Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
Perusopetus
Vuorikatu 27
70100 Kuopio

kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Lähtevät ja saapuvat oppilaat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Sähköiset lomakkeet Sähköiset lomakkeet

Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta

 Lukuvuosi 2019 - 2020 (pdf)

Ajankohtaista Ajankohtaista

Lounaspakettien jakaminen kouluilla käynnistyi mallikkaasti - ainoastaan joitakin sekaannuksia tilauksissa

Koululounaspakettien jakaminen saatiin tänään 8.4. kouluilla hyvin käyntiin. Lounaspaketteja tilattiin noin 3 500 kappaletta. Pahemmilta ruuhkilta vältyttiin ja ihmiset jonottivat hienosti jakelupaikoilla. Joitakin haasteitakin oli, joihin ei osattu varautua ensimmäisenä jakelupäivänä. Järjestelyjä lounaspakettien jakamiseen tehtiin viikon ajan ja suunnitelmia jouduttiin muuttamaan matkan varrella lounaspakettien suuren suosion vuoksi.
Lue lisääTietojaLounaspakettien jakaminen kouluilla käynnistyi mallikkaasti - ainoastaan joitakin sekaannuksia tilauksissa »

Haku aikuisten maahanmuuttajien maksuttomaan perusopetukseen on alkanut!

Aikuisten maahanmuuttajien perusopetus on tarkoitettu kaikille yli 17-vuotiaille, joilla on peruskoulu kesken tai kokonaan suorittamatta. Opetuksessa on mahdollista opiskella syksyllä suomen kieltä ja matematiikkaa, yhteiskunta- ja ympäristöoppia sekä englantia ja lisäksi opinnoissa on mahdollisuus opinto-ohjaukseen. Oppilaan tarvitsee opiskella vain sen verran, kun hän tarvitsee, osaa ja halua.
Lue lisääTietojaHaku aikuisten maahanmuuttajien maksuttomaan perusopetukseen on alkanut! »

Päivitettyä tietoa koululounaan jakelun järjestämisestä 3.4.2020

Kuopion kaupunki tarjoaa myös peruskoulun etäopetuksessa olevalle lapselle koululounaan noudettavana lounaspakettina. Tällä päätöksellä haluttiin vähentää perheiden talouspaineita ja kuormittumista poikkeuksellisena aikana. Huoltajat ilmoittivat koululounaan tarpeesta, joka näytti niin suurelta, ettei sitä pystytty toimittamaan turvallisesti alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Toimintaa muutetaan niin, että jakelu saadaan onnistumaan mahdollisimman sujuvasti.
Lue lisääTietojaPäivitettyä tietoa koululounaan jakelun järjestämisestä 3.4.2020 »

Kuopion koulut ovat ottaneet suuren digiloikan – monimuoto-opiskelu sujunut kyselyn mukaan hyvin

Kuopion kaupunki kartoitti kyselyllä oppilaille, huoltajille ja opettajille, miten monimuoto-opetus etäyhteyksin on lähtenyt käyntiin lähiopetuksen keskeytymisen jälkeen. Opiskelu oli sujunut melko hyvin tai hyvin lähes 90 %:lla oppilaista/opiskelijoista. Kysely toteutetaan uudestaan kevään 2020 aikana.
Lue lisääTietojaKuopion koulut ovat ottaneet suuren digiloikan – monimuoto-opiskelu sujunut kyselyn mukaan hyvin »