Asuminen ja ympäristö

Tuoreimmat uutiset

Sammakkolammen puisto on avattu käyttöön 1.7.2022

Sammakkolammen puiston kunnostustyöt on saatu valmiiksi ja puisto on avattu käyttöön 1.7.2022. Puiston suunnitelmiin kuului lammen ympäri kulkevan käytäväverkoston rakentaminen sekä ulkovalaistuksen uusiminen. Lisäksi alueelle on rakennettu uusi leikkipuisto, ulkokuntosali, seniorialue ja koirapuisto. Uimaranta on myös kunnostettu suunnitelmien mukaisesti. Lammen pohjoispään vesikasvien niitto tapahtuu myöhemmin kesällä.
Lue lisääTietojaSammakkolammen puisto on avattu käyttöön 1.7.2022 »

Kaupungin käyttämässä kassajärjestelmässä käyttökatko 11.7. klo 8-10

CPU (Computer Program Unit Oy) tekee versiopäivityksen Ceepos kassajärjestelmään maanantaina 11.7.2022 klo 8.00-10.00. Päivityksen aikana Ceepos-kassat eivät toimi. Päivitys vaikuttaa valtuustotalon asiakaspalvelun, museoiden, pääkirjaston, Nilsiän asiakaspalvelun ja kirjaston, kaupungin sisäliikuntapaikkojen (uimahallit + Kuopiohalli) sekä kansalaisopiston kassapalveluihin. Verkkokauppa toimi normaalisti myös versiopäivityksen aikana.
Lue lisääTietojaKaupungin käyttämässä kassajärjestelmässä käyttökatko 11.7. klo 8-10 »

Metsänhoitoa valmisteleva kuuleminen Neulaniemen alueella

Neulaniemen metsänhoitosuunnitelman lähtökohtana on Kuopion kaupungin strategisen metsäsuunnitelman periaatteet (21.2.2022). Suunnitelman toimenpide-ehdotukset on laadittu lohkoittain metsävaratietojen, yleiskaavan kasvillisuuskartoituksen ja maastokatselmuksen pohjalta.
Lue lisääTietojaMetsänhoitoa valmisteleva kuuleminen Neulaniemen alueella »

Alavanpuiston yhdistetyn jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen

Alavanpuiston yhdistetyn jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamiseen liittyvä puiden kaato alkaa torstaina 30.6.2022. Väylän kohdalle rakennetaan samalla hulevesiviemäri, johon uuden rakentumassa olevan kiinteistön hulevedet johdetaan.
Lue lisääTietojaAlavanpuiston yhdistetyn jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen »

Vieraslajien torjuntatalkoot Neulalammen ympäristössä 5.7.2022

Tiistaina 5.7.2022 klo 17-20 järjestetään vieraslajien torjuntatalkoot Neulamäen ympäristössä
Lue lisääTietojaVieraslajien torjuntatalkoot Neulalammen ympäristössä 5.7.2022 »