiinni.
Lue lisääTietojaIlkivaltaa Puijon hyppyrimäissä »

Kuopion liikennepuisto uudistuu – kadunnimet syntyivät lasten ideoinnin tuloksena

Kuopion liikennepuistoa korjataan ja uudistetaan kesällä 2019. Puisto on suljettuna rakennustyön ajan, ja tavoitteena on avata puisto jälleen yleisölle syyskuussa 2019. Uuteen puistoon tulee muun muassa istutuksia, leikkipuisto, katuvalaistus ja liikennevalot sekä lasten ideoimat kadunnimet ja muraali.
Lue lisääTietojaKuopion liikennepuisto uudistuu – kadunnimet syntyivät lasten ideoinnin tuloksena »

Männistön Makaran kuntolenkki suljetaan kaapelityön vuoksi

Männistössä Makaran kuntolenkin läheisyydessä alkaa kaapelityö huomisesta tiistaista 4.6. lähtien, jonka vuoksi Makaran kuntolenkki suljetaan osittain. Työmaa-alue merkitään työmaasta kertovin merkein.
Lue lisääTietojaMännistön Makaran kuntolenkki suljetaan kaapelityön vuoksi »