Perusopetus

Kuopiossa vallitsee nyt koulu- ja päiväkotirauha

Kuopioon on julistettu jo kuudetta kertaa koulu- ja päiväkotirauha. Julistajana toimi tänä vuonna KuPSin tähti Ilmari Niskanen, joka koki tehtävän suurena kunniana. ”Meidän kaikkien pitää tehdä töitä, jotta kiusaamisesta päästäisiin eroon." Tilaisuudessa päästiin nauttimaan myös kuopiolaisen rap-duo Bojosin ja Cheer Stars -cheerleadingtanssijoiden mahtavista esityksistä.
Lue lisääTietojaKuopiossa vallitsee nyt koulu- ja päiväkotirauha »

Koulujen alku tuo elämää kaduille

Peruskoululaiset ja lukiolaiset ovat aloittaneet koulutaipaleensa taas keskiviikkona 12.8.2020. Pitkä kesäloma ja sitä edeltänyt poikkeuksellinen kevät ovat varmasti saaneet lapset ja nuoret kaipaamaan kontakteja ystäviin. Tulevana viikonloppuna sekä ensi viikon lopulla on odotettavissa, että erityisesti nuoret haluavat juhlistaa koulujen alkua ja kokoontuvat tapaamaan toisiaan kaupungin keskustaan, Valkeisenlammen ympäristöön sekä sataman ja Väinölänniemen alueelle.
Lue lisääTietojaKoulujen alku tuo elämää kaduille »

Ekaluokkalaisen Aadan matkassa ensimmäisenä koulupäivänä

Koulutyö käynnistyi tänään 12.8. Kuopion kaupungin peruskouluissa ja lukioissa. Yksi Kuopion uusista ekaluokkalaisista on Aada Kokkonen, joka aloitti tänään ensimmäisen luokan Hiltulanlahden koulussa. Kysyimme Aadalta, mitkä olivat hänen tunnelmansa koulun aloituksen suhteen sekä myös, miten ensimmäinen koulupäivä sujui.
Lue lisääTietojaEkaluokkalaisen Aadan matkassa ensimmäisenä koulupäivänä »

Ta-va-taan koulussa taas keskiviikkona 12.8.2020!

Koulutyö käynnistyy kaikissa Kuopion kaupungin peruskouluissa ja lukioissa keskiviikkona 12.8. lähiopetuksena. Peruskoulut alkavat pääsääntöisesti klo 9.00 ja lukiot klo 10.00. Opetusta ja toimintaa on suunniteltu valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti ja viime keväästä oppia ottaen.
Lue lisääTietojaTa-va-taan koulussa taas keskiviikkona 12.8.2020! »

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
Perusopetus
Vuorikatu 27
70100 Kuopio

kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Lähtevät ja saapuvat oppilaat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Sähköiset lomakkeet Sähköiset lomakkeet

Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta

 Lukuvuosi 2019 - 2020 (pdf)