Asuminen ja ympäristö

Tuoreimmat uutiset

Kuopion kaupungin keskusta pärjäsi jälleen elinvoimalaskennassa

Kuopion kaupungin keskustan elinvoima on säilynyt koronavuosien aikana suurista kaupungeista parhaiten ja jopa kasvanut vuoden 2021 aikana. Koronaepidemian lisäksi kaupungin elinvoimaa haastaa kaupan murros, joka siirtää palveluita verkkokauppaan ja suuriin, kaupungin ydinkeskustan ulkopuolisiin keskittymiin. Keskustan elinkeinorakenteen monipuolisuus on ollut yksi suojaava tekijä.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin keskusta pärjäsi jälleen elinvoimalaskennassa »

Katusaneeraus alkaa Rauhalahdentiellä välillä Leväsentie - Kartanonkatu

Katu- ja vesijohtosaneeraus alkaa Rauhalahdentiellä Leväsentien ja Kartanokadun välillä. Suunniteltu saneerausalue alkaa n. 150 metriä Leväsentien risteyksestä moottoritien suuntaan ja päättyy n. 200 metriä Kartanokadun risteyksen jälkeen. Saneerauksen toteutus on jaettu kahdelle vuodelle.
Lue lisääTietojaKatusaneeraus alkaa Rauhalahdentiellä välillä Leväsentie - Kartanonkatu »

Ohjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon!

Kuopioon on saapunut viime kuukausien aikana useita satoja sotaa paenneita ukrainalaisia. Ukrainalaisia auttavat viranomaiset, järjestöt ja vapaaehtoiset. Rekisteröinti poliisilaitoksella on ensimmäinen askel palveluiden pariin. Lue tästä jutusta lisää ohjeita Ukrainasta Kuopioon saapuville.
Lue lisääTietojaOhjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon! »

Haapaniemenkadun pysäköintitalon hintoihin muutoksia

Haapaniemenkadun pysäköintitalon sopimuspysäköintihinnan ja asukaspysäköintiluvan hinnat muuttuvat. Uudet hinnat astuvat voimaan 1. kesäkuuta 2022 alkaen. Haapaniemen pysäköintilaitoksen...
Lue lisääTietojaHaapaniemenkadun pysäköintitalon hintoihin muutoksia »

Puustoa poistetaan Savilahdessa

Niuvantien ja Puijonlaaksontien varresta kaadetaan puustoa voimajohdon muutostyön vuoksi. Puiden kaato alkaa maanantaina 30.5.2022. Niuvantiellä puuston poisto tehdään välillä...
Lue lisääTietojaPuustoa poistetaan Savilahdessa »