Perusopetus

Kuopion museon Menneisyyden jäljillä -kesäleirit nyt täällä!

Kuopion museon kesäleirillä lähdetään tutkimusmatkalle satojen ja tuhansien vuosien päähän menneisyyteen. Leirin aikana tutustutaan tutkimisen ja tekemisen kautta siihen, millaisista johtolangoista esimerkiksi arkeologit tai paleontologit kokoavat kuvaa maailmasta, jota ei enää ole. Leirit ovat neljäpäiväisiä ja niitä järjestetään kaksi: ti 7.6. – pe 10.6. ja ti 14.6. – pe 17.6.
Lue lisääTietojaKuopion museon Menneisyyden jäljillä -kesäleirit nyt täällä! »

Puijolan vastaanottokeskus avasi päivystyspuhelimen ukrainalaisille

Kuopion Setlementti Puijola avasi vastaanottokeskuksen Haapaniemenkadulle 1.4.2022. Toiminta keskuksessa on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Puijolan vastaanottokeskukseen on tähän mennessä rekisteröity noin 450 sotaa paennutta ja turvaa hakevaa ukrainalaista. Asiakaspalvelun parantamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi Puijola on avannut vastaanottokeskuksen päivystysnumeron, josta saa tietoa keskuksen toiminnasta ja sen tarjoamista palveluista.
Lue lisääTietojaPuijolan vastaanottokeskus avasi päivystyspuhelimen ukrainalaisille »

Lakko vaikuttaa Kuopion kaupungin palveluihin 29.–30.3.2022

Jytyn ja JHL:n lakko 29.–30.3.22 vaikuttaa toteutuessaan Kuopion kaupungin palveluihin monin tavoin. Lakon aikana useat kaupungin palvelut toimivat rajoitetusti. Lakko on rajattu siten, että se ei koske tehtäviä, joiden tekemättä jättäminen voisi aiheuttaa vaaraa kansalaisten hengelle, terveydelle, turvallisuudelle tai omaisuudelle. Lakon vaikutukset kohdistuvat muun muassa perusopetukseen ja varhaiskasvatukseen sekä joihinkin terveydenhuollon palveluihin ja sosiaalipalveluihin. Myös hyvinvoinnin edistämisen palveluissa tulee olemaan rajoituksia ja katkoksia.
Lue lisääTietojaLakko vaikuttaa Kuopion kaupungin palveluihin 29.–30.3.2022 »

Kuopion kaupungin kesäharjoittelupaikat ovat nyt haettavana

Kuopion kaupungin kesäharjoittelupaikat ovat nyt haettavana. Paikkoja on useilla eri aloilla, viestinnästä kunnossapitoon ja nuorisotyöhön. Harjoittelupaikoista opiskelijoille suunnattuja on 101 ja koululaisille 36 eli yhteensä 137 avointa paikkaa. Lisäksi perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueella avautuu 80 kesäharjoittelupaikkaa. Suurin osa paikoista on haettavana ajalla 11.2.– 20.3.2022.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin kesäharjoittelupaikat ovat nyt haettavana »

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
Perusopetus
Asemakatu 38 - 40 A, 3. krs
70110 Kuopio

kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Lähtevät ja saapuvat oppilaat

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Sähköiset lomakkeet Sähköiset lomakkeet

Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta