Perusopetus

Who Cares -webinaarissa 15.4. odotettu päihdeteema

Kevään kolmas Who Cares -webinaari HUUMAUSAINEET NYT! päivittää erityisesti nuorten huumausainetilannetta maassamme. Webinaariin on kutsuttu kolme kokenutta huippuasiantuntijaa, joiden työssä päihteet ja niistä johtuvat lieveilmiöt ovat arkipäivää. HUUMAUSAINEET NYT! -webinaari järjestetään torstaina 15. huhtikuuta kello 13 nettisivuilta avautuvassa linkissä: www.whocares.fi. Webinaarit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Lue lisääTietojaWho Cares -webinaarissa 15.4. odotettu päihdeteema »

Ilmoittautuminen Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoihin alkaa 19.4.

Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoiminnat ovat täällä taas! Kouluikäisille kuopiolaisille on tarjolla ikimuistoisia leirejä ja maksuttomia työpajoja eri puolilla kaupunkia. Leireille ilmoittautuminen alkaa 19.4.2021 klo 16:00.
Lue lisääTietojaIlmoittautuminen Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoihin alkaa 19.4. »

Idän Lukuviikolla soturikissaillaan Youtubessa ja selvitetään, lukeeko poliisikin

Valtakunnallista Lukuviikkoa vietetään tänä vuonna heti pääsiäisen jälkeen 5.–11.4. Teemana on ”Lukutaito on kansalaistaito”. Lukuviikko näkyy Itä-Suomessa monin tavoin, sillä tällä kertaa sitä vietetään osana isompaa Lukutaito kuuluu kaikille -hanketta, jossa mukana ovat Pohjois- ja Etelä-Savo sekä Pohjois-Karjala.
Lue lisääTietojaIdän Lukuviikolla soturikissaillaan Youtubessa ja selvitetään, lukeeko poliisikin »

Haku aikuisten perusopetukseen alkaa huhtikuussa

Oletko yli 17-vuotias ja haluat suorittaa perusopetuksen päättötodistuksen tai osia peruskoulusta? Tarvitsetko peruskoulun päättötodistusta jatko-opintojasi varten? Hae aikuisten perusopetukseen! Hakuaika on 1.-30.4.2021. Lisätietoja ja halulomake löytyvät osoitteesta: www.kuopio.fi/maahanmuuttajat1
Lue lisääTietojaHaku aikuisten perusopetukseen alkaa huhtikuussa »

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
Perusopetus
Asemakatu 38 - 40 A, 3. krs
70110 Kuopio

kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Lähtevät ja saapuvat oppilaat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Sähköiset lomakkeet Sähköiset lomakkeet

Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta