Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Yhteishaku Yhteishaku

Yhteishaku ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen on 21.2.-14.3.2017. Sähköisen hakulomakkeen ja lisätietoja hausta löydät osoitteesta opintopolku.fi.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
perusopetus
Vuorikatu 27
70100 Kuopio

kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Ajankohtaista Ajankohtaista

Aikuisten aito kiinnostus nuorta kohtaan voi auttaa ehkäisemään suurempia ongelmia

Who Cares -seminaari keräsi salin täyteen väkeä Kuopiossa eilen 21.3. Seminaarissa käsiteltiin mm. nuorten masennusta, syrjäytymistä, kiusaamista, ongelmia netissä ja kaduilla sekä hyväksikäyttöä. Lisäksi seminaarissa päästiin tutustumaan uusiin valistuksellisiin videoihin.
Lue lisääTietojaAikuisten aito kiinnostus nuorta kohtaan voi auttaa ehkäisemään suurempia ongelmia »

Servica ei käytä brasilialaisia lihatuotteita

Kuopion alueen kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa ja -keskuksissa tai henkilöstöravintoloissa ei ole tarjolla brasilialaista lihaa. Servica käyttää ruuanvalmistuksessaan kotimaista lihaa, jonka sopimustoimittaja on HKScan. HKScanin Kariniemen-tuotteissa oleva siipikarjanliha ja HK-tuotteissa oleva sian-, naudan- ja siipikarjanliha on 100 % suomalaista.
Lue lisääTietojaServica ei käytä brasilialaisia lihatuotteita »

Kiusaamista vastaan Kiitos kaveruudelle -käsikirjan avulla

Kuopiossa pyritään ennaltaehkäisemään kiusaamistilanteiden syntymistä edistämällä lasten ja nuorten vuorovaikutus- ja tunnetaitoja. Kuopiolainen draamakasvattaja Anni Marin julkaisi tiistaina 14.3.2017 Haapaniemen koulussa kyseisten taitojen harjoittelemisen apuvälineeksi soveltuvan Kiitos kaveruudelle – vuorovaikutus- ja tunnetaitojen ohjaajan käsikirjan.
Lue lisääTietojaKiusaamista vastaan Kiitos kaveruudelle -käsikirjan avulla »

Hyperhiihtoloma on täällä taas!

Perinteinen lasten ja nuorten Hyperhiihtolomaviikko starttaa perjantai-iltana 3.3.2017. Tarjolla on tekemistä ja koettavaa eri puolilla Kuopiota maaseutualueita myöten. Katso koko hyperhiihtoloman ohjelma osoitteessa: www.kuopio.fi/hyperhiihtoloma.
Lue lisääTietojaHyperhiihtoloma on täällä taas! »