Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
Perusopetus
Vuorikatu 27
70100 Kuopio

kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Lähtevät ja saapuvat oppilaat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Sähköiset lomakkeet Sähköiset lomakkeet

Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta

 Lukuvuosi 2019 - 2020 (pdf)

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion koulut ovat ottaneet suuren digiloikan – monimuoto-opiskelu sujunut kyselyn mukaan hyvin

Kuopion kaupunki kartoitti kyselyllä oppilaille, huoltajille ja opettajille, miten monimuoto-opetus etäyhteyksin on lähtenyt käyntiin lähiopetuksen keskeytymisen jälkeen. Opiskelu oli sujunut melko hyvin tai hyvin lähes 90 %:lla oppilaista/opiskelijoista. Kysely toteutetaan uudestaan kevään 2020 aikana.
Lue lisääTietojaKuopion koulut ovat ottaneet suuren digiloikan – monimuoto-opiskelu sujunut kyselyn mukaan hyvin »

Tukea poikkeustilanteeseen lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille

Kuopion kaupungin verkkosivuille on laadittu tukisivut eri kohderyhmille koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen. Erityistä huolta kannetaan lapsista ja perheistä, nuorista sekä yli 70-vuotiaista kuopiolaisista, joiden auttamiseksi palveluita on koostettu monipuolisesti.
Lue lisääTietojaTukea poikkeustilanteeseen lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille »

Kuopio tarjoaa peruskoulujen etäopetuksessa oleville mahdollisuuden pakattuun lounaaseen – koululounasta koulujen tiloissa vain lähiopetuksessa oleville

Kuopion kaupunki tarjoaa jatkossakin koululounasta koulujen tiloissa vain lähiopetukseen oikeutetuille oppilaille, jotta lähikontaktit eivät lisääntyisi. Mikäli etäopetuksessa olevan lapsen huoltaja haluaa lapselleen koululounaan, oppilaan tai huoltajan on mahdollista noutaa koululounas pakattuna kahdesti viikossa. Jakelu aloitetaan maanantaista 6.4. alkaen. Halukkuutta kartoitetaan huoltajille lähetettävällä kyselyllä.
Lue lisääTietojaKuopio tarjoaa peruskoulujen etäopetuksessa oleville mahdollisuuden pakattuun lounaaseen – koululounasta koulujen tiloissa vain lähiopetuksessa oleville »

1.-3.-luokkalaisille tarjotaan jälleen lähiopetusta riippumatta huoltajien työtehtävistä – hallitukselta silti vahva suositus etäopetukseen

Maanantaista 23.3. alkaen kaikki peruskoulun 1.-3.-luokkalaiset saavat hallituksen uuden linjauksen mukaan tarvittaessa myös lähiopetusta. Kouluun ei ole linjaukseen tehdyn tarkennuksen jälkeen edelleenkään pakko mennä, vaan myös pienimpiä koululaisia suositellaan vahvasti osallistumaan etäopetukseen, jos mahdollista.
Lue lisääTietoja1.-3.-luokkalaisille tarjotaan jälleen lähiopetusta riippumatta huoltajien työtehtävistä – hallitukselta silti vahva suositus etäopetukseen »