Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Yhteishaku Yhteishaku

Yhteishaku ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen on 21.2.-14.3.2017. Sähköisen hakulomakkeen ja lisätietoja hausta löydät osoitteesta opintopolku.fi.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
perusopetus
Vuorikatu 27
70100 Kuopio

kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Ajankohtaista Ajankohtaista

Pohjantien liikuntasalissa vesivahinko

Viime yönä 18.-19.9. Kalevalan koulun liikuntasalissa halkesi vesiputken sulkuventtiili. Vesivahingon laajuuden selvitys on jo aloitettu. Liikuntasalin lattia joudutaan purkamaan kokonaan ja kuivattamaan sen alapuoliset rakenteet.
Lue lisääTietojaPohjantien liikuntasalissa vesivahinko »

Oppilailta väriä Saarijärven tunneliin

Saarijärven asuinaluetta piristää tänä syksynä oppilaiden suunnittelema ja toteuttama alikulkutunneli. Kalevalan koulun kuudesluokkalaiset ovat olleet mukana Kuopion kaupungin Kulttuuri kulkee mukana -hankkeessa, jossa mm. Kelloniemi-Tiihotar-Saarijärvi asuinalueiden viihtyisyyttä parannetaan asukkaita kuunnellen.
Lue lisääTietojaOppilailta väriä Saarijärven tunneliin »

Kuopiossa tehdään pitkäjännitteistä työtä kiusaamisen ehkäisemiseksi

Kuopion torilla julistettiin koulu- ja päiväkotirauha 25.8. Kuopiossa pyritään muutenkin pitkäjänteisellä työllä ennaltaehkäisemään kiusaamistilanteiden syntymistä edistämällä lasten ja nuorten vuorovaikutus- ja tunnetaitoja. Kuopion kaupunki on tänä syksynä palkannut draamakasvattajan nuorten ja lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittämistehtäviin.
Lue lisääTietojaKuopiossa tehdään pitkäjännitteistä työtä kiusaamisen ehkäisemiseksi »

Koulutyö alkoi Kuopiossa torstaina 10.8.

1158 uutta ekaluokkalaista aloitti torstaina 10.8.2017 koulutaipaleensa Kuopiossa. Lisäksi kaiken kaikkiaan 10410 perusopetuksen oppilasta aloitti syyslukukauden 2017. Kuopion kaupunki toivottaa turvallista taivalta kaikille koulunsa aloittaville!
Lue lisääTietojaKoulutyö alkoi Kuopiossa torstaina 10.8. »