Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
perusopetus
Vuorikatu 27
70100 Kuopio

kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Lomakkeet Lomakkeet

Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta

 Lukuvuosi 2017 - 2018

Yhteishaku Yhteishaku

Yhteishaku syksyllä 2018 alkavaan ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen on 20.2.-13.3.2018. Sähköisen hakulomakkeen ja lisätietoja hausta löydät osoitteesta opintopolku.fi.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Lupa innostua, lupa erehtyä, lupa luottaa - opetusjohtajan blogikirjoitus koulujen alkaessa

Lue Kuopion kaupungin opetusjohtaja Leena Auvisen blogikirjoitus "Lupa innostua, lupa erehtyä, lupa luottaa!": blogit.kuopio.fi
Lue lisääTietojaLupa innostua, lupa erehtyä, lupa luottaa - opetusjohtajan blogikirjoitus koulujen alkaessa »

Koulut alkavat maanantaina 13.8. - varovaisuutta liikenteeseen!

Koulut alkavat Kuopiossa maanantaina 13.8. useimmissa kouluissa klo 9. Joissakin kouluissa päivä alkaa koulukuljetusten vuoksi jo aikaisemmin. Koulun tarkka alkamisaika kannattaa tarkistaa koulujen ja lukioiden nettisivuilta. Myös esiopetus alkaa ensi viikolla, keskiviikkona 15.8.
Lue lisääTietojaKoulut alkavat maanantaina 13.8. - varovaisuutta liikenteeseen! »

Kuopion lukioiden opiskelijavalinta tehty - lisähaku vapaaksi jääneisiin opiskelupaikkoihin alkaa 15.6.

Kuopion lukioiden vuoden 2018 opiskelijavalinta on tehty. Alin hyväksytty lukuaineiden keskiarvo on 7,00 (vuonna 2017: 7,15). Katso Kuopion lukioihin yhteishaussa 2018 valittujen uusien opiskelijoiden nimilistat kouluittain täältä. Listoissa on vain niiden opiskelijoiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nettijulkaisuun. Täydelliset listat valituista opiskelijoista on nähtävänä lukioiden ovilla ja Vuorikatu 27 A-portaan ikkunassa torstaina 14.6.2018 klo 8.00 alkaen.
Lue lisääTietojaKuopion lukioiden opiskelijavalinta tehty - lisähaku vapaaksi jääneisiin opiskelupaikkoihin alkaa 15.6. »

Kuopio Fiksusti kouluun -haastekilpailun toiseksi voittajaksi – oppilaiden liikenneraadit ratkomaan koulumatkaliikkumisen haasteita

Liikkuva koulu -ohjelma ja Sitra haastoivat huhtikuussa kaikki Suomen kunnat lisäämään fiksua liikkumista koulumatkoilla ja koulupäivän aikana. Ratkaisuja fiksun liikkumisen esteisiin ja 60 000 euron kehittämisavustusta haki yhteensä 18 kuntaa eri puolilta Suomea. Haastekilpailun voittajiksi valittiin Kuopio ja Kangasala.
Lue lisääTietojaKuopio Fiksusti kouluun -haastekilpailun toiseksi voittajaksi – oppilaiden liikenneraadit ratkomaan koulumatkaliikkumisen haasteita »