Perusopetus

Pyöriikö nurkissasi pikkuesineitä? Kerää ne yhteen, teemme niistä taidetta

Kuopion taidelukio Lumit, Kuopion Taidemuseo ja Jätekukko järjestävät kuopiolaisille peruskouluille materiaalinkeräyskampanjan 1.9.-30.11.2021 välisenä aikana. Kerättyä materiaalia käytetään taidelukio Lumitin julkisen taideteoksen materiaalina, joka julkistetaan kesällä 2022. Materiaalia taideteosta varten kerätään myös Kuopion taidemuseolla. Esineitä voi toimittaa taidemuseon kassalle ti-su 10-17, ke 10-19, Kauppakatu 35.
Lue lisääTietojaPyöriikö nurkissasi pikkuesineitä? Kerää ne yhteen, teemme niistä taidetta »

Lasten ja nuorten hyvinvointiranneke on nyt LIIKKIS-ranneke

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi Kuopion kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia hyvinvointipalveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kuopiolaiset lapset ja nuoret saivat viime vuoden lopulla äänestää hyvinvointirannekkeelle nimeä ja rannekkeen nimeksi valikoitui Liikkis-ranneke.
Lue lisääTietojaLasten ja nuorten hyvinvointiranneke on nyt LIIKKIS-ranneke »

Pohjois-Savoon julistettiin koulurauha - kiusaamiseen puuttuminen on kaikkien vastuulla

Pohjois-Savoon julistettiin tänään 27.8.2021 koulu- ja päiväkotirauha. Tapahtumaa pystyi seuraamaan suorana lähetyksenä YouTuben kautta ja tallenne on edelleen katsottavana osoitteessa www.kuopio.fi/lapset-ja-nuoret2. Koulurauhan julistajana toimi valovoimainen, supersuosittu tiktok-poliisi, Konstaapeli Daniel, ja esiintyjinä oli loistavia ja osaavia pohjoissavolaisia lapsia ja nuoria - räppäri Yung Nico, Iisalmen naisvoimistelijoiden voimisteluryhmä Pionit sekä muusikko Uni.
Lue lisääTietojaPohjois-Savoon julistettiin koulurauha - kiusaamiseen puuttuminen on kaikkien vastuulla »

Sporttikortti tarjoaa kuopiolaisille lapsille mahdollisuuden tutustua eri liikuntalajeihin

Sporttikortti on 7–12-vuotiaille kuopiolaisille lapsille suunnattu maksuton etukortti. Sporttikortti tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua eri liikuntalajeihin, ja se innostaa heitä löytämään sopivan ja mieluisan lajin ja tavan liikkua. Sporttikortti jaetaan alakoululaisille Wilma-tiedotteen välityksellä. Tänä syksynä jaettava Sporttikortti on voimassa lukuvuoden 2021–22.
Lue lisääTietojaSporttikortti tarjoaa kuopiolaisille lapsille mahdollisuuden tutustua eri liikuntalajeihin »

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
Perusopetus
Asemakatu 38 - 40 A, 3. krs
70110 Kuopio

kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Kesällä 2021 perusopetuspalvelut on suljettu 5. - 23.7.2021. Ota tarvittaessa yhteys lähimmän koulun rehtoriin.

Perusopetuksen yhteystiedot

Lähtevät ja saapuvat oppilaat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Sähköiset lomakkeet Sähköiset lomakkeet

Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta