Perusopetus

Koronatartuntoja todettu Kalevalan, Paloahon ja Pyörön kouluilla

Kuopiossa Kalevalan, Paloahon ja Pyörön kouluissa on tullut ilmi koronavirustartuntoja ja tartuntaan liittyviä altistumisia. Altistuneita oppilaita ja henkilöstöä on useita kymmeniä. Kaikki kouluissa altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Altistumisketjuja selvitetään ja altistuneisiin ollaan yhteydessä kouluterveydenhuollon ja kaupungin tartuntatautiviranomaisen toimesta.
Lue lisääTietojaKoronatartuntoja todettu Kalevalan, Paloahon ja Pyörön kouluilla »

Videokampanja koronasta nuorille alkaa

Suomessa on todettu viime viikkoina useita koronatartuntoja erityisesti nuorilla henkilöillä. Tartunnat ovat olleet peräisin juhlista, yökerhoista ja kokoontumisista. Juhliessa turvavälien pitäminen on unohtunut tai ei ole ollut mahdollista, jolloin virus on päässyt leviämään laajasti. On ihan ymmärrettävää, että nuori haluaa tavata ystäviään, myös koulun ja opiskeluiden ulkopuolella. Koronatilanteen vuoksi kokoontumista isoilla porukoilla tulisi kuitenkin välttää. Näin pidetään huolta omasta sekä muiden terveydestä.
Lue lisääTietojaVideokampanja koronasta nuorille alkaa »

Kuopion uusin prosenttitaideteos julkistettiin Kaislastenlahdessa

Von Wrightin koulu- ja päiväkotirakennuksen julkisivuun integroituva prosenttitaideteos on valmistunut. Taideteoksen on tehnyt ansioitunut julkisen taiteen tekijä, kuopiolainen kuvataiteilija Pauno Pohjolainen, jonka Maalari ja kukko -seinäreliefi tuo iloa Von Wrightin koulun ja päiväkodin lapsille sekä lisää ympäristön viihtyisyyttä.  Pohjolainen on saanut Pro Finlandia -palkinnon 2005 ja Pohjoismaiden suurimman taidepalkinnon Ars Fennican 1997.  
Lue lisääTietojaKuopion uusin prosenttitaideteos julkistettiin Kaislastenlahdessa »

Supersyyslomalla tarjolla jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille

Supersyysloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa viikolla 42! Vai miltä kuulostaa pakohuone-peli, keppari-teemapäivä tai wibit-vesitemppurata? Tarjolla on niin kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät Kuopion seinältä: kuopionseina.fi/supersyysloma
Lue lisääTietojaSupersyyslomalla tarjolla jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille »

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kasvun ja oppimisen palvelualue
Perusopetus
Vuorikatu 27
70100 Kuopio

kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen
(at)kuopio.fi

Perusopetuksen yhteystiedot

Lähtevät ja saapuvat oppilaat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Työ- ja vapaapäivät Työ- ja vapaapäivät

Sähköiset lomakkeet Sähköiset lomakkeet

Peruskoulut Peruskoulut

Tilastotietoja perusopetuksesta Tilastotietoja perusopetuksesta

 Lukuvuosi 2019 - 2020 (pdf)